OPĆINA VELIKA PISANICA

Velika Pisanica District
Osvježeno: 02.05.2024.
Vijesti

Pobjeda za NK BILO

nk bilo

Nakon negativnog rezultata u Siraču, zabilježena je pobjeda protiv NK Sloge iz Bjelovara koja je osim nova tri boda, potvrdila postojanost karaktera i pobjedničkog duha ekipe NK Bila. Naime, igrači Bila su se uspjeli izdići iznad sivila i mrtvila prvog dijela utakmice te negativan rezultat pretvoriti u pozitivan, čime je pisaničko igralište i dalje ostalo neosvojivo za sve dosadašnje gostujuće ekipe.Pred dvjestotinjak gledatelja igrači Bila su u prvom dijelu prikazali nemoć, slabost, neorganiziranost i zbunjenost, za razliku od ekipe Sloge čiji su igrači bili korektno agresivni, rastrčani i željni pobjede. Rezultat takvog prisutupa je bio rani pogodak gostiju koji je uzrokovan uzastopnim greškama domaćih igrača. Iako su gosti poveli domaćini su nastavili u istom tempu te praktički nisu ostvarili tri uzastopna točna dodavanja niti su pokazali želju za pobjedom i nadigravanjem.Tijekom cijelog prvog dijela Sloga je bila dominantna, a najviše su se isticali, mladi Aušperger koji je neumorno radio po desnoj strani, Polančec koji je kontrolirao cijelu desnu stranu Slogine obrane te neumorni i požrtvovni Jandrić.Uz zgoditak Sloga je imala još nekoliko prilika koje su mogle riješiti utakmicu, dok su igrači Bila bili apsolutno neopasni, osim jednog udarca Vega koji je prošao pored stative i nekoliko prekida od kojih niti jedan nije ozbiljnije ugrozio gostujuća vrata.
Nakon stanke, tijekom koje je trener Kranjčević promijenio formaciju i pokušao razbuditi momčad povišenijim tonovima, na teren je izašla sasvim druga momčad NK Bila, čiji su igrači konačno prikazali zašto smo treća ekipa lige.
Ekipa je počela djelovati kompaktno i organizirano što je automatski rezultiralo poluprilikama i prilikama od kojih je mladi Alen Vegh iskoristio jedno dodavanje Bakšaja i rutinski postigao izjednačujući zgoditak. Nakon toga, Bilo je nastavio s laganim pritiskom što je u konačnici rezultiralo dosuđenim jedanaestercom za domaće, budući je obrambeni igrač Sloge u kaznenom prostoru igrao rukom. Sigurni realizator bio je kapetan Mario Hajtić.Iako su domaći pritisnuli zadnju liniju Sloge te za razliku od prvog dijela utakmice pokušali igrati, gosti su također imali svoje prilike koje nisu znali iskoristiti. Na kraju, čestitke igračima koji su se nakon kriminalnog prvog dijela uspjeli rekuperirati i vratiti, odnosno pobjediti, pri čemu isto tako treba čestitati treneru Saši Kranjčeviću koji je osim promjene formacije uspio na poluvremenu retorički podići igrače te ih isprovocirati, što je u konačnici rezultiralo promijenom rezultata. Za NK BILO su nastupili Andrija Pavlović, Valent Benković, Marko Pavlović, Josip Dinjar, Željko Ćurić, Bojan Verić, Zvonko Toth, Alen Vegh, Vedran Pavić, Bojan Bakšaj, Mario Hajtić, a još su igrali, Krunoslav Petrović, Roland Kastlinger i Robert Kastlinger.

FOTO GALERIJA
Velika Pisanica Velika Pisanica Velika Pisanica Velika Pisanica Velika Pisanica Velika Pisanica

VIRTUALNA ŠETNJA
VIRTUALNA ŠETNJA - Velika Pisanica

PROMO VIDEO
PROMO VIDEO - Velika Pisanica




Velika Pisanica - UDOMLJAVANJE ŽIVOTINJA

SERVISNE INFORMACIJE I OBJAVE

KALENDAR
N P U S Č P S
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31  




KARTA VELIKE PISANICE
Velika Pisanica

ZANIMLJIVOSTI
Velika PisanicaNaselje Velika Pisanica duga je cak 13 km, te se time smatra jedno od najdužih ako ne i najduže selo u Hrvatskoj.

Velika Pisanica - Edo MurtićU Velikoj Pisanici je 4. svibnja 1921. godine rođen proslavljeni svjetski slikar, grafičar i scenograf Edo Murtić.

Branko KreštanHrvatski pjesnik Branko Kreštan rođen je 13. kolovoza 1944. u Velikoj Pisanici gdje je i završio osnovnu školu. Kao učitelj radio je u Novoj Pisanici.

U Velikoj Pisanici rođen Željko Vidaković - poznati rukometašU Velikoj je Pisanici 21. kolovoza 1954. rođen Željko Vidaković - hrvatski rukometaš. Rukomet je počeo igrati u rukometnom klubu “Partizan” Bjelovar 1964.

VIDI WEB TOP 100 - 2012

ZADNJE VIJESTI

AKTUALNO

NATJEČAJI

POTPORE I SUBVENCIJE

NEVLADINE UDRUGE

TURISTIČKA PONUDA

Pisanička Eko Etno Staza
PODUZETNIČKI PARK