OPĆINA VELIKA PISANICA

Velika Pisanica District
Osvježeno: 06.04.2020.
Koronavirus

Obavijest o izdavanju propusnica

Velika Pisanica

Za izdavanje propusnica pozivamo Vas da koristite sustav e-propusnice koji je dostupan na adresi: epropusnice.gov.hr
Ukoliko nemate mogućnost korištenja e-propusnica zahtjeve i dalje možete upućivati putem e-maila info@ velika-pisanica.hr
Također, Ministarstvo poljoprivrede izdaje propusnicu nositeljima i članovima OPG-a koji nemaju zaposlene osobe na OPG-u i OPG-ima koji nisu…

OBAVIJEST OKO IZDAVANJA PROPUSNICA !!!

Velika Pisanica

Za izdavanje propusnica pozivamo Vas da koristite sustav e-propusnice koji je dostupan na adresi: epropusnice.gov.hr

U sustav se prijavljuje korištenjem usluge e-Građani i NIAS-a, odnosno Nacionalnog identifikacijskog i autentifikacijskog sustava, i to korištenjem vjerodajnice u sustavu e-Građani ili m-Tokena ili e-Passa, korištenjem drugih prihvatljivih vjerodajnica – token uređaja…

OBAVIJEST STANOVNICIMA OPĆINE VELIKA PISANICA O NAČINU IZDAVANJA PROPUSNICA

Velika Pisanica

Stožer civilne zaštite Općine Velika Pisanica sukladno točki II. podtočka e. Odluke o zabrani napuštanja mjesta prebivališta i stalnog boravka u Republici Hrvatskoj od 23.03.2020.godine
MOŽE IZDATI PROPUSNICE SAMO ZBOG VITALNIH OBITELJSKIH RAZLOGA POPUT PRUŽANJA SKRBI DJECI ILI STARIJIM OSOBAMA ILI KUPNJE HRANE I OSNOVNIH POTREPŠTINA
Za navedene slučajeve Stožer civilne zaštite…

Odluke Stožera civilne zaštite RH.

Velika Pisanica

Poštovani, ispod možete pogledati izdvojene Odluke Stožera civilne zaštite RH
Za više Odluka i preporuka pogledajte Internet stranicu https://civilna-zastita.gov.hr
Pozivom na broj 113 možete dobiti sve informacije o novom koronavirusu. Broj je funkciji od 7 do 22 sata.

Pridržavanjem svih dosad donesenih mjera i uputa je od ključne…

Karantena i izolacija za vozače teretnih vozila međunarodnog transporta

Velika Pisanica

Odlukom Stožera Civilne zaštite Republike Hrvatske od 26.ožujka 2020. o postupanju i primjeni karantene i kućne izolacije za vozače teretnih vozila međunarodnog transporta za vrijeme proglašenja epidemije bolesti COVID -19, značajno je liberaliziran dosadašnji režim karantena za vozače teretnih vozila međunarodnog prometa, gdje vozači mogu koristiti kućnu izolaciju u vlastitom domu,…

Dodatna obavijest vezana za izdavanje propusnica

Velika Pisanica

OBAVIJEST OKO IZDAVANJA PROPUSNICA !!!
CZ_IZJAVA_o_mjestu_prebivalista.doc
CZ_IZJAVA_o_samoizolaciji.doc

OBAVIJEST STANOVNICIMA OPĆINE VELIKA PISANICA

Velika Pisanica

U svrhu informiranja građana vezanih za funkcioniranje rada i života u novonastalih okolnostima zbog pandemije koronavirusa, objavljujemo kontakt podatke kako slijedi:

U SVAKO DOBA 24 sata
KONTAKTIRANJEM NAČELNIKA STOŽERA CIVILNE ZAŠTITE OPĆINE VELIKA PISANICA MARIJA ŠIMIĆA NA BROJ
099 254 7397

KONTAKTIRANJEM OPĆINSKOG NAČELNIKA
Fredija Palija…

Obavijest o propusnicama

Velika Pisanica
VAŽNA OBAVIJEST!!!!!

Dana 23. ožujka 2020. stupila je na snagu Odluka o zabrani napuštanja mjesta prebivališta i stalnog boravka u Republici Hrvatskoj. Odlukom se ZABRANJUJE NAPUŠTANJE MJESTA PREBIVALIŠTA I STALNOG BORAVKA.

