OPĆINA VELIKA PISANICA

Velika Pisanica District
Osvježeno: 30.04.2024.
Vijesti

Odlazak kapetana NK BIL-a

mario hajtić

Nova sezona kreće, a Hajta nije više s nama. Naš dugogodišnji kapetan, jedan od najboljih igrača koji su igrali u klubu, oličenje poštenja i ljubavi prema klubu, jedini uz Marka Pavlovića i Josipa Dinjara koji su od igranja u III. ŽNL BBŽ do danas aktivno igrali bez prekida za NK Bilo. Strijelac, razigravač, opasnost po svakog vratara, motivator, lider i prvenstveno čovijek, to je naš Hajta koji je od ove sezone član kluba u kojem je prvi put gurnuo loptu NK Gordowe.Mnogi nisu ni znali od kuda je Mario Zoran Hajtić, većina ih je mislila da je iz Velike Pisanice zbog dugogodišnjeg igranja u Bilu, ali on je iz susjednog Velikog Grđevca u koji se vratio igrati kako on kaže u zalasku karijere. Došao je u Bilo 2004. godine na nagovor našeg predsjednika Fredija Palija, zbog čega su mu se neki vjerojatno smijali, ali on je s Fredijem i ostatkom uprave znao da se u Pisanici stvara jedan kvalitetan klub zbog čega je u konačnici i ostao toliko dugo. Što reći o njegovoj igri, koju utakmicu izdvojiti, koji potez istaknuti. To je nemoguće, jer je odigrao toliko njih na visokoj razini, veliki broj ih odlučio te bio primjer na terenu, konstantna opasnost. Osim velikog autoriteta kojega je imao na terenu i izvan njega je uvijek bio taj koji je predvodio ekipu. Koliko smo puta zaružili poslije utakmica i treninga, s tim brojem zasigurno nitko ne barata, ali jedno je sigurno, Hajta je bio uistinu kapetan iako nikada nije volio tu riječ. Osim što je on taj koji je bio apsolutna pozitiva i ostatak ekipe je uvijek bio zdravi i kvalitetan segment kluba….....

Ostatak teksta pročitajete na: http://nk-bilo.blog.hr/

FOTO GALERIJA
Velika Pisanica Velika Pisanica Velika Pisanica Velika Pisanica Velika Pisanica Velika Pisanica

VIRTUALNA ŠETNJA
VIRTUALNA ŠETNJA - Velika Pisanica

PROMO VIDEO
PROMO VIDEO - Velika Pisanica




Velika Pisanica - UDOMLJAVANJE ŽIVOTINJA

SERVISNE INFORMACIJE I OBJAVE

KALENDAR
N P U S Č P S
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31  




KARTA VELIKE PISANICE
Velika Pisanica

ZANIMLJIVOSTI
Velika PisanicaNaselje Velika Pisanica duga je cak 13 km, te se time smatra jedno od najdužih ako ne i najduže selo u Hrvatskoj.

Velika Pisanica - Edo MurtićU Velikoj Pisanici je 4. svibnja 1921. godine rođen proslavljeni svjetski slikar, grafičar i scenograf Edo Murtić.

Branko KreštanHrvatski pjesnik Branko Kreštan rođen je 13. kolovoza 1944. u Velikoj Pisanici gdje je i završio osnovnu školu. Kao učitelj radio je u Novoj Pisanici.

U Velikoj Pisanici rođen Željko Vidaković - poznati rukometašU Velikoj je Pisanici 21. kolovoza 1954. rođen Željko Vidaković - hrvatski rukometaš. Rukomet je počeo igrati u rukometnom klubu “Partizan” Bjelovar 1964.

VIDI WEB TOP 100 - 2012

ZADNJE VIJESTI

AKTUALNO

NATJEČAJI

POTPORE I SUBVENCIJE

NEVLADINE UDRUGE

TURISTIČKA PONUDA

Pisanička Eko Etno Staza
PODUZETNIČKI PARK