OPĆINA VELIKA PISANICA

Velika Pisanica District
Osvježeno: 29.05.2024.
Turistička ponuda

Pisanička eko-etno staza

pisanička eko-etno staza

Razvoj kontinentalnog, ruralnog i sportsko – rekreacijskog turizma Velika Pisanica temelji na tradiciji, kulturnoj baštini i netaknutoj prirodi. Omeđena šumama i prirodnim livadama, Općina Velika Pisanica izuzetno je mjesto za odmor i bijeg od svakodnevnih obveza.Da bi ste u potpunosti doživjeli općinu Velika Pisanica najbolje je proći PISANIČKOM EKO-ETNO STAZOM. Stazom, koja obuhvaća…

OPG Santo

opg santo

Domaćinstvo nudi jednodnevni i višednevni smještaj noćenja u lijepo uređenim sobama sa kupaonicama i zajedničkim prostorima za boravak gostiju. Gostima je na raspolaganju korištenje usluga prehrane. U blizini se nalazi i državno lovište Pisanička-bilogora. Domaćinstvo je registrirano za usluge smještaja i pružanje usluga prehrane i pića te u kategorizaciji označeno jednim sunce. …

ŠRC Kukavica

Sportsko-rekreacijski centar Kukavica

Sportsko – rekreacijski centar Kukavica nalazi se na potezu županijske prometnice Bjelovar – Daruvar. Centar je smješten u šumi te time pruža odmor u prirodi i odmak od svakodnevnog ubrzanog načina života.

Kompleks se sastoji od nekoliko smještajnih objekata, svlačionice, kuhinje, polivalentne dvorane koja može služiti za sastanke, seminare, skupove, predavanja i slične društveno…

Seoski turizam - izletište “Na Malenom brijegu”

Velika Pisanica

SEOSKI TURIZAM – IZLETIŠTE “Na Malenom brijegu” nalazi se u malenom bilogorskom selu Ribnjačka, broj 84, Općini Velika Pisanica, u sjevernom dijelu Bjelovarsko-bilogorske županije. Udaljeno je od Bjelovara 25 km u smjeru prema Daruvaru, a od Daruvara 45 km. Selo okruženo šumovitim brežuljcima i šarolikim poljoprivrednim parcelama kao da je ostalo u prošlom vremenu. Obiteljsko…

OPG Košutić

etno atelje

Seosko gospodarstvo Košutić nalazi se u Velikoj Pisanici 26 kilometara udaljeno od Bjelovara, u blizini glavne ceste za Daruvar i rekreacijskog centra Kukavica.
U samom centru sela , smještenog na južnim obroncima Bilogore, nalazi se naše gospodarstvo okruženo prekrasnim dvorištem u kojem nastaje arboretum, ukrašen drvenim skulpturama i etno predmetima te voćnjakom i vrtom.

Lovačka kuća Babinac

Lovačka kuća Babinac

U prirodnom ambijentu šumovitih obronaka Bilogore u samom srcu lovišta “Pisanička bilogora” smještena je Lovačka kuća Babinac.

Kuća se nalazi oko 20 km jugoistočno od Bjelovara u mjestu Babinac, općina Velika Pisanica. Objekt je sagrađen i pušten u rad 2004. godine i predstavlja jedan od najmodernijih i najopremljenijih objekata za pružanje usluga lovnog turizma…

Stranica 1 od 1 |
FOTO GALERIJA
Velika Pisanica Velika Pisanica Velika Pisanica Velika Pisanica Velika Pisanica Velika Pisanica

VIRTUALNA ŠETNJA
VIRTUALNA ŠETNJA - Velika Pisanica

PROMO VIDEO
PROMO VIDEO - Velika Pisanica
Velika Pisanica - UDOMLJAVANJE ŽIVOTINJA

SERVISNE INFORMACIJE I OBJAVE

KALENDAR
N P U S Č P S
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31  
KARTA VELIKE PISANICE
Velika Pisanica

ZANIMLJIVOSTI
Velika PisanicaNaselje Velika Pisanica duga je cak 13 km, te se time smatra jedno od najdužih ako ne i najduže selo u Hrvatskoj.

Velika Pisanica - Edo MurtićU Velikoj Pisanici je 4. svibnja 1921. godine rođen proslavljeni svjetski slikar, grafičar i scenograf Edo Murtić.

Branko KreštanHrvatski pjesnik Branko Kreštan rođen je 13. kolovoza 1944. u Velikoj Pisanici gdje je i završio osnovnu školu. Kao učitelj radio je u Novoj Pisanici.

U Velikoj Pisanici rođen Željko Vidaković - poznati rukometašU Velikoj je Pisanici 21. kolovoza 1954. rođen Željko Vidaković - hrvatski rukometaš. Rukomet je počeo igrati u rukometnom klubu “Partizan” Bjelovar 1964.

VIDI WEB TOP 100 - 2012

ZADNJE VIJESTI

AKTUALNO

NATJEČAJI

POTPORE I SUBVENCIJE

NEVLADINE UDRUGE

TURISTIČKA PONUDA

Pisanička Eko Etno Staza
PODUZETNIČKI PARK