OPĆINA VELIKA PISANICA

Velika Pisanica District
Osvježeno: 02.05.2024.
Vijesti

Akcija sakupljanja starih baterija-“Za čišću budućnost”

eko projekt

Osnovna škola Velika Pisanica i tvrtka C.I.A.K. - vodeća tvrtka u Republici Hrvatskoj na području gospodarenja opasnim i neopasnim otpadom pozivaju stanovnike općine Velika Pisanica da se odazovu akciji sakupljanja starih baterija. Naime, škola je sredinom studenog od tvrtke C.I.A.K.dobila spremnik – kutiju za odlaganje otpadnih baterija te je spremnik stavljen u učionicu informatike. Akcija sakupljanja otpadnih baterija tako će u OŠ Velika Pisanica trajati do kraja ožujka 2012. godine, a za akciju je zadužen učitelj informatike i voditelj ekološke grupe cvjećara i vrtlara Ivan Piria . Po pozivu svake pojedine škole, djelatnici C.I.A.K.-a vršit će pražnjenje spremnika uz preuzimanje zakonske dokumentacije (prateći list za opasni otpad). C.I.A.K. će svakoj pojedinoj školi po preuzimanju otpadnih baterija dostaviti ovjereni prateći list za opasni otpad kao dokaz da je otpad zbrinut na zakonski propisan način.
U travnju 2012. godine proglasit će se pobjednik svake regije ( 1.Grada Zagreba i Zagrebačke županije,2. Slavonije i istočne Hrvatske, 3.Istre i Kvarnera, 4.Dalmacije, 5.Like i Gorskog kotara), odnosno škole s najvećom količinom (u kg) skupljenih otpadnih baterija. Pobjednička ekološka grupa iz svake regije bit će nagrađena izletom u jedan od nacionalnih parkova Republike Hrvatske i promotivnim poklonima tvrtke C.I.A.K.Na tom izletu svi će vrijedni mladi ekolozi imati prilike družiti se sa svojim vršnjacima i zajedno promovirati svoje ekološke ideje. Ovo je još jedan u nizu zelenih projekata koji provodi Osnovna škola Velika Pisanica, a sve s ciljem ekološkog osviješćivanja lokalnog stanovništva o važnosti očuvanja i brige za okoliš u kojem živimo.
sakupljanje starih baterija
Konatakt:
Kontakt:
Osnovna škola Velika Pisanica
Hrvatskih mučenika 3
43 271 Velika Pisanica
Tel/fax: 043/ 88 31 10
Web: http://os-velika-pisanica.skole.hr/

FOTO GALERIJA
Velika Pisanica Velika Pisanica Velika Pisanica Velika Pisanica Velika Pisanica Velika Pisanica

VIRTUALNA ŠETNJA
VIRTUALNA ŠETNJA - Velika Pisanica

PROMO VIDEO
PROMO VIDEO - Velika Pisanica




Velika Pisanica - UDOMLJAVANJE ŽIVOTINJA

SERVISNE INFORMACIJE I OBJAVE

KALENDAR
N P U S Č P S
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31  




KARTA VELIKE PISANICE
Velika Pisanica

ZANIMLJIVOSTI
Velika PisanicaNaselje Velika Pisanica duga je cak 13 km, te se time smatra jedno od najdužih ako ne i najduže selo u Hrvatskoj.

Velika Pisanica - Edo MurtićU Velikoj Pisanici je 4. svibnja 1921. godine rođen proslavljeni svjetski slikar, grafičar i scenograf Edo Murtić.

Branko KreštanHrvatski pjesnik Branko Kreštan rođen je 13. kolovoza 1944. u Velikoj Pisanici gdje je i završio osnovnu školu. Kao učitelj radio je u Novoj Pisanici.

U Velikoj Pisanici rođen Željko Vidaković - poznati rukometašU Velikoj je Pisanici 21. kolovoza 1954. rođen Željko Vidaković - hrvatski rukometaš. Rukomet je počeo igrati u rukometnom klubu “Partizan” Bjelovar 1964.

VIDI WEB TOP 100 - 2012

ZADNJE VIJESTI

AKTUALNO

NATJEČAJI

POTPORE I SUBVENCIJE

NEVLADINE UDRUGE

TURISTIČKA PONUDA

Pisanička Eko Etno Staza
PODUZETNIČKI PARK