OPĆINA VELIKA PISANICA

Velika Pisanica District
Osvježeno: 04.10.2022.
Zadnje vijesti

Općina financirala radne bilježnice i dodatni materijal

Velika Pisanica

I ove školske godine, Općina Velika Pisanica je financirala kupnju radnih bilježnica i dodatnih materijala (komplet školskih bilježnica i dijela školskog pribora) za sve učenike s područja Općine.
Učenicima, učiteljicama i učiteljima i svom školskom osoblju želimo uspješnu školsku godinu.

Sufinanciranje prijevoza učenicima srednjih škola s područja općine Velika Pisanica

Velika Pisanica

Sukladno Odluci o sufinanciranju međumjesnog javnog prijevoza za redovite učenike srednjih škola sa područja općine Velika Pisanica u razdoblju rujan – prosinac 2022. Općina Velika Pisanica sufinancirat
će mjesečne autobusne karte redovitim učenicima srednjih škola sa područja općine Velika Pisanica u iznosu od 5% od osnovne cijene iznosa mjesečne autobusne karte.
Pozivaju se učenici prvih razreda srednjih škola da u Općinu Velika Pisanica dostave ispunjenu i od srednje…

Asfaltirana cesta između Poluma i Bačkovice

Velika Pisanica

Nakon više desetljeća, popravljen je asfalt na derutnoj županijskoj cesti ŽC 4002 koja spaja Veliku Pisanicu sa Podravinom. Naime, asfaltirana je dionica te ceste između naselja Polum i Bačkovica u duljini 1200 metara. Radove je u rekordnom roku izvela tvrtka Strabag iz Zagreba, a financirala ih je iz vlastitih sredstava Općina Velika Pisanica. Nastavak obnove planira se iduće godine u smjeru Velike Pisanice sukladno sporazumu sa Županijskom upravom za ceste. Iako se radi o županijskoj…

Proglašena prirodna nepogoda - SUŠA

Velika Pisanica

Obavještavamo stanovnike Općine Velika Pisanica koji se bave poljoprivrednom proizvodnjom da je proglašena prirodna nepogoda-SUŠA za ratarske kulture (osim žita), voćarske kulture, livade i pašnjake.
Rok za podnošenje prijava je od petka 26.08. do petka 02.09.2022.
Prijave se podnose u Općini Velika Pisanica u uredovno vrijeme u uredu računovodstva ili uredu raspolaganja zemljištem na propisanom obrascu.
Od dokumentacije potrebno je priložiti osobnu iskaznicu i KOPIJU…

Obavijest o početku asfaltiranja ceste Polum-Bačkovica

Velika Pisanica

Obavještavamo stanovnike naselja Polum i Bačkovica, ali i sve ostale sudionike u prometu da započinju radovi na asfaltiranju županijske ceste ŽC 4002 između Poluma i Bačkovice u duljini 1200 metara.
Planirani početak asfalterskih radova FAZA I. je ponedjeljak 22.08.2022. do srijede 24.08.2022. u tom razdoblju bi se primjenjivala regulacija prometa što bi značilo da bi se zatvorio kompletan promet dok traju radovi asfaltiranja, osim interventnih.

Druga FAZA II. radova je…

Stranica 2 od 318 |  <  1 2 3 4 >  Zadnji »
FOTO GALERIJA
Velika Pisanica Velika Pisanica Velika Pisanica Velika Pisanica Velika Pisanica Velika Pisanica

PROMO VIDEO
Velika Pisanica - UDOMLJAVANJE ŽIVOTINJA

SERVISNE INFORMACIJE I OBJAVE

KALENDAR
N P U S Č P S
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31          
KARTA VELIKE PISANICE
Velika Pisanica

ZANIMLJIVOSTI
Velika PisanicaNaselje Velika Pisanica duga je cak 13 km, te se time smatra jedno od najdužih ako ne i najduže selo u Hrvatskoj.

Velika Pisanica - Edo MurtićU Velikoj Pisanici je 4. svibnja 1921. godine rođen proslavljeni svjetski slikar, grafičar i scenograf Edo Murtić.

Branko KreštanHrvatski pjesnik Branko Kreštan rođen je 13. kolovoza 1944. u Velikoj Pisanici gdje je i završio osnovnu školu. Kao učitelj radio je u Novoj Pisanici.

U Velikoj Pisanici rođen Željko Vidaković - poznati rukometašU Velikoj je Pisanici 21. kolovoza 1954. rođen Željko Vidaković - hrvatski rukometaš. Rukomet je počeo igrati u rukometnom klubu “Partizan” Bjelovar 1964.

VIDI WEB TOP 100 - 2012

ZADNJE VIJESTI

AKTUALNO

NATJEČAJI

POTPORE I SUBVENCIJE

NEVLADINE UDRUGE

TURISTIČKA PONUDA

Pisanička Eko Etno Staza
PODUZETNIČKI PARK