OPĆINA VELIKA PISANICA

Velika Pisanica District
Osvježeno: 02.04.2020.
Vijesti

GODIŠNJE IZVRŠENJE PRORAČUNA ZA 2019. GODINU

Velika Pisanica

Na temelju članka 108. i članka 110. Zakona o Proračunu („Narodne novine“, broj 87/08, 136/12 i 15/15), Pravilnika o polugodišnjem i godišnjem izvještaju o izvršenju proračuna (»Narodne novine« broj 24/13,102/17 i 1/20) te članka 32. Statuta Općine Velika Pisanica („Službeni glasnik Općine Velika Pisanica“ br. 5/18), Općinsko vijeće Općine Velika Pisanica na 18. sjednici…

Konačna lista prvenstva za stambeno zbrinjavanje za 2020. godinu

Velika Pisanica

Listu možete preuzeti na poveznici: Konačna lista prvenstva za stambeno zbrinjavanje za 2020. godinu

Odluka o privremenom zatvaranju prometa na dionicama županijskih i lokalnih cesta

Velika Pisanica
Preuzmite dokument:

Odluka o privremenom zatvaranju prometa na dionicama županijskih i lokalnih cesta na području Virovitičko-podravske županije koje graniče sa susjednim županijama

Zatvara se pravac kretanja Velika Pisanica-Polum-Bačkovica-Črešnjevica

Velika Pisanica

Zatvara se pravac kretanja Velika Pisanica-Polum-Bačkovica-Črešnjevica do daljnjega!

Kretanje moguće putem ceste D2 (Grubišno Polje-Virovitica).

Obavijest komunalna naknada

Velika Pisanica

Poštovani mještani, vlasnici/korisnici stambenog/poslovnog prostora sa područja općine Velika Pisanica, kako bismo ublažili posljedice epidemije koronavirusa sukladno mogućnostima koje su u našoj nadležnosti, obavještavamo vas da, odgađamo plaćanje komunalne i grobne naknade za 2020. godinu do daljnjega. Također, do daljnjega, nećemo pokretati ovršni postupak protiv dužnika prema…

Obavijest

Velika Pisanica

Poštovani, s obzirom na nastalu situaciju molimo Vas da se pridržavate uputa Stožera civilne zaštite te Zavoda za javno zdravstvo. Također Vas molimo da odgodite sve dolaske, uključujući i dolazak u prostorije Općine Velika Pisanica ukoliko nisu hitni. Kontakt s djelatnicima Općine možete ostvariti telefonski na broj 043 883 920, 043 883 923 ili putem e-maila .

Privremena lista prvenstva za stambeno zbrinjavanje

Velika Pisanica


Preuzmite listu:

Privremena lista prvenstva za stambeno zbrinjavanje darovanjem
građevinskog materijala za popravak, obnovu ili izgradnju (model E)

OBAVIJEST O DERATIZACIJI NA PODRUČJU OPĆINE VELIKA PISANICA

18. ožujka 2020. - BABINAC, RIBNJAČKA, NOVA PISANICA
19. ožujka 2020. - VELIKA PISANICA, POLUM I ČAĐAVAC
20. ožujka 2020. - VELIKA PISANICA, BEDENIČKA I BAČKOVICA

Deratizacija će svakog navedenog dana započeti u 9,00 sati, a u slučaju lošeg vremena (oborine) prenosi se na slijedeći naredni dan bez padaLina.
Rodenticide koje će ovlašteno poduzeće koristiti…

Edukacija za male iznajmljivače

Velika vijećnica grada Bjelovara (Trg Eugena Kvaternika 2, Bjelovar)

Ponedjeljak i utorak,
30. i 31.3.2020., 17:00 sati (oba dana)

Preuzmite dokument:
Edukacija za male iznajmljivače

IZVJEŠTAJNI SABOR UDVDR-a, OGRANAK VELIKA PISANICA

Velika Pisanica

Dana 07.03.2020.g. (subota) u 19,00 sati u prostorijama Centra
udruga u Velikoj Pisanici ( iznad caffe bara „Prva liga“), održati će se
Izvještajni Sabor Udruge dragovoljaca i veterana Domovinskog rata,
Ogranak Velika Pisanica. Pozivaju se svi hrvatski branitelji,
dragovoljci Domovinskog rata općine Velika Pisanica, da se odazovu
pozivu.

