OPĆINA VELIKA PISANICA

Velika Pisanica District
Osvježeno: 23.04.2024.
Vijesti

Obavijest o dezinsekciji komaraca na području Općine Velika Pisanica 24. srpnja 2023.

Velika Pisanica

Škarda-sanitarna zaštita d.o.o. Čazma vršit će larvicidno i adulticidno tretiranje komaraca na području Općine Velika Pisanica dana 24. srpnja u večernjim satima.

Obavijest o dezinsekciji komaraca na području Općine Velika Pisanica 18. srpnja 2023.

Velika Pisanica

Škarda-sanitarna zaštita d.o.o. Čazma vršit će larvicidno i adulticidno tretiranje komaraca na području Općine Velika Pisanica dana 18. srpnja u večernjim satima. Tretiranje će se provoditi sa zemlje sa aparatima mobil-star i swinfog, te insekticidnim sredstvima III skupine na bazi permetrina i temefosa.                     

Dani Općine Kiskorpád

Velika Pisanica

Na poziv mađarske Općine Kiskorpád 8. srpnja 2023. prisustvovali smo njihovoj manifestaciji povodom Dana Općine. Sadržaj i program bili su raznoliki, od gastro dijela, kulturno-umjetničkog programa do sportskog natjecanja. Delegacija naše Općine imala je prilike isprobati razne sportske i zabavne aktivnosti. Nogometaši NK Bila sudjelovali su na turniru u malom nogometu te osvojili sjajno…

Općini Velika Pisanica ponovno petica iz transparentnosti

Velika Pisanica

Institut za javne financije predstavio je 5. srpnja 2023. godine rezultate devetog ciklusa istraživanja transparentnosti proračuna jedinica područne i lokalne samouprave.
Općina Velika Pisanica dobila je najvišu ocjenu 5 za transparentnost proračuna što znači da su objavljeni svi traženi proračunski dokumenti čime se nastavlja dosadašnje transparentno prikazivanje javnih financija…

MRRFEU sufinancira projekt uređenja potkrovlja zgrade DVD-a Velika Pisanica

U petak 7. srpnja 2023. godine u Pleternici je od strane Ministarstva regionalnoga razvoja i fondova Europske unije organizirano svečano uručenje ugovora iz Programa održivog razvoja lokalne zajednice te Programa podrške regionalnom razvoju za 7 županija Panonske Hrvatske.
Ministar Erlić je u Interpretacijskom centru Terra Panonica u Pleternici Općini Velika Pisanica uručio ugovor…

Obavijest o prekidu isporuke plina od 19.7.2023 - 21.7.2023.

Velika Pisanica

Obaviještavamo da smo zaprimili obavijest operatora transportnog sustava – Plinacro d.o.o., da će zbog planiranih radova na plinovodu DN200 Bjelovar - Daruvar od 19.7.2023. 7:00h - 21.7.2023. 7:00h (48h) biti prekinuta isporuka plina na području općina Veliki Grđevac i Velika Pisanica (naselja Veliki Grđevac, Velika Pisanica, Mala Pisanica).

Obavijest o održavanju sportske manifestacije konjički turnir u daljinskom jahanju “BILOGORA 2023”

Velika Pisanica

Obavještavamo da će se 14. i 15. srpnja 2023. godine u organizaciji Konjičke udruge Konji gizdavi iz Velike Pisanice održati 5. kolo Croatia cupa u daljinskom jahanju na stazama od 80 km, 60 km, 40 km i 20km. Mjesto događanja je SRC Kukavica gdje je start i cilj utrka.

Očekujemo 50-ak natjecateljskih parova, te preko 150 (stopedeset) osoba kao članova logističkih timova i posjetitelja.

Prijem kod predsjednika Hrvatske akademije znanosti i umjetnosti

Velika Pisanica

Predsjednik Hrvatske akademije znanosti i umjetnosti akademik Velimir Neidhardt primio je u utorak 4. srpnja 2023. načelnika Općine Velika Pisanica Fredija Palija sa suradnicima koji mu je uručio zlatnu povelju za izniman doprinos promicanju te općine na području kulture i umjetnosti. Prijemu su prisustvovali i Milan Bešlić, koordinator i voditelj manifestacije Dani Ede Murtića, ravnateljica…

Obavijest o dezinsekciji komaraca na području Općine Velika Pisanica 3.7.2023.

Velika Pisanica

Škarda-sanitarna zaštita d.o.o. Čazma vršiti će larvicidno i adulticidno tretiranje komaraca na području Općine Velika Pisanica dana 03. srpnja u jutarnjim satima.
Tretiranje će se provoditi sa zemlje sa aparatima mobil-star i swinfog, te insekticidnim sredstvima III skupine na bazi permetrina i temefosa.
Insekticidna sredstva koja se koriste prilikom dezinsekcije komaraca…

Završio nogometni tjedan u Velikoj Pisanici

Velika Pisanica

Završen II. nogometni dječji kamp GNK Dinama u Velikoj Pisanici.
Drugu godinu zaredom Nk Bilo organizira poznati dječji nogometni kamp GNK Dinama. Kao i prošle i ove godine kamp je bio pun pogodak. Stotinjak djece okupilo se na travnjacima u Velikoj Pisanici gdje su imali priliku od trenera naučiti brojna znanja i vještine kako u praktičnom tako i u teorijskom djelu, a treneri su na…

Stranica 8 od 171 | « Prvi  <  6 7 8 9 10 >  Zadnji »
FOTO GALERIJA
Velika Pisanica Velika Pisanica Velika Pisanica Velika Pisanica Velika Pisanica Velika Pisanica

VIRTUALNA ŠETNJA
VIRTUALNA ŠETNJA - Velika Pisanica

PROMO VIDEO
PROMO VIDEO - Velika Pisanica




Velika Pisanica - UDOMLJAVANJE ŽIVOTINJA

SERVISNE INFORMACIJE I OBJAVE

KALENDAR
N P U S Č P S
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30        




KARTA VELIKE PISANICE
Velika Pisanica

ZANIMLJIVOSTI
Velika PisanicaNaselje Velika Pisanica duga je cak 13 km, te se time smatra jedno od najdužih ako ne i najduže selo u Hrvatskoj.

Velika Pisanica - Edo MurtićU Velikoj Pisanici je 4. svibnja 1921. godine rođen proslavljeni svjetski slikar, grafičar i scenograf Edo Murtić.

Branko KreštanHrvatski pjesnik Branko Kreštan rođen je 13. kolovoza 1944. u Velikoj Pisanici gdje je i završio osnovnu školu. Kao učitelj radio je u Novoj Pisanici.

U Velikoj Pisanici rođen Željko Vidaković - poznati rukometašU Velikoj je Pisanici 21. kolovoza 1954. rođen Željko Vidaković - hrvatski rukometaš. Rukomet je počeo igrati u rukometnom klubu “Partizan” Bjelovar 1964.

VIDI WEB TOP 100 - 2012

ZADNJE VIJESTI

AKTUALNO

NATJEČAJI

POTPORE I SUBVENCIJE

NEVLADINE UDRUGE

TURISTIČKA PONUDA

Pisanička Eko Etno Staza
PODUZETNIČKI PARK