OPĆINA VELIKA PISANICA

Velika Pisanica District
Osvježeno: 08.08.2017.
Zadnje vijesti

Besplatne bilježnice za sve osnovnoškolce

Velika Pisanica

Općina Velika Pisanica, sukladno raspoloživim financijskim mogućnostima, pomaže roditeljima olakšati izdatke za narednu školsku godinu te će financirati kupnju kompleta školskih bilježnica za svu djecu od 1.-8. razreda s područja općine Velika Pisanica. Bilježnice će učenike dočekati u učionicama na početku školske godine.
Troškovi kompleta školskih bilježnica u cijelosti…

Poziv na besplatan tečaj engleskog jezika

Velika Pisanica

Odjel za humanitarnu djelatnost Udruge dragovoljaca i veterana Domovinskog rata Republike Hrvatske i ove godine organizira učenje stranih jezika (engleski jezik) za djecu i unuke hrvatskih branitelja, a škole će biti organizirane u tri županije:
- Bjelovarsko-bilogorskoj,
- Šibensko-kninskoj i
- Splitsko-dalmatinskoj.
U Bjelovarsko-bilogorskoj županiji škola stranih…

Sastanak UDVDR RH Ogranak Velika Pisanica

Velika Pisanica

Dana 1. kolovoza 2017. s početkom u 20,00 sati, u Centru udruga općine Velika Pisanica, održan je sastanak Središnjeg odbora UDVDR RH, Ogranak Velika Pisanica. Sastanku su nazočili: Mario Šimić (predsjednik), Dražen Nakani (dopredsjednik), Miroslav Tutić (tajnik), Fredi Pali (član) i Elemir Bereš (član).

Dnevni red:
1. Izvješće predsjednika o radu Ogranka od izborne Skupštine

Dan pobjede i domovinske zahvalnosti te Dan hrvatskih branitelja

Velika Pisanica

Dan pobjede i domovinske zahvalnosti te Dan hrvatskih branitelja slavi se u Hrvatskoj 5. kolovoza svake godine kao spomen na pobjedu u Domovinskom ratu. Na taj datum 1995. Hrvatska vojska je između ostalih oslobodila okupirani grad Knin u vojno-redarstvenoj operaciji Oluja. Više o navedenoj akciji možete pročitati klikom na slijedeći link: http://hr.wikipedia.org/wiki/Dan_pobjede_i_domovinske_zahvalnosti,_Dan_hrvatskih_branitelja

Stranica 1 od 275 |  1 2 3 >  Zadnji »
FOTO GALERIJA
Velika Pisanica Velika Pisanica Velika Pisanica Velika Pisanica Velika Pisanica Velika Pisanica

SERVISNE INFORMACIJE I OBJAVE

KALENDAR
N P U S Č P S
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31    


KARTA VELIKE PISANICE
Velika Pisanica

ZANIMLJIVOSTI
Velika PisanicaNaselje Velika Pisanica duga je cak 13 km, te se time smatra jedno od najdužih ako ne i najduže selo u Hrvatskoj.

Velika Pisanica - Edo MurtićU Velikoj Pisanici je 4. svibnja 1921. godine rođen proslavljeni svjetski slikar, grafičar i scenograf Edo Murtić.

Branko KreštanHrvatski pjesnik Branko Kreštan rođen je 13. kolovoza 1944. u Velikoj Pisanici gdje je i završio osnovnu školu. Kao učitelj radio je u Novoj Pisanici.

U Velikoj Pisanici rođen Željko Vidaković - poznati rukometašU Velikoj je Pisanici 21. kolovoza 1954. rođen Željko Vidaković - hrvatski rukometaš. Rukomet je počeo igrati u rukometnom klubu “Partizan” Bjelovar 1964.

ZADNJE VIJESTI

AKTUALNO

NATJEČAJI

NEVLADINE UDRUGE

TURISTIČKA PONUDA

Lokalna akcijska grupa Sjeverna Bilogora