OPĆINA VELIKA PISANICA

Velika Pisanica District
Osvježeno: 23.04.2024.
Vijesti

Obavijest Komunalac d.o.o. Bjelovar

Velika Pisanica

Nakon što su Vam podijeljene PEHD posude za komunalni otpad volumena 120 litara, te nakon što je povećana učestalost odvoza komunalnog otpada na 1x tjedno, stvoren je preduvjet da zaduženi volumen posude od 120 litara bude dostatan za tjednu količinu otpada prosječnog domaćinstva. Slijedom naprijed navedenog postepeno od 01. svibnja 2015. godine, nećemo više kao što smo to činili u prijelaznom periodu, tolerirati uz posudu dodatne vreće sa otpadom osim doplatnih polietilenskih vreća za komunalni otpad označenih logotipom Komunalca d.o.o. Bjelovar. Otpad odložen na drugi način neće biti preuzet. Iznimka će jedino biti termini odvoza nakon blagdana, kada razmak između dva odvoza bude iznosio 14 dana, te se jedino u tom slučaju otpad ne mora odlagati isključivo u doplatnu polietilensku vreću. Dakle ukoliko količina otpada premašuje volumen posude, višak otpada korisnik je dužan odložiti u doplatnu polietilensku vreću za komunalni otpad s logotipom Ko
munalca kroz čiju nabavnu cijenu plaća skupljanje, odvoz i odlaganje odloženog otpada. Vreće se mogu kupiti na blagajnama Komunalca d.o.o. Bjelovar u vremenu od ponedjeljka – petka od 07:00–15:00 sati, po cijeni od 5,00 kn/komadu - PDV uključen u cijenu. Naše blagajne se nalaze u sjedištu tvrtke Ferde Livadića 14a i na lokaciji Gradske tržnice Bjelovar, Šetalište Dr. Ivše Lebovića 35a. Korisnici usluge odvoza komunalnog otpada i višečlana domaćinstva kod kojih se učestalo javlja problem povećanih količina otpada mogu naravno zadužiti dodatne posude za otpad, uz napomenu da u tom slučaju plaćaju i razmjerno višu cijenu odvoza otpada.
Molimo Vas također da u posude ne odlažete: žar ili vrući pepeo, tekuće i polutekuće tvari. Da bi Vam posuda bila dostatna u istu nemojte odlagati: travu, lišće i ostali biorazgradivi otpad, lešine životinja, klaonički otpad, električne baterije, akumulatore, glomazni, ambalažni, građevni otpad, kamenje, zemlju, opasni otpad i koristan otpad čija se vrijedna svojstva mogu iskoristiti. Naprijed navedeni otpad odložen u posudu može imati za posljedicu da Vam otpad ne bude odvezen, odnosno da Vam posuda ne bude ispražnjena. S obzirom na uvriježene navike o vremenima dolaska naših vozila u pojedina naselja prije novog rasporeda odvoza, te situacije da građani iznose otpad nakon prolaska naših vozila, napominjemo da posude za otpad trebaju biti iznesene do 07,00 sati u vremenu od 01. listopada do 31. svibnja, a u vremenu od 01. lipnja do 30. rujna do 06,00 sati. Korisnici usluge dužni su isključivo u određeni dan, prema utvrđenom rasporedu, posude za ot
pad iznijeti ispred svog objekta na javnu površinu, te ih obvezno nakon odvoza odmah ukloniti sa javne površine, kako bi se spriječila krađa. U dane odvoza korisnici usluge posude trebaju smjestiti na javnu površinu tako da iste ne ometaju promet. Posude za otpad moraju biti zatvorene, a vreće zavezane. Sav odloženi komunalni otpad mora se nalaziti u posudi za otpad, a poklopac posude mora biti potpuno zatvoren. Za eventualne dodatne informacije izvolite nas kontaktirati: telefon: 622-100, faks: 622-122, e-mail: . i http://www.komunalac-bj.hr Srdačan pozdrav! VAŠ KOMUNALAC D.O.O. BJELOVAR

FOTO GALERIJA
Velika Pisanica Velika Pisanica Velika Pisanica Velika Pisanica Velika Pisanica Velika Pisanica

VIRTUALNA ŠETNJA
VIRTUALNA ŠETNJA - Velika Pisanica

PROMO VIDEO
PROMO VIDEO - Velika Pisanica




Velika Pisanica - UDOMLJAVANJE ŽIVOTINJA

SERVISNE INFORMACIJE I OBJAVE

KALENDAR
N P U S Č P S
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30        




KARTA VELIKE PISANICE
Velika Pisanica

ZANIMLJIVOSTI
Velika PisanicaNaselje Velika Pisanica duga je cak 13 km, te se time smatra jedno od najdužih ako ne i najduže selo u Hrvatskoj.

Velika Pisanica - Edo MurtićU Velikoj Pisanici je 4. svibnja 1921. godine rođen proslavljeni svjetski slikar, grafičar i scenograf Edo Murtić.

Branko KreštanHrvatski pjesnik Branko Kreštan rođen je 13. kolovoza 1944. u Velikoj Pisanici gdje je i završio osnovnu školu. Kao učitelj radio je u Novoj Pisanici.

U Velikoj Pisanici rođen Željko Vidaković - poznati rukometašU Velikoj je Pisanici 21. kolovoza 1954. rođen Željko Vidaković - hrvatski rukometaš. Rukomet je počeo igrati u rukometnom klubu “Partizan” Bjelovar 1964.

VIDI WEB TOP 100 - 2012

ZADNJE VIJESTI

AKTUALNO

NATJEČAJI

POTPORE I SUBVENCIJE

NEVLADINE UDRUGE

TURISTIČKA PONUDA

Pisanička Eko Etno Staza
PODUZETNIČKI PARK