I ove, kao i prijašnjih godina, Terezija Nakani na svom ekološkom obiteljskom poljoprivrednom gospodarstvu priprema raznoliku zimnicu. Tako se na njenim policama nalaze: sok od rajčice sa čili paprikom, umak od rajčice (zelene, žute, crvene), ukuhana rajčica, ukiseljena cikla, ukiseljena narančasta paprika, gusti sok od višnje i kupine, džem (breskva, višnja, šljiva, malina), ukiseljeni kiseli krastavac, ajvar sa hrenom, nekoliko vrsta pekmeza (šljiva, šljiva bistrica, breskva, marelica, tikva, jesenski pekmez voće-povrće). Nalaze se tu još i: kompot od tikve, paprika u umaku od rajčica, suha jabuka, suha kruška, suha hokaido tikvica, suho korjenasto povrće, biljna spužva, čajata bodljikavi krastavac. Gospođa Nakani ističe kako to nije sve od zimnice i kako je pred njom još dosta posla s ostalim plodovima. Također ističe kako svaki kupac, između mnogobrojnih proizvoda, može pronaći nešto za sebe.