OPĆINA VELIKA PISANICA

Velika Pisanica District
Osvježeno: 23.04.2024.
Vijesti

Obavijest komunalna naknada

Velika Pisanica

Poštovani mještani, vlasnici/korisnici stambenog/poslovnog prostora sa područja općine Velika Pisanica, kako bismo ublažili posljedice epidemije koronavirusa sukladno mogućnostima koje su u našoj nadležnosti, obavještavamo vas da, odgađamo plaćanje komunalne i grobne naknade za 2020. godinu do daljnjega. Također, do daljnjega, nećemo pokretati ovršni postupak protiv dužnika prema proračunu Općine, što ne znači da ukoliko ste u mogućnosti ne možete podmiriti dugovanje. Uplatnice za komunalnu i grobnu naknadu koje su ovih dana trebale biti dostavljene korisnicima/vlasnicima privremeno se neće dostavljati.
Također molimo udruge za razumijevanje budući da će se u ovom razdoblju financirati samo neophodni programi odnosno već nastali troškovi.
Obavještavamo vas da nastavljamo sa potporama za zapošljavanje, subvencijama za stambeno zbrinjavanje, pomoći za novorođeno dijete, ekološke proizvođače, umjetno osjemenjivanje i dr., te molimo da nam zahtjeve dostavljate putem e-maila . bez osobnog dolaska u zgradu Općine, osim ako je neophodno. Podsjećamo da se zahtjevi za naprijed navedene potpore odnosno subvencije mogu podnositi do kraja godine.
Također vas želimo informirati da se privremeno obustavlja korištenje svih društvenih domova i ostalih društvenih prostorija u vlasništvu Općine za sve oblike druženja, kao i za rad udruga i slične aktivnosti.
Apeliramo na sve mještane da se pridržavaju uputa Stožera civilne zaštite i Zavoda za javno zdravstvo jer je pridržavanja mjera i uputa od ključne važnosti. Odgovornim ponašanjem može se smanjiti širenje zaraze koronavirusa. Kako navodi Stožer civilne zaštite svatko mora biti svjestan odgovornosti za vlastito zdravlje, zdravlje obitelji i sugrađana. 

FOTO GALERIJA
Velika Pisanica Velika Pisanica Velika Pisanica Velika Pisanica Velika Pisanica Velika Pisanica

VIRTUALNA ŠETNJA
VIRTUALNA ŠETNJA - Velika Pisanica

PROMO VIDEO
PROMO VIDEO - Velika Pisanica




Velika Pisanica - UDOMLJAVANJE ŽIVOTINJA

SERVISNE INFORMACIJE I OBJAVE

KALENDAR
N P U S Č P S
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30        




KARTA VELIKE PISANICE
Velika Pisanica

ZANIMLJIVOSTI
Velika PisanicaNaselje Velika Pisanica duga je cak 13 km, te se time smatra jedno od najdužih ako ne i najduže selo u Hrvatskoj.

Velika Pisanica - Edo MurtićU Velikoj Pisanici je 4. svibnja 1921. godine rođen proslavljeni svjetski slikar, grafičar i scenograf Edo Murtić.

Branko KreštanHrvatski pjesnik Branko Kreštan rođen je 13. kolovoza 1944. u Velikoj Pisanici gdje je i završio osnovnu školu. Kao učitelj radio je u Novoj Pisanici.

U Velikoj Pisanici rođen Željko Vidaković - poznati rukometašU Velikoj je Pisanici 21. kolovoza 1954. rođen Željko Vidaković - hrvatski rukometaš. Rukomet je počeo igrati u rukometnom klubu “Partizan” Bjelovar 1964.

VIDI WEB TOP 100 - 2012

ZADNJE VIJESTI

AKTUALNO

NATJEČAJI

POTPORE I SUBVENCIJE

NEVLADINE UDRUGE

TURISTIČKA PONUDA

Pisanička Eko Etno Staza
PODUZETNIČKI PARK