OPĆINA VELIKA PISANICA

Velika Pisanica District
Osvježeno: 02.07.2024.
Vijesti

Postavljena rampa za osobe s invaliditetom ispred Društvenog doma Babinac

Završila je realizacija još jednog projekta izgradnje pristupnih rampi za osobe s invaliditetom. Nakon postavljenih rampi ispred zgrade Općine Velika Pisanica, Osnovne škole Velika Pisanica i Doma zdravlja u Velikoj Pisanici, rampa je postavljena i ispred Društvenog doma u Babincu. Projekt je sa bespovratnim sredstvima sufinanciran od strane Ministarstva hrvatskih branitelja u sklopu Javnog…

Javni natječaj za zapošljavanje voditelja/voditeljice projekta “Bilogorski puteljak svjetlosti”

Na temelju članka 27. Statuta Udruge Lokalna akcijska grupa Sjeverna Bilogora Upravni odbor LAG-a Sjeverna Bilogora, dana 14. srpnja 2020. godine objavljuje

JAVNI NATJEČAJ za prijem u radni odnos:

• Voditelja / voditeljice Projekta „Bilogorski puteljak svjetlosti“
• 1 izvršitelj / izvršiteljica na određeno radno vrijeme
• Mjesto rada uključuje:…

Sakupljanje ambalaže sredstava za zaštitu bilja

Velika Pisanica

Korisnicima je osiguran besplatni povrat prazne ambalaže isključivo ovih tvrtki: Agroavant, AgroChem-Maks, Agroteks, BASF, Bayer CropScience, Chromos Agro, Corteva Agriscience (Dow AgroSciences), Danon, Euroazijski pesticidi, Florel, Genera, Iskra Zelina Kemijska Industrija, Nufarm, Monsanto, Orchem, Pinus Agro, Stockton, Syngenta Agro.

U sklopu projekta se sakuplja samo prazna primarna/opasna…

OBAVIJEST O DEZINSEKCIJI KOMARACA NA PODRUČJU OPĆINE VELIKA PISANICA

Škarda-sanitarna zaštita d.o.o. Čazma vršit će larvicidno i adulticidno tretiranje komaraca na području Općine Velika Pisanica dana 10. srpnja 2020. godine u jutarnjim satima.
Tretiranje će se provoditi sa zemlje sa aparatima mobil-star i swinfog, te insekticidnim sredstvima III skupine na bazi permetrina i temefosa.
Insekticidna sredstva koja se koriste prilikom dezinsekcije…

Općina Velika Pisanica četvrtu godinu zaredom dobila najveću ocjenu za transparentnost proračuna

Velika Pisanica

Institut za javne financije predstavio je 1. srpnja 2020. rezultate šestog ciklusa istraživanja transparentnosti proračuna svih 576 hrvatskih lokalnih jedinica. Prema rezultatima istraživanja Instituta kojim se utvrđivala količina i pravovremenost objavljenih dokumenata Općina Velika Pisanica već četvrtu godinu zaredom ocijenjena je odličnim.

Obavijest korisnicima/vlasnicima nekretnina sa područja Općine Velika Pisanica

Velika Pisanica

Općina Velika Pisanica omogućila je plaćanje komunalne naknade bez plaćanja provizije u poštanskom uredu 43 271 Velika Pisanica. Sukladno potpisanom ugovoru sa Hrvatskom poštom d.d. Općina Velika Pisanica podmirit će plaćanje provizije za račune za komunalnu naknadu koji su plaćeni u poštanskom uredu Velika Pisanica.

Obavijest udrugama!

Bjelovarsko-bilogorska županija objavila je Javni poziv za financiranje projekata udruga od interesa BBŽ za 2020. godinu te Javni poziv za financiranje programa i projekata udruga umirovljenika iz sredstava Proračuna Bjelovarsko-bilogorske županije za 2020. godinu

Tekst javnog poziva i dokumente možete preuzeti na sljedećim poveznicama:
http://bbz.hr/natjecaji-uo-za-zdravstvo/detaljnije/javni-poziv-za-financiranje-programa-i-projekata-udruga-umirovljenika-2

Energetska obnova obiteljskih kuća

Velika Pisanica

Zaprimanje prijava na Javni poziv počinje 1. rujna 2020. (utorak) od 9:00 sati.

Do tog datuma građani trebaju izraditi i aktivirati svoj korisnički račun u sustavu za e-Prijave na javne pozive Fonda te imaju mogućnost ispuniti Obrazac za prijavu i učitati potrebnu dokumentaciju. Više informacija o Javnom pozivu za građane dostupno je na e-mail adresi: .

Javni poziv za sufinanciranje energetske obnove obiteljskih kuća

Velika Pisanica

Fond za zaštitu okoliša i energetsku učinkovitost objavio je Javni poziv za sufinanciranje energetske obnove obiteljskih kuća. Sve detalje možete saznati na sljedećoj poveznici:
http://www.fzoeu.hr/hr/nacionalni_javni_pozivi_i_natjecaji/

Obilježen Dan Općine Velika Pisanica i 111. obljetnica Župe Presvetog Srca Isusova

Velika Pisanica

U petak, 19. lipnja 2020. godine prigodno je obilježen Dan Općine Velika Pisanica i 111. obljetnica Župe Presvetog Srca Isusova. Program obilježavanja započeo je svetom misom u župnoj crkvi, a nazočili su mu Općinski načelnik Fredi Pali sa općinskim vijećnicima, župan bjelovarsko-bilogorski Damir Bajs sa suradnicima, predstavnici lokalnih udruga, Osnovne škole te gospodarstvenici .…

Stranica 35 od 173 | « Prvi  <  33 34 35 36 37 >  Zadnji »
FOTO GALERIJA
Velika Pisanica Velika Pisanica Velika Pisanica Velika Pisanica Velika Pisanica Velika Pisanica

VIRTUALNA ŠETNJA
VIRTUALNA ŠETNJA - Velika Pisanica

PROMO VIDEO
PROMO VIDEO - Velika Pisanica




Velika Pisanica - UDOMLJAVANJE ŽIVOTINJA

SERVISNE INFORMACIJE I OBJAVE

KALENDAR
N P U S Č P S
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31      




KARTA VELIKE PISANICE
Velika Pisanica

ZANIMLJIVOSTI
Velika PisanicaNaselje Velika Pisanica duga je cak 13 km, te se time smatra jedno od najdužih ako ne i najduže selo u Hrvatskoj.

Velika Pisanica - Edo MurtićU Velikoj Pisanici je 4. svibnja 1921. godine rođen proslavljeni svjetski slikar, grafičar i scenograf Edo Murtić.

Branko KreštanHrvatski pjesnik Branko Kreštan rođen je 13. kolovoza 1944. u Velikoj Pisanici gdje je i završio osnovnu školu. Kao učitelj radio je u Novoj Pisanici.

U Velikoj Pisanici rođen Željko Vidaković - poznati rukometašU Velikoj je Pisanici 21. kolovoza 1954. rođen Željko Vidaković - hrvatski rukometaš. Rukomet je počeo igrati u rukometnom klubu “Partizan” Bjelovar 1964.

VIDI WEB TOP 100 - 2012

ZADNJE VIJESTI

AKTUALNO

NATJEČAJI

POTPORE I SUBVENCIJE

NEVLADINE UDRUGE

TURISTIČKA PONUDA

Pisanička Eko Etno Staza
PODUZETNIČKI PARK