OPĆINA VELIKA PISANICA

Velika Pisanica District
Osvježeno: 07.05.2024.
Vijesti

Četiri pobjede za NK BILO

Velika Pisanica

Prošlost kao da se kontinuirano ponavlja kad je u pitanju završnica prvenstva za NK Bilo. I ove sezone igrači Bila su u samoj završnici počeli redom nizati pobjede, a u prošlih četiri kola neslavno su se proveli NK Rovišće, NK Tomislav, NK Dinamo te NK Garić. Prvo je leglo Rovišće na svom domaćem terenu gdje su primili četiri gola, potom je NK Tomislav u Bereku dobio tri, Dinamo je iz Pisanice otišao s dva gola u mreži, dok je Garić u sred Garešnice popio četiri komada. Dečkima iz Bereka je pobjeda bila potrebna kao suho zlato, ali to nije bilo dovoljno kako bi pobjedili na svom domaćem terenu. Mora se priznati da su pokušali sve, ali momčad Bila je bila bolja, konkretnija te je zasluženo otišla na feštu u Pisanicu s tri boda na kontu. Pored toga, moramo se zahvaliti domaćinima na domjenku poslije utakmice koji je bio fenomenalan te se iskreno nadamo da ćemo im to gostoprimstvo biti u mogućnosti uzvratiti slijedeću sezonu u I. ŽNL. Nakon Tomislava na red je došao naš stari dužnik NK Dinamo iz Predavca, koji pored raznih novinskih natpisa nije baš kanta za napucavanje i koji je pored dvije zatresene grede zasluženo izgubio utakmicu od trenutno bolje ekipe. Golove su zabili Alen Veg i Zvonko Toth koji je pokazao malo svoje nogometne raskoši prekrasnim golom kojeg je poentirao iz voleja u suprotne rašlje. Za kraj u subotu 08.06.2013. u Garešnici je pobjeđen NK Garić rezultatom 2 : 4. Po svakakvom vremenu od sunčanog, sparnog, kišnog do vjetrovitog pobjeđena je dobra ekipa koja spada među kvalitetnije u I. ŽNL. Nije to bila utakmica u kojoj smo bili dominantni, ali smo bili konkretniji, realizirali smo svoje prilike te na kraju zasluženo pobjedili te dodatno se približili Dinamu i Zdenki čije kikseve još uvijek čekamo.

U ovim utakmicama pored pobjeda ističe se i činjenica da sve više juniora i mladih igrača participira u sastavu prve momčadi. To se prvenstveno odnosi na Krunoslava Petrovića koji je startao u prvih jedanaest u tri utakmice, Robert Kastlinger koji pokazuje da se na njega u budućnosti u svakom slučaju mora računati, Kristijan Jurić koji pored svoje zaigranosti pršti od energije i lagano se nameće treneru Kranjčeviću te Andrija Miškulin o kojem se bude pričalo. Miškulin je moguće novi naslijednik Kranjčevića ili Hajtića, jer gaji taj nogometni štih, njegovi potezi su ono zbog čega se nogomet gleda i voli.

Uz te mlade dečke u posljednjih pet kola jedan igrač se od osporavanog stavio u položaj glavnog motora momčadi. Martin Cajner Mic je uraganski odigrao spomenute utakmice, trči nemilice, izluđuje protivničke igrače, a u fazi napada je bio urnebesan, prodire, asistira i zapošljava naše napadače. Koliko smo se komentara naslušali o Micu, ali mi smo znali da on može da je nogometni znalac i da mora pokazati više od onoga što je prikazivao u prvom dijelu prvenstva. Sve to je on vratio na najbolji mogući način, obzirom je bio najbolji igrač na terenu poslijednjih utakmica.

 


Izvor teksta: http://blog.dnevnik.hr/nk-bilo/
Autorica fotografije: Ivana Ščrbačić

FOTO GALERIJA
Velika Pisanica Velika Pisanica Velika Pisanica Velika Pisanica Velika Pisanica Velika Pisanica

VIRTUALNA ŠETNJA
VIRTUALNA ŠETNJA - Velika Pisanica

PROMO VIDEO
PROMO VIDEO - Velika Pisanica




Velika Pisanica - UDOMLJAVANJE ŽIVOTINJA

SERVISNE INFORMACIJE I OBJAVE

KALENDAR
N P U S Č P S
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31  




KARTA VELIKE PISANICE
Velika Pisanica

ZANIMLJIVOSTI
Velika PisanicaNaselje Velika Pisanica duga je cak 13 km, te se time smatra jedno od najdužih ako ne i najduže selo u Hrvatskoj.

Velika Pisanica - Edo MurtićU Velikoj Pisanici je 4. svibnja 1921. godine rođen proslavljeni svjetski slikar, grafičar i scenograf Edo Murtić.

Branko KreštanHrvatski pjesnik Branko Kreštan rođen je 13. kolovoza 1944. u Velikoj Pisanici gdje je i završio osnovnu školu. Kao učitelj radio je u Novoj Pisanici.

U Velikoj Pisanici rođen Željko Vidaković - poznati rukometašU Velikoj je Pisanici 21. kolovoza 1954. rođen Željko Vidaković - hrvatski rukometaš. Rukomet je počeo igrati u rukometnom klubu “Partizan” Bjelovar 1964.

VIDI WEB TOP 100 - 2012

ZADNJE VIJESTI

AKTUALNO

NATJEČAJI

POTPORE I SUBVENCIJE

NEVLADINE UDRUGE

TURISTIČKA PONUDA

Pisanička Eko Etno Staza
PODUZETNIČKI PARK