OPĆINA VELIKA PISANICA

Velika Pisanica District
Osvježeno: 17.04.2021.
Zadnje vijesti

Obnovljeni vatrogasni dom u Velikoj Pisanici

Velika Pisanica

Realizirana je još jedna od velikih investicija. Zahvaljujući uspješnoj prijavi na raspisane pozive Ministarstva graditeljstva i Ministarstva regionalnoga razvoja i fondova Europske unije u 2020. godini obnovljen je Vatrogasni dom u Velikoj Pisanici. Cilj realiziranog projekta je rekonstrukcijom postojećih prostorija DVD-a Velika Pisanica omogućiti nesmetan rad, razvoj i dugoročno održiv rad DVD-a i VZO-a u tehnički ispravnim uvjetima te podići kvalitetu života lokalnog stanovništva.…

Instalacija centralnog grijanja u Društvenom domu Ribnjačka

Velika Pisanica

Krajem prošle godine realiziran je još jedan projekt koji će doprinijeti povećanju kvalitete života lokalnog stanovništva. Riječ je o instalaciji centralnog grijanja i plina u Društvenom domu Ribnjačka što će uvelike olakšati uvjete lokalnog DVD-a Ribnjačka koji najčešće koriste navedeni prostor, kao i mještanima Općine, prvenstveno mještanima naselja Ribnjačka. Projekt je realiziran uz sufinanciranje Ministarstva regionalnoga razvoja i fondova EU.

Projekt „Za žene Bjelovarsko-bilogorske županije – faza II“

Projekt „Za žene Bjelovarsko-bilogorske županije – faza II“

Od 1. ožujka 2021. godine Općina Velika Pisanica provodi još jedan projekt u programu „Zaželi – faza II“. Riječ o projektu naziva „Za žene Bjelovarsko-bilogorske županije – faza II“ čiji je nositelj Bjelovarsko-bilogorska županija, a Općina Velika Pisanica je partner u provedi projekta. Zahvaljujući tom projektu sa područja općine Velika Pisanica zaposlit će se još osam žena, koje će pružati usluge potpore i podrške za 48 korisnika. 
Trenutno je u sklopu…

Poziv na intervju povodom oglasa na temelju projekta “Za žene BBŽ - Faza II”

Velika Pisanica

Preuzmite poziv

Potpisan još jedan Ugovor o dodjeli potpore za rješavanje stambenog pitanja

Velika Pisanica

Zadovoljstvo nam je što smo danas potpisali još jedan Ugovor o dodjeli potpore za rješavanje stambenog pitanja. Posebno nam je zadovoljstvo što se na područje naše Općine doseljavaju mlade
obitelji kao što je to slučaj sa današnjom korisnicom mjere koja se sa obitelji doseljava iz naselja koje teritorijalno pripada gradu Bjelovaru.

Velika Pisanica

Stranica 3 od 292 |  <  1 2 3 4 5 >  Zadnji »
FOTO GALERIJA
Velika Pisanica Velika Pisanica Velika Pisanica Velika Pisanica Velika Pisanica Velika PisanicaVelika Pisanica - UDOMLJAVANJE ŽIVOTINJA

SERVISNE INFORMACIJE I OBJAVE

KALENDAR
N P U S Č P S
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30  


KARTA VELIKE PISANICE
Velika Pisanica

ZANIMLJIVOSTI
Velika PisanicaNaselje Velika Pisanica duga je cak 13 km, te se time smatra jedno od najdužih ako ne i najduže selo u Hrvatskoj.

Velika Pisanica - Edo MurtićU Velikoj Pisanici je 4. svibnja 1921. godine rođen proslavljeni svjetski slikar, grafičar i scenograf Edo Murtić.

Branko KreštanHrvatski pjesnik Branko Kreštan rođen je 13. kolovoza 1944. u Velikoj Pisanici gdje je i završio osnovnu školu. Kao učitelj radio je u Novoj Pisanici.

U Velikoj Pisanici rođen Željko Vidaković - poznati rukometašU Velikoj je Pisanici 21. kolovoza 1954. rođen Željko Vidaković - hrvatski rukometaš. Rukomet je počeo igrati u rukometnom klubu “Partizan” Bjelovar 1964.

VIDI WEB TOP 100 - 2012

ZADNJE VIJESTI

AKTUALNO

NATJEČAJI

POTPORE I SUBVENCIJE

NEVLADINE UDRUGE

TURISTIČKA PONUDA

Pisanička Eko Etno Staza