OPĆINA VELIKA PISANICA

Velika Pisanica District
Osvježeno: 02.05.2024.
Vijesti

Pobjeda za NK BILO u 21 kolu

nk bilo

Kao što je i najavljivano, u nedjelju je odigrana čvrsta i zanimljiva utakmica u Gudovcu između NK Laste i NK Bila iz Velike Pisanice, koja je završila pobjedom gostiju rezultatom 1 : 2. Iako NK Bilo zauzima treće mjesto na tablici I. ŽNL BBŽ-a, a Lasta tek 13. mjesto, očekivala se tvrda utakmica u kojoj će domaćini tražiti bodove spasa koji bi ih maknuli od opasne zone za ispadanje, u kojoj se traži još jedan putnik za II. ŽNL. Za razliku od dosadašnjih utakmica ekipa NK Bila je konačno bila kompletna, s brojnim igračima na klupi, pri čemu se vidjelo da je mladi Jurić još uvijek nedovoljno oporavljen, iako je pokazao zavidnu želju i požrtvovnost usprkos bolovima i bojazni od nove ozljede. Osim toga, ekipa je došla puna samopouzdanja nakon pobjede u skoro izgubljenoj utakmice protiv bjelovarske Sloge, a nedjeljni jedini cilj je bio osvajanje tri boda i ostanak na trenutnoj poziciji ligaške tablice. Utakmica je krenula u vrlo visokom ritmu s izmjeničnim napadima obje momčadi u kojima je od značajnijih prilika zabilježena ona Benkovića koji je loptu odbijenu na desetak metara od gola puknuo iznad vratnice, kao i nekoliko šuteva Bakšaja i Hajtića koji su fućkali pored stativa i vratnice. Lasta je većinu svojih prilika ostvarivala preko brzonogih napadača Pavlekovića i Kakše, pri čemu niti jedan od spomenutih nije imao stopostotnu šansu.
U apsolutno izjednačenom poluvremenu, dok se očekivao sudčev zvižduk, bljesnula je polukontra Laste u kojoj su iznudili prekršaj na 17 metara od gostujućeg gola iz kojeg je postignut vodeći pogodak domaće momčadi. Naime Kakša je usprkos velikoj blizini slobodnog udarca, dodao loptu suigraču na visinu šesnaesterca, koji je u želji za jakim šutem promašio loptu, pri čemu se ista sretno otkotrljala na peterac do zaboravljenog Malogorskog, koji koristi takvu priliku i sigurno dovodi svoju momčad u vodstvo.
Nakon odmora NK Bilo konačno ozbiljnije pritišće te ostvaruje laganu inicijativu, koja je rezultirala golom Ćurića nakon prekida izvedenog od strane Bakšaja. Kod neriješenog rezultata i jedna i druga momčad krenule su na pobjedu što je rezultiralo stvaranjem većeg broja šansi na obje strane. U tom razdoblju je poništen pogodak NK Bilu kojeg je regularno (kasnije se utvrdilo kroz priču sa domaćim igračima) zabio Hrvoje Kastlinger. I dok je sve upućivalo na podjelu bodova izboren je korner za Bilo iz kojeg Toth zabija prekrasan gol glavom u kojem je Trgovac mogao samo nemoćno promatrati let lopte koja je završila u suprotnom kutu.
Ovim putem se zahvaljujemo domaćim igračima koji su nas počastili svojim pićem poslije utakmice te zajedno s nama odradili treće poluvrijeme. Isto tako na njihovom sljedećem gostovanju u Velikoj Pisanici nadamo se sličnom trećem poluvremenu u kojoj ćemo uzvratiti lijepu gestu sadašnjih domaćina te ih na primjeren način počastiti.


Izvor teksta: http://nk-bilo.blog.hr/
Autorica teksta: Ivana Ščrbačić

FOTO GALERIJA
Velika Pisanica Velika Pisanica Velika Pisanica Velika Pisanica Velika Pisanica Velika Pisanica

VIRTUALNA ŠETNJA
VIRTUALNA ŠETNJA - Velika Pisanica

PROMO VIDEO
PROMO VIDEO - Velika Pisanica




Velika Pisanica - UDOMLJAVANJE ŽIVOTINJA

SERVISNE INFORMACIJE I OBJAVE

KALENDAR
N P U S Č P S
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31  




KARTA VELIKE PISANICE
Velika Pisanica

ZANIMLJIVOSTI
Velika PisanicaNaselje Velika Pisanica duga je cak 13 km, te se time smatra jedno od najdužih ako ne i najduže selo u Hrvatskoj.

Velika Pisanica - Edo MurtićU Velikoj Pisanici je 4. svibnja 1921. godine rođen proslavljeni svjetski slikar, grafičar i scenograf Edo Murtić.

Branko KreštanHrvatski pjesnik Branko Kreštan rođen je 13. kolovoza 1944. u Velikoj Pisanici gdje je i završio osnovnu školu. Kao učitelj radio je u Novoj Pisanici.

U Velikoj Pisanici rođen Željko Vidaković - poznati rukometašU Velikoj je Pisanici 21. kolovoza 1954. rođen Željko Vidaković - hrvatski rukometaš. Rukomet je počeo igrati u rukometnom klubu “Partizan” Bjelovar 1964.

VIDI WEB TOP 100 - 2012

ZADNJE VIJESTI

AKTUALNO

NATJEČAJI

POTPORE I SUBVENCIJE

NEVLADINE UDRUGE

TURISTIČKA PONUDA

Pisanička Eko Etno Staza
PODUZETNIČKI PARK