DNEVNI RED:

Stranica 1 od 137 |  1 2 3 >  Zadnji »
FOTO GALERIJA
Velika Pisanica Velika Pisanica Velika Pisanica Velika Pisanica Velika Pisanica Velika Pisanica

Molim Vas tamo s desne strane gdje su propusnice stavite još ove obrasce. Ako može da pišu upute (da to ne bude u obliku poveznice već da se odmah vidi).

Upute su sljedeće:

Ukoliko imate prijavljeno prebivalište/stalni boravak na području Općine Velika Pisanica za kretanje na području Općine Velika Pisanica nije vam potrebna propusnica!

Kao što je poznato, propusnice se izdaju samo u nužnim slučajevima poput pružanja skrbi djeci ili starijim osobama, kupnje hrane i osnovnih potrepština i sl.

U zahtjevu za izdavanje propusnica je potrebno navesti osobne podatke, razlog traženja propusnice, datum za kojeg se traži izdavanje propusnice te popuniti i potpisati Izjavu o samoizolaciji.

 Osobe koje borave na mjestu na kojem im nije prijavljeno mjesto prebivališta, u slučaju kad traže propusnicu za kretanje zbog obavljanja vitalnih obiteljskih razloga dužne su ispuniti i Izjavu o prijavljenom prebivalištu.

Zahtjev se predaje putem e-maila info@velika-pisanica, hr (u privitku priložiti i potrebne Izjave), a iznimno u prostorijama Općine Velika Pisanica od 8-10 sati. Zahtjev i izjave možete preuzeti na stranici www.velika-pisanica.hr. Ovjerene Propusnice dostavit ćemo Vam putem elektroničke pošte na e-mail adresu navedenu u zahtjevu. Propusnice koje vam dostavimo elektronskim putem možete koristiti na način da ih isprintate ili imate u elektroničkom obliku (npr. mobilnom aparatu).

Napominjemo da razlozi za izdavanje propusnice moraju biti opravdani i svaka zlouporaba ili davanje neistinitih podataka  strogo će se kažnjavati.

Također napominjemo da Ministarstvo poljoprivrede u suradnji sa Nacionalnim stožerom izdaje propusnice poljoprivrednicima. O tome više na https://poljoprivreda.gov.hr/

Pridržavanje svih dosad donesenih mjera i uputa je od ključne važnosti jer odgovornim ponašanjem možemo smanjiti širenje zaraze koronavirusa. Svatko mora biti svjestan odgovornosti za vlastito zdravlje, zdravlje obitelji i sugrađana!!!


Velika Pisanica - Obavijesti koronavirus

SERVISNE INFORMACIJE I OBJAVE

KALENDAR
N P U S Č P S
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30    


KARTA VELIKE PISANICE
Velika Pisanica

ZANIMLJIVOSTI
Velika PisanicaNaselje Velika Pisanica duga je cak 13 km, te se time smatra jedno od najdužih ako ne i najduže selo u Hrvatskoj.

Velika Pisanica - Edo MurtićU Velikoj Pisanici je 4. svibnja 1921. godine rođen proslavljeni svjetski slikar, grafičar i scenograf Edo Murtić.

Branko KreštanHrvatski pjesnik Branko Kreštan rođen je 13. kolovoza 1944. u Velikoj Pisanici gdje je i završio osnovnu školu. Kao učitelj radio je u Novoj Pisanici.

U Velikoj Pisanici rođen Željko Vidaković - poznati rukometašU Velikoj je Pisanici 21. kolovoza 1954. rođen Željko Vidaković - hrvatski rukometaš. Rukomet je počeo igrati u rukometnom klubu “Partizan” Bjelovar 1964.

VIDI WEB TOP 100 - 2012

ZADNJE VIJESTI

AKTUALNO

NATJEČAJI

NEVLADINE UDRUGE

TURISTIČKA PONUDA

Pisanička Eko Etno Staza