OPĆINA VELIKA PISANICA

Velika Pisanica District
Osvježeno: 20.06.2024.
Vijesti

Raspored blagoslova obitelji

Velika Pisanica

RASPORED BLAGOSLOVA OBITELJI
(IDU 2 SVEĆENIKA)
8.1. OD 10 SATI: ČAĐAVAC, BAČKOVICA, POLUM, NOVA PISANICA
9.1. OD 9:30 SATI: BABINAC OD ŠUME TE OD SKRETANJA S GLAVNE CESTE
10.1. OD 9:30 SATI: UL. HRV. REPUBLIKE OD N. PISANICE DO CRKVE S JEDNE I DRUGE STRANE
11.1. OD 9:30 SATI: UL. HRV. MUČENIKA OD CRKVE S JEDNE I DRUGE STRANE
12.1. OD 9:30 SATI: TRG STJEPANA…

Posjet prvorođenoj bebi sa područja Bjelovarsko-bilogorske županije

Velika Pisanica

Općinski načelnik Općine Velika Pisanica sa suradnicama posjetio je obitelj Oskoruš iz Velike Pisanice, roditelje prvorođenog djeteta u Bjelovarsko-bilogorskoj županiji.
Roditeljima, malenoj Jani i cijeloj obitelji želimo sve najbolje i sretni smo što je prvorođeno dijete iz naše Županije upravo sa područja općine Velika Pisanica.
Nadamo se da je ovo dobar pokazatelj godine…

Obavijest umirovljenicima o isplati božićnica

Velika Pisanica

Poštovane umirovljenice i umirovljenici s područja općine Velika Pisanica, krajem prošle godine Općina Velika Pisanica isplatila je božićnice umirovljenicima koji primaju mirovinu u mjesečnom iznosu do 400,00 eura i primateljima nacionalnih mirovina temeljem popisa umirovljenika dobivenog od Hrvatskog zavoda za mirovinsko osiguranje.
Nakon podjele božićnica imamo saznanja da pojedini…

Jednokratna novčana pomoć za opremu novorođenog djeteta

Velika Pisanica

Općinski načelnik Općine Velika Pisanica 3. siječnja 2024. godine donio je Odluku o pomoći za opremu novorođenog djeteta. Općina Velika Pisanica isplaćivat će jednokratnu novčanu pomoć za opremu novorođenog djeteta u iznosu od 550,00 eura. Uvjet za dobivanje jednokratne pomoći je prebivalište na području Općine Velika Pisanica za podnositelja zahtjeva i drugog roditelja najmanje…

Sretni blagdani!

Velika Pisanica

OBAVIJEST O ODVOZU BIORAZGRADIVOG OTPADA IZ NASELJA VELIKA PISANICA

Velika Pisanica

Poštovani stanovnici naselja Velika Pisanica, pozivamo sve zainteresirane korisnike usluge odvoza otpada poduzeća Komunalac d.o.o. Bjelovar koji su zainteresirani za odvoz biorazgradivog otpada da se jave u Općinu Velika Pisanica osobno ili na broj 043 883 920, putem e-maila na info(at)velika-pisanica.hr radi preuzimanja vreća za biorazgradivi otpad.
Biorazgradivi otpad skupljat će se…

Obavijest o izlaganju na javni uvid katastarskog elaborata za katastarsku općinu Bačkovica

Velika Pisanica

Obavijest_o_izlaganju_na_javni_uvid_katastarskog_elaborata_za_katastarsku_općinu_Bačkovica.pdf

Javni poziv za podnošenja prijava za stambeno zbrinjavanje u 2024.

Velika Pisanica

Ministarstvo prostornoga uređenja, graditeljstva i državne imovine raspisalo je Javni poziv za podnošenje prijava za stambeno zbrinjavanje u 2024. godini sukladno Zakonu o stambenom zbrinjavanju na potpomognutim područjima. Prijave se podnose u razdoblju od 1. siječnja do 31. siječnja 2024. godine nadležnom upravnom tijelu županije u kojoj se želi ostvariti pravo na stambeno zbrinjavanje.

Održana smotra i edukacija povjerenika civilne zaštite

Velika Pisanica

U Lovačkom domu u Polumu u utorak 12. prosinca 2023. godine u suradnji sa Službom civilne zaštite Bjelovar održana je smotra i edukacija povjerenika i njihovih zamjenika Civilne zaštite Općine Velika Pisanica i Općine Šandrovac. Na predavanju nazočni su bili načelnik i zamjenik Stožera civilne zaštite Općine Velika Pisanica i Općine Šandrovac. Predavanje su održali voditelj Službe…

Posjet župana BBŽ opremljenoj školsko sportskoj dvorani OŠ Velika Pisanica

Velika Pisanica

U srijedu 6. prosinca 2023. načelnik Općine Velika Pisanica Fredi Pali i župan Marko Marušić simbolično su otvorili u potpunosti opremljenu školsko-sportsku dvoranu Osnovne škole Velika Pisanica.
Nakon 13 godina imamo suvremenu dvoranu opremljenu po svim standardima i propisima koju može koristiti više od 140 učenika Osnovne škole, udruge i svi mještani naše Općine. Prostor…

Stranica 6 od 173 | « Prvi  <  4 5 6 7 8 >  Zadnji »
FOTO GALERIJA
Velika Pisanica Velika Pisanica Velika Pisanica Velika Pisanica Velika Pisanica Velika Pisanica

VIRTUALNA ŠETNJA
VIRTUALNA ŠETNJA - Velika Pisanica

PROMO VIDEO
PROMO VIDEO - Velika Pisanica
Velika Pisanica - UDOMLJAVANJE ŽIVOTINJA

SERVISNE INFORMACIJE I OBJAVE

KALENDAR
N P U S Č P S
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30            
KARTA VELIKE PISANICE
Velika Pisanica

ZANIMLJIVOSTI
Velika PisanicaNaselje Velika Pisanica duga je cak 13 km, te se time smatra jedno od najdužih ako ne i najduže selo u Hrvatskoj.

Velika Pisanica - Edo MurtićU Velikoj Pisanici je 4. svibnja 1921. godine rođen proslavljeni svjetski slikar, grafičar i scenograf Edo Murtić.

Branko KreštanHrvatski pjesnik Branko Kreštan rođen je 13. kolovoza 1944. u Velikoj Pisanici gdje je i završio osnovnu školu. Kao učitelj radio je u Novoj Pisanici.

U Velikoj Pisanici rođen Željko Vidaković - poznati rukometašU Velikoj je Pisanici 21. kolovoza 1954. rođen Željko Vidaković - hrvatski rukometaš. Rukomet je počeo igrati u rukometnom klubu “Partizan” Bjelovar 1964.

VIDI WEB TOP 100 - 2012

ZADNJE VIJESTI

AKTUALNO

NATJEČAJI

POTPORE I SUBVENCIJE

NEVLADINE UDRUGE

TURISTIČKA PONUDA

Pisanička Eko Etno Staza
PODUZETNIČKI PARK