OPĆINA VELIKA PISANICA

Velika Pisanica District
Osvježeno: 22.09.2023.
Potpore, subvencije i oslobođenja

Sufinanciranje usluga dječjeg vrtića u 2018. godini

Velika Pisanica

Općinsko vijeće Općine Velika Pisanica na 7. sjednici održanoj dana 15. svibnja 2018. godine donijelo je Odluku o sufinanciranju troškova boravka djece sa područja općine Velika Pisanica u dječjim vrtićima. Općina Velika Pisanica sufinancirat će troškove boravka djece rane i predškolske dobi s područja općine Velika Pisanica u dječjim vrtićima u iznosu od 500,00 kuna mjesečno po djetetu, a ostatak do pune cijene smještaja u dječje vrtiće snosit će roditelji odnosno skrbnici kao korisnici usluga dječjeg vrtića.
Korisnici usluga dječjih vrtića obvezni su Jedinstvenom upravnom odjelu Općine Velika Pisanica u svrhu ostvarivanja prava iz ove Odluke podnijeti pisani zahtjev uz prilaganje slijedećih isprava:
- presliku rodnog lista za dijete koje se upisuje u vrtić;
- presliku osobne iskaznice za oba roditelja (skrbnika) odnosno samohranog roditelja;
- potvrdu dječjeg vrtića da je dijete upisano u isti;
- potvrdu da podnositelj zahtjeva ni članovi njegovog kućanstva nemaju dospjelog duga prema Općini Velika Pisanica ni pravnim osobama u njenom vlasništvu (Poduzetnički park Velika Pisanica d.o.o.)
Zahtjev za sufinanciranje može se preuzeti u prostorijama Općine Velika Pisanica ili na službenoj stranici Općine Velika Pisanica: https://velika-pisanica.hr/

Sufinaciranje_vrtica_zahtjev.doc

FOTO GALERIJA
Velika Pisanica Velika Pisanica Velika Pisanica Velika Pisanica Velika Pisanica Velika Pisanica

PROMO VIDEO
Velika Pisanica - UDOMLJAVANJE ŽIVOTINJA

SERVISNE INFORMACIJE I OBJAVE

KALENDAR
N P U S Č P S
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
KARTA VELIKE PISANICE
Velika Pisanica

ZANIMLJIVOSTI
Velika PisanicaNaselje Velika Pisanica duga je cak 13 km, te se time smatra jedno od najdužih ako ne i najduže selo u Hrvatskoj.

Velika Pisanica - Edo MurtićU Velikoj Pisanici je 4. svibnja 1921. godine rođen proslavljeni svjetski slikar, grafičar i scenograf Edo Murtić.

Branko KreštanHrvatski pjesnik Branko Kreštan rođen je 13. kolovoza 1944. u Velikoj Pisanici gdje je i završio osnovnu školu. Kao učitelj radio je u Novoj Pisanici.

U Velikoj Pisanici rođen Željko Vidaković - poznati rukometašU Velikoj je Pisanici 21. kolovoza 1954. rođen Željko Vidaković - hrvatski rukometaš. Rukomet je počeo igrati u rukometnom klubu “Partizan” Bjelovar 1964.

VIDI WEB TOP 100 - 2012

ZADNJE VIJESTI

AKTUALNO

NATJEČAJI

POTPORE I SUBVENCIJE

NEVLADINE UDRUGE

TURISTIČKA PONUDA

Pisanička Eko Etno Staza
PODUZETNIČKI PARK