OPĆINA VELIKA PISANICA

Velika Pisanica District
Osvježeno: 17.04.2021.
Zadnje vijesti

Obnova krovišta zgrade Općine

Velika Pisanica

Prošlog petka 26. ožujka potpisan je ugovor s Ministarstvom regionalnoga razvoja i fondova Europske unije za projekt „Obnova krovišta zgrade Općine“. Općina Velika Pisanica prijavila je navedeni projekt na raspisani poziv prema Programu održivog razvoja lokalne zajednice te će uskoro krenuti u realizaciju. Kako se u samoj zgradi Općine nalazi i dječja igraonica, društveni dom koji služi za održavanje manifestacija, ali i za održavanje nastave tjelesnog odgoja do završetka izgradnje…

Centralni park osvanuo novim sjajem

Velika Pisanica

Krajem veljače 2021. godine centralni park u Velikoj Pisanici poprimio je novi oblik. Nakon rušenja drveća koje je predstavljalo opasnost za prolaznike, ali i samu zgradu, posađeno je ljetno jednogodišnje cvijeće, 17 Nana (kuglasta katalpa - listopadno spororastuće stablo koje formira malu, okruglastu krošnju), dva japanska crvena javora te ruže stablašice. Usluge sadnje i hortikulturnih radova izvršio je Cvjetni atelje „Marina“. 
Zahvaljujemo svima koji se sa dužnom…

Lista prvenstva za stambeno zbrinjavanje darovanjem građevinskog materijala u 2021. godini

Velika Pisanica

Potpisan Sporazum o provođenju katastarskih usluga

Velika Pisanica

U prostorijama Općine Velika Pisanica 10. ožujka 2021. potpisan je Sporazum o provođenju katastarskih usluga u svrhu obnove katastarskog operata za katastarsku općinu Bačkovica. Sporazum je potpisan između Bjelovarsko-bilogorske županije, Općine Velika Pisanica i Državne geodetske uprave.
Projekt je to čiji je cilj obnova zemljišnih knjiga, odnosno postizanje jedinstvenih podataka katastra i zemljišnih knjiga, za područje katastarske općine Bačkovica. Komasacija u Bačkovici…

Obavijest o planu deratizacije na području Općine Velika Pisanica

10. ožujak 2021. - BABINAC, RIBNJAČKA, NOVA PISANICA
11. ožujak 2021. - VELIKA PISANICA, POLUM I ČAĐAVAC
12. ožujak 2021. - VELIKA PISANICA, BEDENIČKA I BAČKOVICA

Deratizacija će navedenih dana započeti u 9,00 sati, a u slučaju lošeg vremena (oborine) prenosi se na slijedeći naredni dan bez padavina. Rodenticide koje se koriste kod usluge deratizacije odobrene su listom Ministarstva zdravlja
Republike Hrvatske i imaju kumulatino antikoagulacijsko…

Stranica 2 od 292 |  <  1 2 3 4 >  Zadnji »
FOTO GALERIJA
Velika Pisanica Velika Pisanica Velika Pisanica Velika Pisanica Velika Pisanica Velika PisanicaVelika Pisanica - UDOMLJAVANJE ŽIVOTINJA

SERVISNE INFORMACIJE I OBJAVE

KALENDAR
N P U S Č P S
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30  


KARTA VELIKE PISANICE
Velika Pisanica

ZANIMLJIVOSTI
Velika PisanicaNaselje Velika Pisanica duga je cak 13 km, te se time smatra jedno od najdužih ako ne i najduže selo u Hrvatskoj.

Velika Pisanica - Edo MurtićU Velikoj Pisanici je 4. svibnja 1921. godine rođen proslavljeni svjetski slikar, grafičar i scenograf Edo Murtić.

Branko KreštanHrvatski pjesnik Branko Kreštan rođen je 13. kolovoza 1944. u Velikoj Pisanici gdje je i završio osnovnu školu. Kao učitelj radio je u Novoj Pisanici.

U Velikoj Pisanici rođen Željko Vidaković - poznati rukometašU Velikoj je Pisanici 21. kolovoza 1954. rođen Željko Vidaković - hrvatski rukometaš. Rukomet je počeo igrati u rukometnom klubu “Partizan” Bjelovar 1964.

VIDI WEB TOP 100 - 2012

ZADNJE VIJESTI

AKTUALNO

NATJEČAJI

POTPORE I SUBVENCIJE

NEVLADINE UDRUGE

TURISTIČKA PONUDA

Pisanička Eko Etno Staza