OPĆINA VELIKA PISANICA

Velika Pisanica District
Osvježeno: 15.04.2024.
Vijesti

Poziv na besplatne edukacije

Velika Pisanica

U borbi protiv nezaposlenosti na području naše županije veliku ulogu ima i Javna ustanova Razvojna agencija Bjelovarsko-bilogorske županije koja je predstavila NOVI PROJEKT pod nazivom Korak bliže zaposlenju. Program je namijenjen prvenstveno nezaposlenim pripadnicima ranjivih skupina, a vrijedan je 2.029.826,95, od čega je od strane Europske unije sufinancirano 1.981.239,17 kuna bespovratnih sredstava. Ovo je već treći dio projekta osposobljavanja lokalnog partnerstva za zapošljavanje i pomoć nezaposlenim žiteljima Bjelovarsko-bilogorske županije, a kroz navedeni program, pripadnicima ranjivih skupina pružila bi se financijska potpora u obliku bespovratnih sredstava za samozapošljavanje i poticanje poduzetništva. Vodeći ljudi iz Javne ustanove Razvojne agencije Bjelovarsko-bilogorske županije ističu kako će ovim projektom biti obuhvaćeno 50 osoba kojima će se osposobljavanjem i edukacijom omogućiti lakše zapošljavanje i samozapošljavanje.
To su edukacije koje će služiti našim sugrađanima koji su tek sad krenuli na tržište zapošljavanja, ne mogu naći svoj posao, odnosno mogu naći posao u drugim branšama. Edukacije putem ovog projekta mogu koristiti, žene,  muškarci koji su šest mjeseci uzastopno nezaposleni i ako imaju manje od 30 godina. Edukacije mogu koristiti i oni koji imaju više od 30 godina i koji su više od 12 mjeseci uzastopno nezaposleni. Također, edukacije su namijenjene braniteljima, članovima obitelji stradalnika/ca Domovinskog rata, djeci hrvatskih ratnih vojnih invalida, djeci dragovoljaca Domovinskog rata, osobama s invaliditetom te pripadnicima nacionalnih manjina, poručili su predstavnici Javne ustanove Razvojna agencija Bjelovarsko-bilogorske županije.

Kroz projekt „Korak bliže zaposlenju“ možete birati od slijedećih programa:
– AUTOCAD SPECIJALISTI (elektrotehnika i računalstvo)
– RAČUNALNI OPERATER (usvojiti znanja i vještine uporabe operativnog sustava, obrade dokumenta, tabličnog proračuna, prezentacije i interneta)
– SAMOSTALNI KNJIGOVOĐA (naučiti obavljati računovodstveno – financijske poslove)
– OBAVLJANJE POSLOVA MONTERA SUHE GRADNJE (graditeljstvo i geodezija)
– OSPOSOBLJAVANJE ZA POSLOVE OPERATERA CNC TOKARILICOM I CNC GLODALICOM (strojarstvo, brodogradnja i metalurgija)
Ako ste nezaposleni, nemojte razmišljati, prijavite se na jedan od ovih programa i omogućite sebi novo zvanje koje će VAM sigurno pomoći pri zapošljavanju.
Inače, Javna ustanova Regionalna razvojna agencija naše županije dio je Lokalnog partnerstva za zapošljavanje, koje je osnovano krajem 2010., a zajednica je 32 predstavnika institucija iz područja javnog, privatnog i civilnog sektora s područja Bjelovarsko-bilogorske županije koji zajednički rade na povećanju broja radnih mjesta te na poboljšanju okolnosti na tržištu rada.

Detalji: https://bjelovar.info/aktualno/besplatni-programi-usavrsavanja-autocad-specijalista-racunalni-operater-samostalni-knjigovoda-i-mnoga-druga/

FOTO GALERIJA
Velika Pisanica Velika Pisanica Velika Pisanica Velika Pisanica Velika Pisanica Velika Pisanica

VIRTUALNA ŠETNJA
VIRTUALNA ŠETNJA - Velika Pisanica

PROMO VIDEO
PROMO VIDEO - Velika Pisanica




Velika Pisanica - UDOMLJAVANJE ŽIVOTINJA

SERVISNE INFORMACIJE I OBJAVE

KALENDAR
N P U S Č P S
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30        




KARTA VELIKE PISANICE
Velika Pisanica

ZANIMLJIVOSTI
Velika PisanicaNaselje Velika Pisanica duga je cak 13 km, te se time smatra jedno od najdužih ako ne i najduže selo u Hrvatskoj.

Velika Pisanica - Edo MurtićU Velikoj Pisanici je 4. svibnja 1921. godine rođen proslavljeni svjetski slikar, grafičar i scenograf Edo Murtić.

Branko KreštanHrvatski pjesnik Branko Kreštan rođen je 13. kolovoza 1944. u Velikoj Pisanici gdje je i završio osnovnu školu. Kao učitelj radio je u Novoj Pisanici.

U Velikoj Pisanici rođen Željko Vidaković - poznati rukometašU Velikoj je Pisanici 21. kolovoza 1954. rođen Željko Vidaković - hrvatski rukometaš. Rukomet je počeo igrati u rukometnom klubu “Partizan” Bjelovar 1964.

VIDI WEB TOP 100 - 2012

ZADNJE VIJESTI

AKTUALNO

NATJEČAJI

POTPORE I SUBVENCIJE

NEVLADINE UDRUGE

TURISTIČKA PONUDA

Pisanička Eko Etno Staza
PODUZETNIČKI PARK