OPĆINA VELIKA PISANICA

Velika Pisanica District
Osvježeno: 29.09.2023.
Zadnje vijesti

Polaznici Dječje igraonice priredili završnu priredbu

dječja igraonica

U subotu 14.06., polaznici Dječje igraonice Pisanički mališani roditeljima i ostalim sumještanima upriličili su završnu priredbu. jeca su polaznici recitacijama, plesom, pjesmom i igrikazom prezentirali gradivo koje su koje su savladali u ovoj pedagoškoj godini, što je oduševilo sve prisutne. Nakon službenog dijela nastavilo se druženje djece i roditelja. Program je osmislila i vodila odgajateljica u Dječjoj igraonici Ana Harauzek.

Rezime nastupa NK Bilo u sezoni 2007/08.

Nogometni klub Bilo Velika Pisanica

Nogometni klub BILO iz Velike Pisanice ovo je godine po prvi puta nastupao u prvoj županijskoj nogometnoj ligi, što je ujedno i najveći uspjeh kluba u povijesti, s obzirom da se je do sada uglavnom natjecao u nižim kategorijama natjecanja. Nakon završetka sezone 2007/08. nogometni klub BILO zauzeo je 13 mjesto, skupivši ukupno 26 bodova. Ukupan broj klubova koji se natječu u ovoj skupini je 14. Zahvaljujući tom plasmanu Bilo će se i sljedeće sezone anstaviti natjecati u I županijskoj…

Press clipping - Priključak vodovoda

velika pisanica

Bjelovarski list - izdanje 09.06.08.  Radovi na izgradnju vodoopskrbne mreže u Velikoj i Novoj Pisanici u dužini od 15,5 kilometara privode se kraju. Preostalo je dovršiti radove na izgradnjitri prepumpne stanice, nakon čega slijedi ishođenje uporabne dozvole. Ukupna vrijednost investicije iznosi 5,5 milijuna kuna, a općina je u dva navrata dobila sredstva iz programa Europske investicijske banke. Općinsko komunalno poduzeće Poduzetnički park d.o.o. zaduženo je za priključke čija…

Predstavljen prvi broj Pisaničkog glasnika

lokalni glasnik 2008.

U sklopu obilježavanja ovogodišnjih dana općine, predstavljne je i prvi broj Pisaničkog glasnika. Glasnik je obuhvatio sva područja djelovanja općine, njenih stanovnika, događanja i aktivnosti. Prvi brojima dvadesetak stranical, a tiskan je u nakladi od 1000 primjeraka. Glasnik se planira tiskati tri puta godišnje, pred Uskrs, Dan Općine i Božić, a sadržavati će sve ostvarene i planirane projekte i investicije na području općine, kao i druge zanimljive sadržaje. 

Održana utrka RTLlige u daljinskom jahanju

daljinsko jahanje

U sklopu promocije Pisaničke eko etno staze održano je i prvo kolo Rekreativno turističke lige u daljinskom jahanju. Cilj ove lige je uključiti rekreativne mlade jahače i konje u višednevno druženje u prirodi uz sportsko rekreativne i edukativno zabavne sadržaje. Za prvo kolo natjecanja u RTL ligi bilo je prijavljeno ukupno 8 natjecatelja. Na kraju je najbolji u juniorskoj konkurenciji bio jedanaestogodišnji Matija Vohralik na kobili Gari iz konjičkog kluba Zlatna potkova iz Predavca,…

Stranica 326 od 337 | « Prvi  <  324 325 326 327 328 >  Zadnji »
FOTO GALERIJA
Velika Pisanica Velika Pisanica Velika Pisanica Velika Pisanica Velika Pisanica Velika Pisanica

PROMO VIDEO
Velika Pisanica - UDOMLJAVANJE ŽIVOTINJA

SERVISNE INFORMACIJE I OBJAVE

KALENDAR
N P U S Č P S
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
KARTA VELIKE PISANICE
Velika Pisanica

ZANIMLJIVOSTI
Velika PisanicaNaselje Velika Pisanica duga je cak 13 km, te se time smatra jedno od najdužih ako ne i najduže selo u Hrvatskoj.

Velika Pisanica - Edo MurtićU Velikoj Pisanici je 4. svibnja 1921. godine rođen proslavljeni svjetski slikar, grafičar i scenograf Edo Murtić.

Branko KreštanHrvatski pjesnik Branko Kreštan rođen je 13. kolovoza 1944. u Velikoj Pisanici gdje je i završio osnovnu školu. Kao učitelj radio je u Novoj Pisanici.

U Velikoj Pisanici rođen Željko Vidaković - poznati rukometašU Velikoj je Pisanici 21. kolovoza 1954. rođen Željko Vidaković - hrvatski rukometaš. Rukomet je počeo igrati u rukometnom klubu “Partizan” Bjelovar 1964.

VIDI WEB TOP 100 - 2012

ZADNJE VIJESTI

AKTUALNO

NATJEČAJI

POTPORE I SUBVENCIJE

NEVLADINE UDRUGE

TURISTIČKA PONUDA

Pisanička Eko Etno Staza
PODUZETNIČKI PARK