• ZA POTREBE ODLASKA LIJEČNIKU IZVAN MJESTA PREBIVALIŠTA OBRATITE SE SVOM LIJEČNIKU OPĆE PRAKSE KOJI ĆE VAM IZDATI PROPUSNICU

Stranica 1 od 1 |
FOTO GALERIJA
Velika Pisanica Velika Pisanica Velika Pisanica Velika Pisanica Velika Pisanica Velika Pisanica

Molim Vas tamo s desne strane gdje su propusnice stavite još ove obrasce. Ako može da pišu upute (da to ne bude u obliku poveznice već da se odmah vidi).

Upute su sljedeće:

Ukoliko imate prijavljeno prebivalište/stalni boravak na području Općine Velika Pisanica za kretanje na području Općine Velika Pisanica nije vam potrebna propusnica!

Kao što je poznato, propusnice se izdaju samo u nužnim slučajevima poput pružanja skrbi djeci ili starijim osobama, kupnje hrane i osnovnih potrepština i sl.

U zahtjevu za izdavanje propusnica je potrebno navesti osobne podatke, razlog traženja propusnice, datum za kojeg se traži izdavanje propusnice te popuniti i potpisati Izjavu o samoizolaciji.

 Osobe koje borave na mjestu na kojem im nije prijavljeno mjesto prebivališta, u slučaju kad traže propusnicu za kretanje zbog obavljanja vitalnih obiteljskih razloga dužne su ispuniti i Izjavu o prijavljenom prebivalištu.

Zahtjev se predaje putem e-maila info@velika-pisanica, hr (u privitku priložiti i potrebne Izjave), a iznimno u prostorijama Općine Velika Pisanica od 8-10 sati. Zahtjev i izjave možete preuzeti na stranici www.velika-pisanica.hr. Ovjerene Propusnice dostavit ćemo Vam putem elektroničke pošte na e-mail adresu navedenu u zahtjevu. Propusnice koje vam dostavimo elektronskim putem možete koristiti na način da ih isprintate ili imate u elektroničkom obliku (npr. mobilnom aparatu).

Napominjemo da razlozi za izdavanje propusnice moraju biti opravdani i svaka zlouporaba ili davanje neistinitih podataka  strogo će se kažnjavati.

Također napominjemo da Ministarstvo poljoprivrede u suradnji sa Nacionalnim stožerom izdaje propusnice poljoprivrednicima. O tome više na https://poljoprivreda.gov.hr/

Pridržavanje svih dosad donesenih mjera i uputa je od ključne važnosti jer odgovornim ponašanjem možemo smanjiti širenje zaraze koronavirusa. Svatko mora biti svjestan odgovornosti za vlastito zdravlje, zdravlje obitelji i sugrađana!!!


Velika Pisanica - Obavijesti koronavirus

SERVISNE INFORMACIJE I OBJAVE

KALENDAR
N P U S Č P S
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30    


KARTA VELIKE PISANICE
Velika Pisanica

ZANIMLJIVOSTI
Velika PisanicaNaselje Velika Pisanica duga je cak 13 km, te se time smatra jedno od najdužih ako ne i najduže selo u Hrvatskoj.

Velika Pisanica - Edo MurtićU Velikoj Pisanici je 4. svibnja 1921. godine rođen proslavljeni svjetski slikar, grafičar i scenograf Edo Murtić.

Branko KreštanHrvatski pjesnik Branko Kreštan rođen je 13. kolovoza 1944. u Velikoj Pisanici gdje je i završio osnovnu školu. Kao učitelj radio je u Novoj Pisanici.

U Velikoj Pisanici rođen Željko Vidaković - poznati rukometašU Velikoj je Pisanici 21. kolovoza 1954. rođen Željko Vidaković - hrvatski rukometaš. Rukomet je počeo igrati u rukometnom klubu “Partizan” Bjelovar 1964.

VIDI WEB TOP 100 - 2012

ZADNJE VIJESTI

AKTUALNO

NATJEČAJI

NEVLADINE UDRUGE

TURISTIČKA PONUDA

Pisanička Eko Etno Staza