OPĆINA VELIKA PISANICA

Velika Pisanica District
Osvježeno: 10.07.2024.
Potpore, subvencije i oslobođenja

Sufinanciranje konzultantskih usluga za poljoprivrednike u 2019. godini

Velika Pisanica

U Proračunu Općine Velika Pisanica za 2019. godinu osigurana su sredstva za sufinanciranje konzultantskih usluga za pripremu projekata za financiranje iz fondova Europske unije ili natječaja koje raspisuju ministarstva RH. Sufinanciranje se odobrava za dokumentirane troškove pripreme projekata povezanih s primarnom poljoprivrednom proizvodnjom za financiranje iz fondova Europske unije ili putem natječaja koja raspisuju ministarstva RH, a odnosi se na naknadu za usluge konzultanata. Sufinancirani dio naknade usluge konzultanata iznosi 1.000,00 kn po projektu odnosno maksimalno 2.000.00 kn godišnje po podnositelju zahtjeva. Na sufinanciranje konzultantskih usluga imaju pravo osobe sa prijavljenim prebivalištem na području općine Velika Pisanica koje su aplicirali na natječaj za korištenje sredstava iz fondova Europske unije ili natječaja koji raspisuju ministarstva RH.
Isplata će se vršiti temeljem podnesenog zahtjeva Jedinstvenom upravnom odjelu Općine Velika Pisanica uz koji je potrebno priložiti:
-presliku osobe iskaznice- za fizičke osobe,
-presliku rješenja o Upisu u sudski registar - za pravne osobe,
-presliku rješenja o upisu u Upisnik poljoprivrednih gospodarstva
-potvrdu da podnositelj zahtjeva ni članovi njegovog kućanstva nemaju dospjelog duga prema Općini Velika Pisanica ni pravnim osobama u njenom vlasništvu ( Poduzetnički park Velika Pisanica d.o.o.)
-presliku dokumentacije plaćanja naknade za konzultante za aplikaciju na natječaj za korištenje sredstava iz fondova Europske unije ili natječaja koji raspisuje ministarstvo RH
-presliku računa na koji će se isplatiti sufinancirani iznos
Obrazac preuzmite klikom na slijedeći dokument:
Obrazac_Konzultantske_usluge.docx
Odluka_o_sufinanciranju_konzultatnskih_usluga_za_poljoprivrednike_u_2019._godini_.pdf

FOTO GALERIJA
Velika Pisanica Velika Pisanica Velika Pisanica Velika Pisanica Velika Pisanica Velika Pisanica

VIRTUALNA ŠETNJA
VIRTUALNA ŠETNJA - Velika Pisanica

PROMO VIDEO
PROMO VIDEO - Velika Pisanica
Velika Pisanica - UDOMLJAVANJE ŽIVOTINJA

SERVISNE INFORMACIJE I OBJAVE

KALENDAR
N P U S Č P S
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31      
KARTA VELIKE PISANICE
Velika Pisanica

ZANIMLJIVOSTI
Velika PisanicaNaselje Velika Pisanica duga je cak 13 km, te se time smatra jedno od najdužih ako ne i najduže selo u Hrvatskoj.

Velika Pisanica - Edo MurtićU Velikoj Pisanici je 4. svibnja 1921. godine rođen proslavljeni svjetski slikar, grafičar i scenograf Edo Murtić.

Branko KreštanHrvatski pjesnik Branko Kreštan rođen je 13. kolovoza 1944. u Velikoj Pisanici gdje je i završio osnovnu školu. Kao učitelj radio je u Novoj Pisanici.

U Velikoj Pisanici rođen Željko Vidaković - poznati rukometašU Velikoj je Pisanici 21. kolovoza 1954. rođen Željko Vidaković - hrvatski rukometaš. Rukomet je počeo igrati u rukometnom klubu “Partizan” Bjelovar 1964.

VIDI WEB TOP 100 - 2012

ZADNJE VIJESTI

AKTUALNO

NATJEČAJI

POTPORE I SUBVENCIJE

NEVLADINE UDRUGE

TURISTIČKA PONUDA

Pisanička Eko Etno Staza
PODUZETNIČKI PARK