OPĆINA VELIKA PISANICA

Velika Pisanica District
Osvježeno: 10.07.2024.
Vijesti

Općina Velika Pisanica pomaže poljoprivrednim proizvođačima u plasmanu proizvoda

Velika Pisanica

Kako bi pomogla poljoprivrednicima i ostalim proizvođačima hrane sa svog područja da lakše prodaju svoje proizvode, Općina Velika Pisanica uključila se u projekt FINOTEKA.com.  Tako se Općina izravno uključila u promociju svojih proizvođača na Centralnom mjestu tržišta domaće hrane u RH. Na internet stranici http://www.FINOTEKA.com svi proizvođači hrane s područja Općine Velika Pisanica mogu POTPUNO BESPLATNO unijeti svoje proizvode u ponudu. Pozivaju se proizvođači da to učine već sada, neovisno o tome što trenutno možda ne traje prodaja njihovih proizvoda. Želimo da već sada potencijalni kupci na jednom centralnom mjestu mogu vidjeti što sve proizvode naši proizvođači.  Svi proizvođači koji se NE koriste internetom, u prostorijama Općine mogu preuzeti i popuniti obrazac te se tako i oni uključiti u projekt.
Odmah nakon toga, cijela Hrvatska, a posebno žitelji Općine Velika Pisanica moći će pomoću stranice http://www.FINOTEKA.com stupiti u izravan kontakt s našim proizvođačima te kupovati od njih hranu bez posrednika.
Pozivamo žitelje Općine Velike Pisanice, kao i sve ostale, da izravno od naših proizvođača kupuju sljedeću hranu:
-Voće i proizvodi
-Povrće i proizvodi
-Vina i ostala pića
-Pčelinji proizvodi
-Ulja
-Mesni proizvodi
-Svježe meso
-Jaja
-Gljive
-Mlijeko i proizvodi
-Riba i riblji proizvodi
-Zimnica
-Kukuruz i proizvodi
-Žitarice i proizvodi
-Biljni proizvodi
Svo smo vrijeme svjesni da na području naše općine postoji veći broj proizvođača hrane koji proizvode proizvode iznimne kvalitete, ali nemamo naviku kupovati od njih. Želimo to promijeniti na dobrobit svih nas,  a pomoću jedinstvenog projekta FINOTEKA.com u kojem već sudjeluje preko 2000 proizvođača iz svih krajeva Hrvatske, uvjereni smo da ćemo u tome i uspjeti.
Detaljnije o samom projektu pročitajte na http://www.FINOTEKA.com!
Prijavnica: obrazac_registracija.pdf
Velika Pisanica

FOTO GALERIJA
Velika Pisanica Velika Pisanica Velika Pisanica Velika Pisanica Velika Pisanica Velika Pisanica

VIRTUALNA ŠETNJA
VIRTUALNA ŠETNJA - Velika Pisanica

PROMO VIDEO
PROMO VIDEO - Velika Pisanica
Velika Pisanica - UDOMLJAVANJE ŽIVOTINJA

SERVISNE INFORMACIJE I OBJAVE

KALENDAR
N P U S Č P S
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31      
KARTA VELIKE PISANICE
Velika Pisanica

ZANIMLJIVOSTI
Velika PisanicaNaselje Velika Pisanica duga je cak 13 km, te se time smatra jedno od najdužih ako ne i najduže selo u Hrvatskoj.

Velika Pisanica - Edo MurtićU Velikoj Pisanici je 4. svibnja 1921. godine rođen proslavljeni svjetski slikar, grafičar i scenograf Edo Murtić.

Branko KreštanHrvatski pjesnik Branko Kreštan rođen je 13. kolovoza 1944. u Velikoj Pisanici gdje je i završio osnovnu školu. Kao učitelj radio je u Novoj Pisanici.

U Velikoj Pisanici rođen Željko Vidaković - poznati rukometašU Velikoj je Pisanici 21. kolovoza 1954. rođen Željko Vidaković - hrvatski rukometaš. Rukomet je počeo igrati u rukometnom klubu “Partizan” Bjelovar 1964.

VIDI WEB TOP 100 - 2012

ZADNJE VIJESTI

AKTUALNO

NATJEČAJI

POTPORE I SUBVENCIJE

NEVLADINE UDRUGE

TURISTIČKA PONUDA

Pisanička Eko Etno Staza
PODUZETNIČKI PARK