OPĆINA VELIKA PISANICA

Velika Pisanica District
Osvježeno: 23.04.2024.
Vijesti

Remi za NK BILO

Velika Pisanica

Nakon poraza od Zdenke i nerješenog rezultata s Daruvarom, rukovodstvo kluba i sami igrači s trenerom Krančevićem željeli su pobjedu protiv Hajduka iz Hercegovca, koji je tradicionalno naš neugodan protivnik. Iako Hajduk ove sezone igra promjenjivo, protiv nas su uistinu pružili zavidnu partiju, stvorili nekoliko dobrih prigoda te bili pravi protivnik vrijedan respekta. Utakmica je neočekivano krenula s gostujućom dominacijom, tijekom koje su u dva navrata opasno priprijetili odnosno pogodili prečku i stativu iz prekida. Nakon početne konfuzije, domaća momčad je krenula igrati što je rezultiralo prigodom Vega koji bježi svojim čuvarima, ali neprecizno upućuje loptu pored gola, pri čemu je Bakšaj istu stigao prije nego što je izašla izvan okvira igrališta, ali ga je obrambeni igrač uspio izblokirati te obraniti svoja vrata.Poslije toga, Veg probija desnu stranu šalje povratnu loptu prema Bakšaju koji je za malo neprecizan. Hajdukovci su uzvratili prigodom preko Mlinarića koji vara svoga čuvara te neometan puca sa ruba kaznenog prostora, što je obranio vratar Bila. Do kraja poluvremena Hajdukovci su još u nekoliko navrata prijetili iz daljine, dok je Bilo preko Cajnera skoro došao u vodstvo, ali je njegov udarac također bilo neprecizan.Drugo poluvrijeme smo preuzeli dominaciju te napravili nekoliko vrlo dobrih prigoda koje naši igrači inače pretvaraju u zgoditke, ali ovaj put nismo bili precizni, nismo bili na razini, što je kumovalo nerješenom rezultatu te konačnoj podjeli bodova. Ne možemo zanemariti niti dobru igru gostiju, koji su u većem dijelu utakmice djelovali kompaktno, bili vrlo rastrčani te pokazali zube na gostujućem terenu. Prigode za pogodak u drugom dijelu imali su Bakšaj, čiji je udarac za malo otišao pored gola, kao i Cajner, dok je Hrvoje Kastlinger u situaciji ispred gola na nesreću loptu dodirnuo rukom. Sa druge strane gosti su u dva navrata prijetili iz kontre, prvi put je gostujući bočni igrač već savladao Pavlovića, ali je loptu s gol crte očistio Zvonko Toth, dok je drugu prigodu imao gostujući napadač koji je uputio udarac s glavom kojeg je domaći vratar obranio. Rezimirajući utakmicu prigode su imali i jedni i drugi, moguće da je NK Bilo imao malo više prigoda iz igre te veći broj konkretnijih šansi, ali Hajduk je također u nekoliko navrata ozbiljno ugrozio vrata te isto tako mogao zabiti pogodak koji bi vjerojatno bio odlučujući. Sve u svemu žalimo što nismo iskoristili prednost domaćeg terena te se približili na bod vodećem Daruvaru, ali i ovako ostajemo u trci s vodećim momčadima lige te se nadamo konkretnijem izdanju u Ćurlovcu, gdje idemo na gostovanje sljedeće kolo.
NK Bilo je utakmicu odigrao u sljedećem sastavu: Andrija Pavlović, Josip Dinjar, Marko Pavlović, Hrvoje Kastlinger, Zvonko Toth, Silvio Radović, Martin Cajner, Denis Grđijan, Robert Kastlinger (Vedran Pavić od 70 min), Alen Veg, Bojan Bakšaj.
Izvor teksta: http://nk-bilo.blog.hr/
Autorica fotografije: Ivana Ščrbačić

FOTO GALERIJA
Velika Pisanica Velika Pisanica Velika Pisanica Velika Pisanica Velika Pisanica Velika Pisanica

VIRTUALNA ŠETNJA
VIRTUALNA ŠETNJA - Velika Pisanica

PROMO VIDEO
PROMO VIDEO - Velika Pisanica




Velika Pisanica - UDOMLJAVANJE ŽIVOTINJA

SERVISNE INFORMACIJE I OBJAVE

KALENDAR
N P U S Č P S
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30        




KARTA VELIKE PISANICE
Velika Pisanica

ZANIMLJIVOSTI
Velika PisanicaNaselje Velika Pisanica duga je cak 13 km, te se time smatra jedno od najdužih ako ne i najduže selo u Hrvatskoj.

Velika Pisanica - Edo MurtićU Velikoj Pisanici je 4. svibnja 1921. godine rođen proslavljeni svjetski slikar, grafičar i scenograf Edo Murtić.

Branko KreštanHrvatski pjesnik Branko Kreštan rođen je 13. kolovoza 1944. u Velikoj Pisanici gdje je i završio osnovnu školu. Kao učitelj radio je u Novoj Pisanici.

U Velikoj Pisanici rođen Željko Vidaković - poznati rukometašU Velikoj je Pisanici 21. kolovoza 1954. rođen Željko Vidaković - hrvatski rukometaš. Rukomet je počeo igrati u rukometnom klubu “Partizan” Bjelovar 1964.

VIDI WEB TOP 100 - 2012

ZADNJE VIJESTI

AKTUALNO

NATJEČAJI

POTPORE I SUBVENCIJE

NEVLADINE UDRUGE

TURISTIČKA PONUDA

Pisanička Eko Etno Staza
PODUZETNIČKI PARK