OPĆINA VELIKA PISANICA

Velika Pisanica District
Osvježeno: 25.09.2020.
Vijesti

Najava Sajma sportskih konja i konjičke opreme

obnova ceste

U organizaciji Konjičke udruge “Konji Gizdavi” iz Velike Pisanice u Sportsko rekreacijskom centru Kukavica od 26. do 28. listopada 2007. godine održava se prvi Sajam sportskih konja i konjičke opreme koji će okupiti stručnjake i ljubitelje konja i konjičkih sportova.
Partneri u realizaciji projekta su: Bjelovarsko - bilogorska županija, Grad Bjelovar, Općina Velika Pisanica i SRC - Kukavica.
Posjetitelji će moći razgledati konje, kupiti i razmijeniti opremu za jahanje. U stručnom dijelu sajma obaviti će se ocjenjivanje sportskih konja kao i Forum o sportskom konjogojstvu na kojem će predavanja održati eminentni predstavnici struke.
Pozivaju se svi zaljubljenici u konje i konjički sport da posjete ovaj jedinstveni Sajam u Republici Hrvatskoj, isto tako pozivaju se sve pravne i fizičke osobe čija je djelatnost u potpunosti ili djelomočno povezana sa konima da zakupe izložbeni prostor i predstave svoje proizvode/usluge. Pozivaju se i vlasnici sportskih konja da prijave svoje konje na ocjenjivačku smotru. Više informacija o sajmu vezano uz cijene, organizaciju, raspored događanja, smještaj, ocijenjeivanje i izlaganje može saznati na: https://velika-pisanica.hr/konji-sajam/hrvatska/sajam_sportskih_konja/

FOTO GALERIJA
Velika Pisanica Velika Pisanica Velika Pisanica Velika Pisanica Velika Pisanica Velika PisanicaVelika Pisanica - Obavijesti koronavirus

SERVISNE INFORMACIJE I OBJAVE

KALENDAR
N P U S Č P S
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30      


KARTA VELIKE PISANICE
Velika Pisanica

ZANIMLJIVOSTI
Velika PisanicaNaselje Velika Pisanica duga je cak 13 km, te se time smatra jedno od najdužih ako ne i najduže selo u Hrvatskoj.

Velika Pisanica - Edo MurtićU Velikoj Pisanici je 4. svibnja 1921. godine rođen proslavljeni svjetski slikar, grafičar i scenograf Edo Murtić.

Branko KreštanHrvatski pjesnik Branko Kreštan rođen je 13. kolovoza 1944. u Velikoj Pisanici gdje je i završio osnovnu školu. Kao učitelj radio je u Novoj Pisanici.

U Velikoj Pisanici rođen Željko Vidaković - poznati rukometašU Velikoj je Pisanici 21. kolovoza 1954. rođen Željko Vidaković - hrvatski rukometaš. Rukomet je počeo igrati u rukometnom klubu “Partizan” Bjelovar 1964.

VIDI WEB TOP 100 - 2012

ZADNJE VIJESTI

AKTUALNO

NATJEČAJI

NEVLADINE UDRUGE

TURISTIČKA PONUDA

Pisanička Eko Etno Staza