OPĆINA VELIKA PISANICA

Velika Pisanica District
Osvježeno: 28.11.2023.
Zadnje vijesti

Postavljena signalizacija na raskrižju u Velikoj Pisanici

Velika Pisanica

Općina Velika Pisanica realizirala je još jedan projekt. Riječ je o projektu sufinanciranom od strane Ministarstva prostornog uređenja, graditeljstva i državne imovine naziva „Povećajmo sigurnost i kvalitetu življenja“. Kroz navedeni projekt postavljena je signalizacija na raskrižju u Velikoj Pisanici, Trg Stjepana Radića. Osnovni cilj projekta je povećanje sigurnosti sudionika u prometu. Postavljanjem signalizacije riješen je problem neadekvatnog i vrlo opasnog raskrižja u Velikoj…

Obilježena 32. godišnjica Dana oslobođenja Općine Velika Pisanica

Velika Pisanica

31. listopada 2023. godine u organizaciji Općine Velika Pisanica i UDVDR RH Ogranka Velika Pisanica obilježena je 32. obljetnica vojno redarstvene operacije „Otkos 10“ i oslobođenja općine Velika Pisanica.
Protokol obilježavanja započeo je svetom misom za poginule hrvatske branitelje u crkvi Presvetog srca Isusova u Velikoj Pisanici. Nakon svete mise zapaljene su svijeće i položeni vijenci ispred spomen-obilježja hrvatskim braniteljima u centralnom parku u Velikoj Pisanici.…

Javni poziv nositeljima stvarnih prava na nekretninama - Šumarijska ulica

Velika Pisanica

Učenici Osnovne škole Velika Pisanica odali počast hrvatskim braniteljima

Velika Pisanica

Povodom Dana oslobođenja općine Velika Pisanica i vojno-redarstvene akcije „Otkos 10“ učenici razredne nastave Osnovne škole Velika Pisanica zajedno sa svojim učiteljicama i učenicima ispred spomen obilježja hrvatskim braniteljima u središnjem parku odali su počast hrvatskim braniteljima paljenjem svijeća.

Pozivnica za obilježavanje Dana oslobođenja Općine

Velika Pisanica
Stranica 2 od 340 |  <  1 2 3 4 >  Zadnji »
FOTO GALERIJA
Velika Pisanica Velika Pisanica Velika Pisanica Velika Pisanica Velika Pisanica Velika Pisanica

VIRTUALNA ŠETNJA
VIRTUALNA ŠETNJA - Velika Pisanica

PROMO VIDEO
PROMO VIDEO - Velika Pisanica
Velika Pisanica - UDOMLJAVANJE ŽIVOTINJA

SERVISNE INFORMACIJE I OBJAVE

KALENDAR
N P U S Č P S
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31            
KARTA VELIKE PISANICE
Velika Pisanica

ZANIMLJIVOSTI
Velika PisanicaNaselje Velika Pisanica duga je cak 13 km, te se time smatra jedno od najdužih ako ne i najduže selo u Hrvatskoj.

Velika Pisanica - Edo MurtićU Velikoj Pisanici je 4. svibnja 1921. godine rođen proslavljeni svjetski slikar, grafičar i scenograf Edo Murtić.

Branko KreštanHrvatski pjesnik Branko Kreštan rođen je 13. kolovoza 1944. u Velikoj Pisanici gdje je i završio osnovnu školu. Kao učitelj radio je u Novoj Pisanici.

U Velikoj Pisanici rođen Željko Vidaković - poznati rukometašU Velikoj je Pisanici 21. kolovoza 1954. rođen Željko Vidaković - hrvatski rukometaš. Rukomet je počeo igrati u rukometnom klubu “Partizan” Bjelovar 1964.

VIDI WEB TOP 100 - 2012

ZADNJE VIJESTI

AKTUALNO

NATJEČAJI

POTPORE I SUBVENCIJE

NEVLADINE UDRUGE

TURISTIČKA PONUDA

Pisanička Eko Etno Staza
PODUZETNIČKI PARK