OPĆINA VELIKA PISANICA

Velika Pisanica District
Osvježeno: 15.04.2024.
Vijesti

Prva endurance utrka u sezoni 2008.

endurance

U subotu 19.04.  održana je prva endurance utrka ove sezone. Utrka je održana u Otrovancu u organizaciji Konjičkog kluba «Zlatni klas Otrovanec». Staza je počela u Zlatnom klasu te prošla prekrasnim podravsko bilogorskim krajolicima da bi na kraju ponovno završila u Zlatnom klasu. Isto tako, jedan dio utrke točnije od starta do veterinarskih vrata poslužio je kao praktični dio ispita za polaganje licence, dok se je usmeni dio i pismeni dio iz dresure polagao 18.04. u Kukavici u Velikoj Pisanici. Za utrku se prijavilo 24 jahača iz 9 konjičkih klubova.
Ispred Konjičke udruge Velika Pisanica nastupili su njeni članovi Vladimir Vlajinić  i Igor Kirin u seniorskoj konkurenciji, dok je Ivan Široki nastupio za juniore.
Vladimir Vlajinić sa EDEN BITTER OAK završio je utrku na 7. mjestu, a isto mjesto samo u juniorskoj konkurenciji zauzeo je Ivan Široka sa ZAFRO GIO, Igor Kirin završio je također utrku ali je nažalost diskvalificiran.  Prvo mjesto kod seniora osvojila je Berković Marija dok je kod juniora najbolji bio Zlatko Zvonar.
Čestitamo predstavnicima naše udruge na postignutim rezultatima i zahvaljujemo svim svim članovima koji su bili logistika natjecateljima tijekom utrke.

image
Natjecatelj u juniorskoj konkurenciji Ivan Široki

image
Natjecatelj u seniorskoj konkurenciji Vladimir Vlajinić


image
Vladimir Vlajinić i Ivan Široki tijekom utrke
Izvor posljednje fotografije: http://zlatniklas.blog.hr/

FOTO GALERIJA
Velika Pisanica Velika Pisanica Velika Pisanica Velika Pisanica Velika Pisanica Velika Pisanica

VIRTUALNA ŠETNJA
VIRTUALNA ŠETNJA - Velika Pisanica

PROMO VIDEO
PROMO VIDEO - Velika Pisanica




Velika Pisanica - UDOMLJAVANJE ŽIVOTINJA

SERVISNE INFORMACIJE I OBJAVE

KALENDAR
N P U S Č P S
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30        




KARTA VELIKE PISANICE
Velika Pisanica

ZANIMLJIVOSTI
Velika PisanicaNaselje Velika Pisanica duga je cak 13 km, te se time smatra jedno od najdužih ako ne i najduže selo u Hrvatskoj.

Velika Pisanica - Edo MurtićU Velikoj Pisanici je 4. svibnja 1921. godine rođen proslavljeni svjetski slikar, grafičar i scenograf Edo Murtić.

Branko KreštanHrvatski pjesnik Branko Kreštan rođen je 13. kolovoza 1944. u Velikoj Pisanici gdje je i završio osnovnu školu. Kao učitelj radio je u Novoj Pisanici.

U Velikoj Pisanici rođen Željko Vidaković - poznati rukometašU Velikoj je Pisanici 21. kolovoza 1954. rođen Željko Vidaković - hrvatski rukometaš. Rukomet je počeo igrati u rukometnom klubu “Partizan” Bjelovar 1964.

VIDI WEB TOP 100 - 2012

ZADNJE VIJESTI

AKTUALNO

NATJEČAJI

POTPORE I SUBVENCIJE

NEVLADINE UDRUGE

TURISTIČKA PONUDA

Pisanička Eko Etno Staza
PODUZETNIČKI PARK