OPĆINA VELIKA PISANICA

Velika Pisanica District
Osvježeno: 15.01.2021.
Zadnje vijesti

Javni poziv za podnošenje prijava za stambeno zbrinjavanje na potpomognutim područjima

Poveznica Javni poziv za podnošenje prijava za stambeno zbrinjavanje na potpomognutim područjima

Sv. Nikola podijelio poklone najmlađim stanovnicima

Velika Pisanica

Na sam blagdan sv. Nikole djecu sa područja općine Velika Pisanica posjetio je „sv. Nikola“ s pomagačima te ih darivao prigodnim slatkišima. Bila je to dvadeseta po redu podjela poklona u organizaciji Općine Velika Pisanica u nešto drugačijem izdanju. Općina Velika Pisanica želi ovim projektom razveseliti i nagraditi naše najmlađe stanovnike što su bili dobri tijekom cijele godine.

Dolazak Sv. Nikole svakom djetetu pred kućni prag

Velika Pisanica

PLAKAT_za_svetoga_Nikolu_2020._.pdf

Završena mrtvačnica u Ribnjačkoj

Velika Pisanica

Završena je izgradnja mrtvačnice u Ribnjačkoj koja je započeta u prošloj 2019. godini. Trošak gradnje ovoga komunalnog objekta iznosi oko 400 tisuća kuna, a financiran je u potpunosti iz općinskog proračuna. Ovim projektom stanovnicima naselja Ribnjačka omogućen je dostojanstveniji ispraćaj pokojnika. Sada na području Općine Velika Pisanica postoje tri mrtvačnice koje služe svim naseljima s područja općine.

Dodijeljena nagrada OPG-u Vladimir Vlajinić

Velika Pisanica

Ovih dana je završena višemjesečna procedura izbora najboljih i dodjele nagrada i priznanja za doprinos razvoju poduzetništva na području srednje i jugoistočne Europe „STVARATELJI ZA STOLJEĆA“. Iz Međunarodnog komiteta za dodjelu nagrada i priznanja „STVARATELJI ZA STOLJEĆA“, kojega čine 15 članova-eksperata iz 11 zemalja, radosna vijest stigla je i na naše Obiteljsko poljoprivredno gospodarstvo Vladimir Vlajinić, Izletište Na Malenom brijegu.  Međunarodni komitet,…

Stranica 2 od 286 |  <  1 2 3 4 >  Zadnji »
FOTO GALERIJA
Velika Pisanica Velika Pisanica Velika Pisanica Velika Pisanica Velika Pisanica Velika PisanicaVelika Pisanica - UDOMLJAVANJE ŽIVOTINJA

SERVISNE INFORMACIJE I OBJAVE

KALENDAR
N P U S Č P S
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31            


KARTA VELIKE PISANICE
Velika Pisanica

ZANIMLJIVOSTI
Velika PisanicaNaselje Velika Pisanica duga je cak 13 km, te se time smatra jedno od najdužih ako ne i najduže selo u Hrvatskoj.

Velika Pisanica - Edo MurtićU Velikoj Pisanici je 4. svibnja 1921. godine rođen proslavljeni svjetski slikar, grafičar i scenograf Edo Murtić.

Branko KreštanHrvatski pjesnik Branko Kreštan rođen je 13. kolovoza 1944. u Velikoj Pisanici gdje je i završio osnovnu školu. Kao učitelj radio je u Novoj Pisanici.

U Velikoj Pisanici rođen Željko Vidaković - poznati rukometašU Velikoj je Pisanici 21. kolovoza 1954. rođen Željko Vidaković - hrvatski rukometaš. Rukomet je počeo igrati u rukometnom klubu “Partizan” Bjelovar 1964.

VIDI WEB TOP 100 - 2012