OPĆINA VELIKA PISANICA

Velika Pisanica District
Osvježeno: 02.05.2024.
Vijesti

Poraz i pobjeda za NK BILO

nk bilo

U nedjelju 30.04.2012. godine u derbiju kola izgubili smo utakmicu protiv glavnog konkurenta za drugo mjesto NK Zdenke iz Velikih Zdenaca. Utakmica je odigrana po nesnošljivo visokoj temperaturi, ali na odlično pripremljenom travnjaku, čiju kvalitetu vjerojatno nemaju niti neke prvoligaške ekipe.U relativno visokom tempu počela je utakmica u kojoj je Zdenka imala inicijativu prvih 15-tak minuta, pri čemu su nekoliko puta zaprijetili udarcima iz daljine. Istovremeno igrači Bila su preko Vegha i Bakšaja također imali dvije prilike koje na žalost nisu iskorištene.Vodstvo domaćina uzrokovano je greškom obrambenog igrača Bila koji je jednu dugu loptu nespretno “dodao” napadaču Zdenke, koji je bio neumoljiv te sigurno doveo u vodstvo svoju ekipu.
Nakon pogotka ekipa Bila lagano podiže ritam igre te stvara još dvije prilike koje ponovo nisu završile pogotkom. Prvo je Vegh probio po desnoj strani i uputio oštru loptu koja se šetala po vratnici, da bi nakon toga udarac Totha s 30-tak metara uz pomoć vratara i vratnice bio isto tako anuliran u korist domaćina.U drugom poluvremenu većina igre se odvijala na sredini terena uz vidljivu obrambenu orijentiranost domaćina. Kada je pritisak Bila bio sve očitiji, uslijedio je šok i povećanje vodstva domaćina, koje je ponovo uzrokovano individualnom greškom obrambenog igrača Bila, koji se spetljao s loptom u kaznenom prostoru što je iskoristio igrač Zdenke i lagano poentirao za 2:0.
Nakon povećanja vodstva igra Bila se raspala te nakon toga nije stvorena niti jedna konkretna akcija kojom bi se mogao ugroziti domaći vratar. Uz to akcija Zdenke po desnoj strani i nisko upućena lopta koja je prošla ispod vratara Bila, urodila je povećanjem vodstva, obzirom je domaći napadač neometano pospremio loptu u mrežu.
Iako je izgubljena utakmica protiv glavnog konkurenta za drugo mjesto, nismo odustali od napretka na tablici te se u narednim utakmicama moramo iskupiti za ovaj poraz te dostići prvo NK Zdenku, a onda i NK Dinamo iz Predavca.
Izvor: http://nk-bilo.blog.hr/

Na praznik rada odigrali smo utakmicu protiv NK Brestovca u kojoj smo popravili gol razliku, obzirom je zabilježena pobjeda od 7:0. U utakmici s predzadnjom ekipom lige krenuli smo ležerno i svojeglavo.Takva igra nam se skoro “obila o glavu” jer su gosti u prvih 10 minuta imali tri odlične prilike u kojima su tri puta izlazili jedan na jedan prema vrataru Bila. Nakon promašenih šansi uslijedila je kazna koja se tako kroz utakmicu ponavljala sedam puta.Prve tri gola postigli smo nakon prekida, da bi četvrti uslijedio nakon lijepe akcije i prekrasnog manevra Hajtića.Drugo poluvrijeme, ista priča, Bilo napada Brestovac se brani, ali i prima golove, pri čemu su u navedenom periodu pala “samo” tri gola. Uz to propuštene su brojne izgledne šanse koje se inače moraju poentirati.
I već u ovom kolu ponovo smo se bodovno izjednačili sa Zdenkom, pri čemu nas je dostigao Bilogorac iz Velikog Trojstva te sada slijedi mrtva trka do kraja prvenstva.

Izvor: http://nk-bilo.blog.hr/
Autorica fotografije: Ivana Ščrbačić

FOTO GALERIJA
Velika Pisanica Velika Pisanica Velika Pisanica Velika Pisanica Velika Pisanica Velika Pisanica

VIRTUALNA ŠETNJA
VIRTUALNA ŠETNJA - Velika Pisanica

PROMO VIDEO
PROMO VIDEO - Velika Pisanica




Velika Pisanica - UDOMLJAVANJE ŽIVOTINJA

SERVISNE INFORMACIJE I OBJAVE

KALENDAR
N P U S Č P S
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31  




KARTA VELIKE PISANICE
Velika Pisanica

ZANIMLJIVOSTI
Velika PisanicaNaselje Velika Pisanica duga je cak 13 km, te se time smatra jedno od najdužih ako ne i najduže selo u Hrvatskoj.

Velika Pisanica - Edo MurtićU Velikoj Pisanici je 4. svibnja 1921. godine rođen proslavljeni svjetski slikar, grafičar i scenograf Edo Murtić.

Branko KreštanHrvatski pjesnik Branko Kreštan rođen je 13. kolovoza 1944. u Velikoj Pisanici gdje je i završio osnovnu školu. Kao učitelj radio je u Novoj Pisanici.

U Velikoj Pisanici rođen Željko Vidaković - poznati rukometašU Velikoj je Pisanici 21. kolovoza 1954. rođen Željko Vidaković - hrvatski rukometaš. Rukomet je počeo igrati u rukometnom klubu “Partizan” Bjelovar 1964.

VIDI WEB TOP 100 - 2012

ZADNJE VIJESTI

AKTUALNO

NATJEČAJI

POTPORE I SUBVENCIJE

NEVLADINE UDRUGE

TURISTIČKA PONUDA

Pisanička Eko Etno Staza
PODUZETNIČKI PARK