OPĆINA VELIKA PISANICA

Velika Pisanica District
Osvježeno: 05.07.2024.
Vijesti

Obavijest Centra za socijalnu skrb

Velika Pisanica

Odredbom članka 48. st. 3. Zakona o izmjenama i dopunama zakona o socijalnoj skrbi (NN 99/15) i Uredbe o mjesečnom iznosu naknade za ugroženog kupca energenata…Vlade Republike Hrvatske (NN 102/15) određeno je da će nadležni centar za socijalnu skrb 1. listopada 2015. godine, po službenoj dužnosti, pokrenuti postupak za priznavanje prava na naknadu za ugroženog kupca energenata za sve osobe koje su na taj dan evidentirane kao:
-korisnici zajamčene minimalne naknade (socijalna pomoć)
-korisnici osobne invalidnine koji nisu članovi kućanstva koje je korisnik zajamčene minimalne naknade.

Korisniku prava na naknadu za ugroženog kupca energenata nadležni centar za socijalnu skrb izdaje rješenje i kupon za subvencioniranje troškova električne energije za tekući mjesec.
Korisnik prava na naknadu za ugroženog kupca energenata dužan je u nadležnom centru za socijalnu skrb preuzeti rješenje i kupon, koji se može iskoristiti prilikom plaćanja računa za troškove električne energije u poslovnicama FINE u roku od 6 mjeseci od isteka mjeseca na koji se kupon odnosi.
Ukoliko korisnik nije u mogućnosti sam doći u Centar, može ovlastiti neku drugu osobu koja će sa osobnom iskaznicom korisnika podignuti rješenje i kupon u njegovo ime.
Stoga pozivamo sve gore navedene korisnike da se što prije jave u Centar za socijalnu skrb Bjelovar, radi preuzimanja rješenja i kupona za mjesec listopad.

R A V N A T E LJ I C A
Kristina Novalić, dipl. socijalna radnica                                                          

FOTO GALERIJA
Velika Pisanica Velika Pisanica Velika Pisanica Velika Pisanica Velika Pisanica Velika Pisanica

VIRTUALNA ŠETNJA
VIRTUALNA ŠETNJA - Velika Pisanica

PROMO VIDEO
PROMO VIDEO - Velika Pisanica




Velika Pisanica - UDOMLJAVANJE ŽIVOTINJA

SERVISNE INFORMACIJE I OBJAVE

KALENDAR
N P U S Č P S
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31      




KARTA VELIKE PISANICE
Velika Pisanica

ZANIMLJIVOSTI
Velika PisanicaNaselje Velika Pisanica duga je cak 13 km, te se time smatra jedno od najdužih ako ne i najduže selo u Hrvatskoj.

Velika Pisanica - Edo MurtićU Velikoj Pisanici je 4. svibnja 1921. godine rođen proslavljeni svjetski slikar, grafičar i scenograf Edo Murtić.

Branko KreštanHrvatski pjesnik Branko Kreštan rođen je 13. kolovoza 1944. u Velikoj Pisanici gdje je i završio osnovnu školu. Kao učitelj radio je u Novoj Pisanici.

U Velikoj Pisanici rođen Željko Vidaković - poznati rukometašU Velikoj je Pisanici 21. kolovoza 1954. rođen Željko Vidaković - hrvatski rukometaš. Rukomet je počeo igrati u rukometnom klubu “Partizan” Bjelovar 1964.

VIDI WEB TOP 100 - 2012

ZADNJE VIJESTI

AKTUALNO

NATJEČAJI

POTPORE I SUBVENCIJE

NEVLADINE UDRUGE

TURISTIČKA PONUDA

Pisanička Eko Etno Staza
PODUZETNIČKI PARK