OPĆINA VELIKA PISANICA

Velika Pisanica District
Osvježeno: 29.09.2023.
Vijesti

Čestitamo 1.svibanj Međunarodni praznik rada!

Velika Pisanica

13. Dani Ede Murtića

4. i 5. svibnja 2023. u Velikoj Pisanici održat će se manifestacija „13. Dani Ede Murtića“. Manifestacija će započeti u četvrtak 4. svibnja 2023. godine u 11 sati polaganjem vijenaca na slikarevoj rodnoj kući u Velikoj Pisanici. Vijence će položiti Gordana Bakić-Vlahov, izv. prof. na Akademiji likovnih umjetnosti u Zagrebu i Ervin Dubrović, ravnatelj Muzeja grada Rijeke.
O…

Javni poziv za dostavu prijava za korištenje sredstava za rješavanje stambenog pitanja

Velika Pisanica

                                      J A V N I   P O Z I V
za dostavu prijava za korištenje sredstava za rješavanje stambenog pitanja na području općine Velika Pisanica za 2023. godinu

                           …

Preliminarni natječaj za dodjelu stipendije za studente ranog i predškolskog odgoja

Velika Pisanica

PRELIMINARNI NATJEČAJ ZA DODJELU STIPENDIJE OPĆINE VELIKA PISANICA STUDENTIMA RANOG I PREDŠKOLSKOG ODGOJA I OBRAZOVANJA U AKADEMSKOJ GODINI 2023./24.

Općina Velika Pisanica raspisat će natječaj za dodjelu stipendije studentima ranog i predškolskog odgoja i obrazovanja za akademsku godinu 2023./24 studentima s područja općine Velika Pisanica koji ispunjavaju sljedeće uvjete:

Raspisan javni poziv za dodjelu javnih priznanja Općine Velika Pisanica

Općinsko vijeće Općine Velika Pisanica raspisalo je Javni poziv za podnošenje prijedloga za dodjelu javnih priznanja Općine Velika Pisanica. Javna priznanja iskazi su javne pohvale domaćim i stranim fizičkim i pravnim osobama, koje su svojim radom, djelovanjem i demokratskim usmjerenjem pridonijeli promicanju ugleda Općine Velika Pisanica.
Javna priznanja Općine Velika Pisanica su:…

Čestitka povodom Uskršnjih blagdana

Velika Pisanica

Obavijest o stručnom mjerenju vitamina i minerala

Obavijest_o_mjerenju_vitamina_i_minerala.pdf

Sjajan rezultat studentice Ivane Merc

Velika Pisanica

Povodom iznimnog rezultata studentice Visokog gospodarskog učilišta u Križevcima Ivane Merc u prostorijama Općine Velika Pisanica od strane općinskog načelnika Fredija Palija organiziran je prijem kojemu su nazočili dekanica VGUK dr.sc. Marcela Andreata-Koren, profesor dr.sc. Dražen Čuklić te Ivana Merc, studentica i mještanka općine Velika Pisanica. Ivana Merc studentica Visokog gospodarskog…

Asfaltiranje nerazvrstane ceste u Polumu

Velika PisanicaVelika PisanicaVelika Pisanica

Općina Velika Pisanica i dalje ulaže u nerazvrstane ceste. Iz sredstava proračuna Općine Velika Pisanica financirano je asfaltiranje nerazvrstane ceste u naselju Polum dužine 1250 m². Navedene radove izvršilo je Poduzeće za ceste d.o.o., a ukupna vrijednost projekta iznosi 608.750,00 kn odnosno 80.843,3 €.

Odlično otvaranje sezone Konjičke udruge „Konji Gizdavi”

Velika PisanicaVelika PisanicaVelika Pisanica

Konjička udruga „Konji Gizdavi” već dugi niz godina ostvaruje odlične nastupe na utakmicama daljinskog jahanja, a tako je, čini se, odlučila nastaviti i ove sezone.

Jahači par, Dorian Vlajinić i 176 Jantar, otvorili su novu natjecateljsku sezonu na najbolji mogući način. Prva utrka ove sezone, ujedno i prvo kolo Croatia Cupa, održala se u Poreču u organizaciji Konjičkog kluba…

Stranica 5 od 165 | « Prvi  <  3 4 5 6 7 >  Zadnji »
FOTO GALERIJA
Velika Pisanica Velika Pisanica Velika Pisanica Velika Pisanica Velika Pisanica Velika Pisanica

PROMO VIDEO
Velika Pisanica - UDOMLJAVANJE ŽIVOTINJA

SERVISNE INFORMACIJE I OBJAVE

KALENDAR
N P U S Č P S
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
KARTA VELIKE PISANICE
Velika Pisanica

ZANIMLJIVOSTI
Velika PisanicaNaselje Velika Pisanica duga je cak 13 km, te se time smatra jedno od najdužih ako ne i najduže selo u Hrvatskoj.

Velika Pisanica - Edo MurtićU Velikoj Pisanici je 4. svibnja 1921. godine rođen proslavljeni svjetski slikar, grafičar i scenograf Edo Murtić.

Branko KreštanHrvatski pjesnik Branko Kreštan rođen je 13. kolovoza 1944. u Velikoj Pisanici gdje je i završio osnovnu školu. Kao učitelj radio je u Novoj Pisanici.

U Velikoj Pisanici rođen Željko Vidaković - poznati rukometašU Velikoj je Pisanici 21. kolovoza 1954. rođen Željko Vidaković - hrvatski rukometaš. Rukomet je počeo igrati u rukometnom klubu “Partizan” Bjelovar 1964.

VIDI WEB TOP 100 - 2012

ZADNJE VIJESTI

AKTUALNO

NATJEČAJI

POTPORE I SUBVENCIJE

NEVLADINE UDRUGE

TURISTIČKA PONUDA

Pisanička Eko Etno Staza
PODUZETNIČKI PARK