OPĆINA VELIKA PISANICA

Velika Pisanica District
Osvježeno: 10.12.2018.
Zadnje vijesti

Projekt “Škole za Afriku” u Velikoj Pisanici

Velika Pisanica

Osnovna škola Velika Pisanica i Općina Velika Pisanica u suradnji sa Zakladom Zamah organiziraju projekt Škole za Afriku. Dio je to projekta koji škola i općina provode u sklopu programa Aktivni u zajednici, a čija je osnova jačanje kapaciteta zajednice,  suradnju lokalnih institucija i stanovnika velikopisaničke sredine.
U sklopu navedenog projekta bit će organizirana Božićna…

Sv. Nikola posjetio Veliku Pisanicu

Velika Pisanica

U srijedu 05. prosinca 2018. godine povodom blagdana Sv. Nikole, Općina Velika Pisanica organizirala je osamnaestu godinu za redom podjelu darova za djecu s područja Općine, od rođenja do četvrtog razreda osnovne škole. Manifestacija za mnogobrojnu djecu održala se u društvenom domu u Velikoj Pisanici. Sveti Nikola izveo je zanimljiv blagdanski program koji se sastojao od plesa i raznih…

Raspored Svetih misa zornica u došašću

advent

U župnoj crkve Presvetog srca Isusova u Velikoj Pisanici u vrijeme došašća zornice će se održavati svake nedjelje u 06.00 sati ujutro i to prema slijedećem rasporedu: 02.,09.,16. i 23.  prosinca, ostale svete mise održavaju se prema uobičajenom rasporedu.  O došašću…Došašće ili advent je razdoblje u crkvenoj liturgijskoj godini, vrijeme pripreme za blagdan Božića. Ujedno…

Važna obavijest za najmlađe stanovnike

pokloni za djecu

Draga djeco,  od rođenja do 4. razreda osnovne škole koji živite na području općine Velika Pisanica imamo za vas !!! VAŽNU OBAVIJEST!!!.  U (srijedu) 05. prosinca 2018. godine u 16 h u Društvenom domu u Velikoj Pisanici za sve vas će se održati predstava “Avantura Sv. Nikole” i podjela slatkih darova povodom blagdana Sv. Nikole.  Radosno Vas očekujemo  …

Stranica 1 od 308 |  1 2 3 >  Zadnji »
FOTO GALERIJA
Velika Pisanica Velika Pisanica Velika Pisanica Velika Pisanica Velika Pisanica Velika Pisanica

SERVISNE INFORMACIJE I OBJAVE

KALENDAR
N P U S Č P S
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31          


KARTA VELIKE PISANICE
Velika Pisanica

ZANIMLJIVOSTI
Velika PisanicaNaselje Velika Pisanica duga je cak 13 km, te se time smatra jedno od najdužih ako ne i najduže selo u Hrvatskoj.

Velika Pisanica - Edo MurtićU Velikoj Pisanici je 4. svibnja 1921. godine rođen proslavljeni svjetski slikar, grafičar i scenograf Edo Murtić.

Branko KreštanHrvatski pjesnik Branko Kreštan rođen je 13. kolovoza 1944. u Velikoj Pisanici gdje je i završio osnovnu školu. Kao učitelj radio je u Novoj Pisanici.

U Velikoj Pisanici rođen Željko Vidaković - poznati rukometašU Velikoj je Pisanici 21. kolovoza 1954. rođen Željko Vidaković - hrvatski rukometaš. Rukomet je počeo igrati u rukometnom klubu “Partizan” Bjelovar 1964.

ZADNJE VIJESTI

AKTUALNO

NATJEČAJI

NEVLADINE UDRUGE

TURISTIČKA PONUDA

Lokalna akcijska grupa Sjeverna Bilogora