OPĆINA VELIKA PISANICA

Velika Pisanica District
Osvježeno: 02.05.2024.
Vijesti

Rezime nastupa za NK BILO u polusezoni 2011/12.

nk bilo

Nakon vrlo dobrog prošlogodišnjeg rezultata, predsjednik kluba Fredi Pali i članovi uprave nisu pred trenera Sašu Kranjčevića i igrače NK Bila postavili visoke ciljeve već su iznijeli svoja očekivanja koja se odnose na zauzimanje jednog od mjesta u gornjem dijelu tablice te na održavanje kontinuiteta pozitivnih nastupa u I. ZNL, kojim bi NK Bilo potvrdio status jednog od najstabilnijih klubova u županiji.
Shodno očekivanjima, uprava i predsjednik kluba osigurali su ostanak većine igrača koji su igrali za NK Bilo i prošle sezone te su realizirali dolaske Zvonka Totha i Marka Balažića koji su opravdali statuse pojačanja, budući su se nametnuli kao standardni prvotimci te jedni od nositelja igre NK Bila.
Poslije dobro odrađenih priprema uslijedio je početak prvenstva u kojem je NK Bilo u prva tri kola zabilježio poraz od NK Hajduka iz Hercegovca, pobjedu protiv Tomislava iz Bereka i remi sa lokalnim rivalom NK Trnskim iz Nove Rače. Uslijedio je niz pobjeda protiv NK Kamena iz Sirača, NK Sloge iz Bjelovara i NK Laste iz Gudovca, koji je prekinut gostujućim porazom od NK Rovišća. Dobru formu igrači su potvrdili nizom pobjeda protiv NK Zdenke, NK Brestovca i NK Daruvara, neriješenim rezultatom na gostujućem terenu protiv NK Garića, kao i pobjedama protiv NK Ribara iz Končanice i odlične ekipe NK Bilogorca iz Velikog Trojstva. U pretposljednjem kolu jesenskog djela prvenstva NK Bilo je poražen u Predavcu od NK Dinama, ali je za kraj pobijedio NK Ivansku na domaćem terenu čime je s pozitivnim rezultatom završio jesenski dio prvenstva.
Postignutim rezultatima NK Bilo je zauzeo treće mjesto I. ŽNL BBŽ-a s ukupno osvojenih 32 boda, pri čemu za vodećom NK Zdenkom zaostaje 4 boda, a za drugoplasiranim NK Dinamom 2 boda. Od 15 odigranih utakmica NK Bilo je deset pobijedio, dvije odigrao neriješeno, dok je tri izgubio s ukupnom gol razlikom + 14, obzirom da su igrači tijekom prvenstva zabili 36, a primili 22 gola. Najviše zgoditaka, svaki po 11 postigli su kapetan Mario Hajtić i Bojan Bakšaj, Ilija Jurić postigao je pet golova, Bojan Verić tri gola, Željko Ćurić dva gola, dok su po jedan zgoditak zabili Alen Vegh, Zvonko Toth, Marko Balažić i Hrvoje Kastlinger.

Ekipu NK Bila tijekom polusezone sačinjavali su:
Vratari: Dalibor Vukmirović, Andrija Pavlović, Marin Pali i Fabijan Radi.
Obrambeni igrači: Valent Benković, Marko Pavlović, Željko Ćurić, Hrvoje Kastlinger, Josip Dinjar, Robert Kastlinger, Davor Komljenović
Vezni igrači: Mario Hajtić, Bojan Verić, Zvonko Toth, Ilija Jurić, Marko Balažić, Vedran Pavić, Krunoslav Petrović
Napadači: Bojan Bakšaj, Alen Vegh, Roland Kastlinger

Trener: Saša Kranjčević.

Predsjednik : Fredi Pali
Potpredsjednik: Mario Šimić
Tajnik: Hrvoje Filipović
Blagajnik: Berislav Križan
Tehnička podrška: Stjepan Dinjar

Članovi uprave kluba: Miroslav Tutić, Miodrag Svjetlanović, Željko Kastlinger, Marin Kastlinger, Slobodan Verić, Josip Dinjar, Dalibor Vukmirović, Dario Bolšec.

Zahvaljujemo se sponzorima te svim vjernim navijačima i simpatizerima kluba koji svojim radom neizmjerno pomažu u funkcioniranju NK BILA.


Autor teksta: Andrija Pavlović
Autorica fotografije: Ivana Ščrbačić

FOTO GALERIJA
Velika Pisanica Velika Pisanica Velika Pisanica Velika Pisanica Velika Pisanica Velika Pisanica

VIRTUALNA ŠETNJA
VIRTUALNA ŠETNJA - Velika Pisanica

PROMO VIDEO
PROMO VIDEO - Velika Pisanica




Velika Pisanica - UDOMLJAVANJE ŽIVOTINJA

SERVISNE INFORMACIJE I OBJAVE

KALENDAR
N P U S Č P S
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31  




KARTA VELIKE PISANICE
Velika Pisanica

ZANIMLJIVOSTI
Velika PisanicaNaselje Velika Pisanica duga je cak 13 km, te se time smatra jedno od najdužih ako ne i najduže selo u Hrvatskoj.

Velika Pisanica - Edo MurtićU Velikoj Pisanici je 4. svibnja 1921. godine rođen proslavljeni svjetski slikar, grafičar i scenograf Edo Murtić.

Branko KreštanHrvatski pjesnik Branko Kreštan rođen je 13. kolovoza 1944. u Velikoj Pisanici gdje je i završio osnovnu školu. Kao učitelj radio je u Novoj Pisanici.

U Velikoj Pisanici rođen Željko Vidaković - poznati rukometašU Velikoj je Pisanici 21. kolovoza 1954. rođen Željko Vidaković - hrvatski rukometaš. Rukomet je počeo igrati u rukometnom klubu “Partizan” Bjelovar 1964.

VIDI WEB TOP 100 - 2012

ZADNJE VIJESTI

AKTUALNO

NATJEČAJI

POTPORE I SUBVENCIJE

NEVLADINE UDRUGE

TURISTIČKA PONUDA

Pisanička Eko Etno Staza
PODUZETNIČKI PARK