OPĆINA VELIKA PISANICA

Velika Pisanica District
Osvježeno: 23.04.2024.
Vijesti

Održan turnir u daljinskom jahanju “Velika Pisanica 2009. godina ”

zagrijavanje

U subotu, 26 rujna u Sportsko rekreacijskom centru Kukavica u Velikoj Pisanici održan je «Turnir u daljinskom jahanju za Croatia Cup – Velika Pisanica 2009.». Kao i protekle tri godine turnir su organizirali Hrvatski konjički savez i Konjička udruga «Konji gizdavi» iz Velike Pisanice. Preko trideset parova konja i jahača natjecalo se u tri kategorije staze.  Utrke ranga A, B i C, u dužini od 29, 58 i 87 kilometara, i to u dvije kategorije juniorskoj i seniorskoj.  Ruta staze prolazila je Pisaničkom eko – etno stazom.  Uz odličnu organizaciju članova udruge, supokrovitelj je bila i Općina Velika Pisanica.

endurance

Zadovoljstvu organizatora pridonio je i domaći jahač Vladimir Vlajinić iz Konjičke udruge Konji gizdavi sa kobilom Right Choice osvojivši prvo mjesto u seniorskoj konkurenciji utrke B.

valjinic

+U utrci A kod seniora je pobijedio Željko Radola iz Konjičkog Kluba Manjadvorci sa Wolfom, dok je u juniorskoj kategoriji prva bila Lidija Keber na Pashi iz Konjičkog kluba Zlatni Klas iz Otrovanca. U utrci kategorije B uz već spomenutog seniorskog pobjednika Vladimira Vlajinića, u juniorskoj kategoriji pobjedu je odnio Gordan Šebalj ml. iz Konjičkog klub Hiperion na konju Maktub IBN Mahtum. I u posljednjoj ktegoriji, odnosno utrci ranga A kod seniora je slavio Milan Palčić iz Konjičkog kluba Jaska sa Sally, dok je kod juniora najbolji bio Dominik Šebalj iz Konjičkog kluba Hiperion sa Sonik.

pobjednici

Čestitamo svim natjecateljskim parovima koji su sudjelovali na subotnjoj utrci, zahvaljujemo svima koji su pomogli da se utrka uspješno održi i ove godine, kao i logistici, sucima, veterinarima, potkivaču, članovima udruge, sponzorima i medijima koji su popratili događanje.

mediji

endurance

Konačne rezultate za seniorsku i juniorsku kategoriju mžete preuzeti na sljedećem linku:
Konacni_rezultati_Seniori.xls
Konacni_rezultati_Juniori.xls

FOTO GALERIJA
Velika Pisanica Velika Pisanica Velika Pisanica Velika Pisanica Velika Pisanica Velika Pisanica

VIRTUALNA ŠETNJA
VIRTUALNA ŠETNJA - Velika Pisanica

PROMO VIDEO
PROMO VIDEO - Velika Pisanica




Velika Pisanica - UDOMLJAVANJE ŽIVOTINJA

SERVISNE INFORMACIJE I OBJAVE

KALENDAR
N P U S Č P S
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30        




KARTA VELIKE PISANICE
Velika Pisanica

ZANIMLJIVOSTI
Velika PisanicaNaselje Velika Pisanica duga je cak 13 km, te se time smatra jedno od najdužih ako ne i najduže selo u Hrvatskoj.

Velika Pisanica - Edo MurtićU Velikoj Pisanici je 4. svibnja 1921. godine rođen proslavljeni svjetski slikar, grafičar i scenograf Edo Murtić.

Branko KreštanHrvatski pjesnik Branko Kreštan rođen je 13. kolovoza 1944. u Velikoj Pisanici gdje je i završio osnovnu školu. Kao učitelj radio je u Novoj Pisanici.

U Velikoj Pisanici rođen Željko Vidaković - poznati rukometašU Velikoj je Pisanici 21. kolovoza 1954. rođen Željko Vidaković - hrvatski rukometaš. Rukomet je počeo igrati u rukometnom klubu “Partizan” Bjelovar 1964.

VIDI WEB TOP 100 - 2012

ZADNJE VIJESTI

AKTUALNO

NATJEČAJI

POTPORE I SUBVENCIJE

NEVLADINE UDRUGE

TURISTIČKA PONUDA

Pisanička Eko Etno Staza
PODUZETNIČKI PARK