OPĆINA VELIKA PISANICA

Velika Pisanica District
Osvježeno: 17.09.2021.
Vijesti

Obavijest o korištenju kontejnera

klinika za otpad

U sklopu projekta Osnovne škole Velika Pisanica “Klinika za otpad”  nabavljeni su novi separacijski kontejneri za staklo, papir i plastiku. Kontejnere je kupila Škola zahvaljujući sredstvima Zaklade Zamah i Nacionalne zaklade za razvoj civilnog društva,  a temeljem prijave na natječaj Naš doprinos zajednici. Pozivaju se svi stanovnici općine da separiraju otpad i da ga odlažu u separacijske kontejnere koji se nalaze ispred Osnovne škole. Također, u sklopu navedenog projekta pozivaju se svi roditelji, učenici i učitelji da se odazovu našoj akciji sakupljanja starog papira.  Od dobivenih sredstava škola će nabiviti biljke i raslinje za školski vrt. U nastavku projekta “Klinika za otpad”  nabaviti će se mali separacijski kontejenri za Dječju igraonicu “Pisanički mališani”  i održati nekoliko edukativnih radionica o važnosti separiranjia i recikliranja otpada u lokalnoj zajednici. Kroz uključivanjem u projekt i separiranjem otpada stanovnici Velike Pisanice doprinijeti će očuvanju prirode i zaštiti okoliša u kojem živimo.

FOTO GALERIJA
Velika Pisanica Velika Pisanica Velika Pisanica Velika Pisanica Velika Pisanica Velika Pisanica

PROMO VIDEO
Velika Pisanica - UDOMLJAVANJE ŽIVOTINJA

SERVISNE INFORMACIJE I OBJAVE

KALENDAR
N P U S Č P S
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30    


KARTA VELIKE PISANICE
Velika Pisanica

ZANIMLJIVOSTI
Velika PisanicaNaselje Velika Pisanica duga je cak 13 km, te se time smatra jedno od najdužih ako ne i najduže selo u Hrvatskoj.

Velika Pisanica - Edo MurtićU Velikoj Pisanici je 4. svibnja 1921. godine rođen proslavljeni svjetski slikar, grafičar i scenograf Edo Murtić.

Branko KreštanHrvatski pjesnik Branko Kreštan rođen je 13. kolovoza 1944. u Velikoj Pisanici gdje je i završio osnovnu školu. Kao učitelj radio je u Novoj Pisanici.

U Velikoj Pisanici rođen Željko Vidaković - poznati rukometašU Velikoj je Pisanici 21. kolovoza 1954. rođen Željko Vidaković - hrvatski rukometaš. Rukomet je počeo igrati u rukometnom klubu “Partizan” Bjelovar 1964.

VIDI WEB TOP 100 - 2012

ZADNJE VIJESTI

AKTUALNO

NATJEČAJI

POTPORE I SUBVENCIJE

NEVLADINE UDRUGE

TURISTIČKA PONUDA

Pisanička Eko Etno Staza