OPĆINA VELIKA PISANICA

Velika Pisanica District
Osvježeno: 02.05.2024.
Vijesti

Samanta Bučaj u glazbenom show-u The Voice

Velika Pisanica

U svjetski poznatom glazbenot show-u The Voice koji se emitira na HRT-u u slijedeći krug natjecanja uspješno se plasirala Samanta Bučaj.  Samanta je 18-godišnjakinja koja u Bjelovaru pohađa srednju školu, ali inače je iz Velike Pisanice gdje se kao djevojčica počela baviti pjevanjem u crkvenom zboru. Dosad je pjevala na raznim humanitarnim koncertima, a članica je školskog benda. Najviše voli izvoditi jazz i blues jer kaže da u takve pjesme može unijeti najviše osjećaja. Pjevački uzor joj je Jessie J koja je očarava nastupima uživo. Samantina mentorica je Indira Levak, a emisiju možete pogledati subotom na prvom programu HRT-a u 20.10 h. Samanti želimo puno sreće i uspjeha u daljnjem nastavku natjecanja.
Više o zapaženom Samantinom nastupu možete pogledati klikom na slijedeći link:
http://voice.hrt.hr/talent/36/samanta-bucaj

Velika Pisanica

Izvor fotografija:
http://voice.hrt.hr/slika/415/fotogalerija-cetvrte-epizode/
http://voice.hrt.hr/slika/416/fotogalerija-cetvrte-epizode/
O emisiji…
The Voice, jedan od najuspješnijih međunarodnih televizijskih formata u vlasništvu Talpa Internationala B.V. iz Nizozemske, emitira se na Hrvatskoj radioteleviziji.
Osnova je formata jednostavna: izbor najljepšega glasa! Samo kandidati s istinskim glasovnim talentom sudjeluju u predizboru, a najuspješniji među njima nastupaju na audiciji koju vode četiri mentora. Nisu važni ni izgled ni dob punoljetnog kandidata, važan je samo - dobar glas.
Četiri mentora, uspješne osobe u glazbenoj industriji, izabiru najbolje glasove u svoje ekipe. Nakon audicije izabrane natjecatelje mentori poučavaju tijekom natjecanja sve do završnice u kojoj će jedan od njih osvojiti naslov Najljepši glas.
Uz predizbor sudionika, natjecanje se sastoji od tri dijela: audicije, dvoboja i natjecanja uživo.
Tijekom audicija mentori su leđima okrenuti pozornici tako da natjecatelje mogu samo čuti, ali ne i vidjeti. Važan je samo glas!
Ako se mentoru svidi glas natjecatelja i vjeruje da je to glas koji može pobijediti, pritisne tipku za odabir natjecatelja u svoju ekipu; u tom se trenutku mentorova stolica zaokrene i on tada prvi put vidi natjecatelja. Ako više od jednog mentora izabere istog natjecatelja, odluku o izboru mentora donosi natjecatelj koji odlučuje kojem se mentoru želi pridružiti. U slučaju da ni jedan mentor ne pritisne tipku za odabir, za tog sudionika natjecanje završava.
Nakon što mentori izaberu svoje ekipe, počinje dvoboj. Mentori se posvećuju pripremi i usavršavanju natjecatelja, usmjeravaju ih kako najbolje iskoristiti svoje glasovne sposobnosti i dijele s njima tajne vlastitog iskustva i znanja.
Tijekom dvoboja mentori suprotstavljaju po dvoje natjecatelja iz svoje ekipe koji pjevaju u duetu ispred gledatelja u studiju. Odmah nakon izvedbe dueta mentor mora izabrati koji će natjecatelj u sljedeći krug natjecanja – natjecanja uživo.

http://voice.hrt.hr/info/ 

FOTO GALERIJA
Velika Pisanica Velika Pisanica Velika Pisanica Velika Pisanica Velika Pisanica Velika Pisanica

VIRTUALNA ŠETNJA
VIRTUALNA ŠETNJA - Velika Pisanica

PROMO VIDEO
PROMO VIDEO - Velika Pisanica




Velika Pisanica - UDOMLJAVANJE ŽIVOTINJA

SERVISNE INFORMACIJE I OBJAVE

KALENDAR
N P U S Č P S
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31  




KARTA VELIKE PISANICE
Velika Pisanica

ZANIMLJIVOSTI
Velika PisanicaNaselje Velika Pisanica duga je cak 13 km, te se time smatra jedno od najdužih ako ne i najduže selo u Hrvatskoj.

Velika Pisanica - Edo MurtićU Velikoj Pisanici je 4. svibnja 1921. godine rođen proslavljeni svjetski slikar, grafičar i scenograf Edo Murtić.

Branko KreštanHrvatski pjesnik Branko Kreštan rođen je 13. kolovoza 1944. u Velikoj Pisanici gdje je i završio osnovnu školu. Kao učitelj radio je u Novoj Pisanici.

U Velikoj Pisanici rođen Željko Vidaković - poznati rukometašU Velikoj je Pisanici 21. kolovoza 1954. rođen Željko Vidaković - hrvatski rukometaš. Rukomet je počeo igrati u rukometnom klubu “Partizan” Bjelovar 1964.

VIDI WEB TOP 100 - 2012

ZADNJE VIJESTI

AKTUALNO

NATJEČAJI

POTPORE I SUBVENCIJE

NEVLADINE UDRUGE

TURISTIČKA PONUDA

Pisanička Eko Etno Staza
PODUZETNIČKI PARK