OPĆINA VELIKA PISANICA

Velika Pisanica District
Osvježeno: 02.12.2021.
Vijesti

Iskaz interesa dobavljača za sudjelovanje u novoj Školskoj shemi voća i povrća te mlijeka

Velika Pisanica

Agencija za plaćanja u poljoprivredi, ribarstvu i u ruralnom razvoju je dana 26.kolovoza 2021. godine objavila Javni pozivi za iskaz interesa dobavljača za sudjelovanje u novoj Školskoj shemi voća i povrća te mlijeka i mliječnih proizvoda 2021./2022. Školska shema se u Republici Hrvatskoj, po principu Europske unije , provodi od 2013. godine, a svrha joj je povećanja unosa svježeg voća i povrća te mlijeka i mliječnih proizvoda te smanjenja unosa hrane s visokim sadržajem masti, šećera i soli u svakodnevnoj prehrani učenika, podizanja razine znanja o važnosti zdrave prehrane i nutritivnim vrijednostima svježeg voća i povrća te mlijeka i mliječnih proizvoda, edukacije učenika u cilju smanjenja otpada od hrane i omogućavanje školskoj djeci dodatnog obroka svježeg voća ili povrća, mlijeka ili mliječnih proizvoda po mogućnosti lokalnih proizvođača.

Iz gore navedenog, prosljeđujemo Vam informaciju te Vas molimo da je proslijedite svim zainteresiranim poljoprivrednim proizvođačima sa Vašeg područja, Vašim članovima i zainteresiranoj javnosti kako bi što više dobavljača poljoprivrednih proizvoda s područja Bjelovarsko-bilogorske županije koji zadovoljavaju uvjete gore navedenog Javnog poziva bilo odobreno i tako steći pravo na sudjelovanju u Školskoj shemi. Time naša djeca u osnovnim i srednjim školama imaju priliku konzumirati svježe voće, povrće te mlijeko i mliječne proizvode proizvedene od lokalnih proizvođača iz Bjelovarsko-bilogorske županije.

Više informacija o Javnom pozivu za iskaz interesa dobavljača za sudjelovanje u novoj Školskoj shemi voća i povrća te mlijeka i mliječnih proizvoda 2021./2022 možete naći u privitku ove poruke ili na mrežnim stranicama Agencije za plaćanje u poljoprivredi, ribarstvu i ruralnom razvoju:

https://www.apprrr.hr/javni-pozivi-za-iskaz-interesa-osnivaca-skolskih-ustanova-i-dobavljaca-za-sudjelovanje-u-novoj-skolskoj-shemi-voca-i-povrca-te-mlijeka-i-mlijecnih-proizvoda-2021-2022/

FOTO GALERIJA
Velika Pisanica Velika Pisanica Velika Pisanica Velika Pisanica Velika Pisanica Velika Pisanica

PROMO VIDEO
Velika Pisanica - UDOMLJAVANJE ŽIVOTINJA

SERVISNE INFORMACIJE I OBJAVE

KALENDAR
N P U S Č P S
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31  


KARTA VELIKE PISANICE
Velika Pisanica

ZANIMLJIVOSTI
Velika PisanicaNaselje Velika Pisanica duga je cak 13 km, te se time smatra jedno od najdužih ako ne i najduže selo u Hrvatskoj.

Velika Pisanica - Edo MurtićU Velikoj Pisanici je 4. svibnja 1921. godine rođen proslavljeni svjetski slikar, grafičar i scenograf Edo Murtić.

Branko KreštanHrvatski pjesnik Branko Kreštan rođen je 13. kolovoza 1944. u Velikoj Pisanici gdje je i završio osnovnu školu. Kao učitelj radio je u Novoj Pisanici.

U Velikoj Pisanici rođen Željko Vidaković - poznati rukometašU Velikoj je Pisanici 21. kolovoza 1954. rođen Željko Vidaković - hrvatski rukometaš. Rukomet je počeo igrati u rukometnom klubu “Partizan” Bjelovar 1964.

VIDI WEB TOP 100 - 2012

ZADNJE VIJESTI

AKTUALNO

NATJEČAJI

POTPORE I SUBVENCIJE

NEVLADINE UDRUGE

TURISTIČKA PONUDA

Pisanička Eko Etno Staza
PODUZETNIČKI PARK