OPĆINA VELIKA PISANICA

Velika Pisanica District
Osvježeno: 02.05.2024.
Vijesti

BILO pobjedom završio jesenski dio sezone

Po hladnom vremenu i zaleđenom terenu ekipa NK Bila u nedjelju 20. studenog 2011.  pobjedila je NK Ivansku rezultatom 5 : 2 čime je ujedno okončan jesenski dio sezone i zadržano odlično treće mjesto na tablici I. ŽNL BBŽ. U prvom poluvremenu nisu igrači Bila prikazali dopadljivu igru, ali su prikazali efikasnost obzirom da su uslijed lošije igre na kraju poluvremena vodili rezultatom 2 : 1. Vodeći pogodak za Bilo nakon Bakšajevog kornera zabio je Željko Ćurić u 14 minuti utakmice. Izjednačenje je uslijedilo nakon prodora Kesića po boku i odigravanja prema Lamaču koji sa 11 metara postiže zgoditak, a Zvonko Toth ponovo dovodi Bilo u vodstvo nakon Hajtićevog kornera.Drugo poluvrijeme su igrači Bila krenuli odlučnije, čvršće i rastrčanije što je rezultiralo povećanjem vodstva na 3 : 1 koji je postavio Bojan Bakšaj golom iz slobodnjaka sa udaljenosti od 25 metara. Nakon isključenja Marka Balažića, NK Bilo je s igračem manje još više ubrzao igru što je iskoristio mladi Ilija Jurić koji je dokrajčio Ivansku. Prvo je pobjegao svojim čuvarima, izbio sam pred vratara i odigrao povratnu loptu prema Hajtiću koji povisuje rezultat na 4 : 1. Jurić je bio nezaustavljiv i par minuta kasnije kada opet nakon solo prodora izbija pred vratara te rutinski posprema loptu u mrežu. Ivanska je smanjila rezultat golom Cvitkovića u posljednjoj minuti utakmice.Za NK Bilo su nastupali Andrija Pavlović, Marko Balažić, Marko Pavlović (od 87. min Robert Kastlinger), Hrvoje Kastlinger, Bojan Verić, Željko Ćurić, Zvonko Toth, Alen Vegh (od 70. min Josip Dinjar), Bojan Bakšaj, Mario Hajtić (od 80. min Vedran Pavić), Ilija Jurić.Na kraju polusezone NK BILO se nalazi na trećem mjestu I. ŽNL. BBŽ-a sa 32 boda koja su skupljena u 15 odigranih utakmica, od kojih je 10 pobjeda, 2 remija i 3 poraza. Ukupna gol razlika je + 14, obzirom na 36 postignutih i 22 primljena gola.
Autor teksta:Andrija Pavlović
Autorica fotografije:Ivana Ščrbačić

FOTO GALERIJA
Velika Pisanica Velika Pisanica Velika Pisanica Velika Pisanica Velika Pisanica Velika Pisanica

VIRTUALNA ŠETNJA
VIRTUALNA ŠETNJA - Velika Pisanica

PROMO VIDEO
PROMO VIDEO - Velika Pisanica




Velika Pisanica - UDOMLJAVANJE ŽIVOTINJA

SERVISNE INFORMACIJE I OBJAVE

KALENDAR
N P U S Č P S
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31  




KARTA VELIKE PISANICE
Velika Pisanica

ZANIMLJIVOSTI
Velika PisanicaNaselje Velika Pisanica duga je cak 13 km, te se time smatra jedno od najdužih ako ne i najduže selo u Hrvatskoj.

Velika Pisanica - Edo MurtićU Velikoj Pisanici je 4. svibnja 1921. godine rođen proslavljeni svjetski slikar, grafičar i scenograf Edo Murtić.

Branko KreštanHrvatski pjesnik Branko Kreštan rođen je 13. kolovoza 1944. u Velikoj Pisanici gdje je i završio osnovnu školu. Kao učitelj radio je u Novoj Pisanici.

U Velikoj Pisanici rođen Željko Vidaković - poznati rukometašU Velikoj je Pisanici 21. kolovoza 1954. rođen Željko Vidaković - hrvatski rukometaš. Rukomet je počeo igrati u rukometnom klubu “Partizan” Bjelovar 1964.

VIDI WEB TOP 100 - 2012

ZADNJE VIJESTI

AKTUALNO

NATJEČAJI

POTPORE I SUBVENCIJE

NEVLADINE UDRUGE

TURISTIČKA PONUDA

Pisanička Eko Etno Staza
PODUZETNIČKI PARK