OPĆINA VELIKA PISANICA

Velika Pisanica District
Osvježeno: 23.04.2024.
Zadnje vijesti

Plastičnim čepovima do skupih lijekova

Velika Pisanica

I naša se škola odazvala pozivu Lige protiv raka Bjelovarsko-bilogorske županije te se uključila u provedbu projekta Udruge oboljelih od leukemije i limfoma Hrvatske iz Čakovca. „Plastičnim čepovima do skupih lijekova“.
Cilj projekta ja da se od novca prikupljenog reciklažom sakupljenih čepova sufinancira nabava skupih lijekova za liječenje članova Udruge oboljelih od leukemije i limfoma.
Sakupljamo sve vrste plastičnih čepova, od sokova, piva, deterdženata (samo…

Poziv na ekološku akciju

Velika Pisanica

Sudionici Pisaničke eko etno staze organizirani za sad kao grupa građana uključiti će se u međunarodnu akciju obilježavanja Dana planeta Zemlja 22.4. 2018. godine čišćenjem prirode, poglavito rubova šuma od raznog otpada. To će biti ujedno i prilika da se predstavi novi vizualni identitet Pisaničke eko etno staze i ostala događanja koja su planirana u 2018. godini. više o detaljima akcije na priloženom promotivnom materijalu.

Plan gospodarenja otpadom - Javni uvid

Velika Pisanica

Javni_uvid_Plana_gospodarenja_otpadom_Općine_Velika_Pisanica.pdf
O_b_r_a_z_l_o_ž_e_nj_e_Nacrta_Plana_gospodarenja_otpadom.docx
Obrazac_za_javni_uvid.pdf

Zapošljavanje u sklopu EU projekta “Za žene Bjelovarsko-bilogorske županije”

Velika Pisanica

Općina Velika Pisanica sudjeluje u EU projektu pod nazivom „Za žene Bjelovarsko-bilogorske županije“ koji je kandidiran na Poziv Zaželi – Program zapošljavanja žena, Ministarstva rada i mirovinskog sustava i za koji se ostvario maksimalni iznos sredstava od 9.990.690,67 kuna, a 300 tisuća kuna osigurava nositelj projekta Bjelovarsko-bilogorska županija. U sklopu projekta za područje općine Velika Pisanica predviđeno je zapošljavanje 8 žena. U nastavku donosimo dokumentaciju…

Posjet Općini Vitina

Velika Pisanica

Općinski načelnik Fredi Pali sa delegacijom posjetio je Općinu Vitina u Republici Kosovo gdje je tim povodom organiziran svečani prijem kod gradonačelnika. Prijemu je nazočila i saborska zastupnica Ermina Lekaj Prljaskaj.  Budući da na području općine Velika Pisanica prema posljednjem popisu stanovništva živi 8,20% pripadnika albanske nacionalne manjine Općina Velika Pisanica i na ovaj način izražava dobru suradnju sa pripadnicima albanske nacionalne manjine. Kao multietička…

Stranica 1 od 2 |  1 2 >
FOTO GALERIJA
Velika Pisanica Velika Pisanica Velika Pisanica Velika Pisanica Velika Pisanica Velika Pisanica

VIRTUALNA ŠETNJA
VIRTUALNA ŠETNJA - Velika Pisanica

PROMO VIDEO
PROMO VIDEO - Velika Pisanica




Velika Pisanica - UDOMLJAVANJE ŽIVOTINJA

SERVISNE INFORMACIJE I OBJAVE

KALENDAR
N P U S Č P S
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          




KARTA VELIKE PISANICE
Velika Pisanica

ZANIMLJIVOSTI
Velika PisanicaNaselje Velika Pisanica duga je cak 13 km, te se time smatra jedno od najdužih ako ne i najduže selo u Hrvatskoj.

Velika Pisanica - Edo MurtićU Velikoj Pisanici je 4. svibnja 1921. godine rođen proslavljeni svjetski slikar, grafičar i scenograf Edo Murtić.

Branko KreštanHrvatski pjesnik Branko Kreštan rođen je 13. kolovoza 1944. u Velikoj Pisanici gdje je i završio osnovnu školu. Kao učitelj radio je u Novoj Pisanici.

U Velikoj Pisanici rođen Željko Vidaković - poznati rukometašU Velikoj je Pisanici 21. kolovoza 1954. rođen Željko Vidaković - hrvatski rukometaš. Rukomet je počeo igrati u rukometnom klubu “Partizan” Bjelovar 1964.

VIDI WEB TOP 100 - 2012

ZADNJE VIJESTI

AKTUALNO

NATJEČAJI

POTPORE I SUBVENCIJE

NEVLADINE UDRUGE

TURISTIČKA PONUDA

Pisanička Eko Etno Staza
PODUZETNIČKI PARK