OPĆINA VELIKA PISANICA

Velika Pisanica District
Osvježeno: 21.03.2023.
Zadnje vijesti

OBAVIJEST MJEŠTANIMA OPĆINE VELIKA PISANICA I KORISNICIMA KOMUNALNIH USLUGA

Velika Pisanica

Obavještavamo Vas da je Općina Velika Pisanica s Općinom Veliki Grđevac dana 01. ožujka 2023. godine potpisala Sporazum o zajedničkom obavljanju poslova iz samoupravnog djelokruga putem trgovačkog društva. S tim u vezi, poslove pružanja usluga ukopa, košnje groblja, izdavanja mrtvačnice i dimnjačarskih usluga na području općine Velika Pisanica obavlja komunalno poduzeće „Veliki Grđevac“ d.o.o.
Sve informacije u vezi naprijed navedenih usluga možete dobiti na sljedeće…

Program Zaželi faza III Žene Bilogorke

Velika Pisanica

Općina Velika Pisanica provodi još jedan projekt u programu „Zaželi – Program zapošljavanja žena – Faza III“. Riječ o projektu naziva „Žene Bilogorke“ čiji je nositelj Općina Kapela, a Općina Velika Pisanica je partner u provedbi projekta. Zahvaljujući tom projektu sa područja općine Velika Pisanica na šest mjeseci zaposleno je pet žena s područja naše Općine koje pružaju usluge potpore i podrške za 30-tak korisnika. 

Raspored odvoza papira i plastike za 2023. godinu

Velika Pisanica

Potpisani ugovori s udrugama s područja Općine

Velika Pisanica

Općinski načelnik Fredi Pali i predsjednici 9 udruga s područja općine Velika Pisanica potpisali su ugovore o sufinanciranju projekata i programa koje će provoditi u 2023. godini u sveukupnoj vrijednosti 28.800,00 eura, sukladno Odluci o dodjeli sredstava po Javnom natječaju za sufinanciranje projekata i programa koje provode udruge s područja općine Velika Pisanica u 2023. godini.

Konstituiran Savjet mladih

Velika Pisanica

Nakon što je Općinsko vijeće nakon raspisanog Javnog poziva za predlaganje kandidata za članove Savjeta mladih Općina Velika Pisanica izabralo pet članova Savjeta mladih Općine Velika Pisanica i njihovih zamjenika održana je konstituirajuća sjednica novog saziva Savjeta mladih.
Za predsjednika je jednoglasno izabran Martin Dent, a za njegovog zamjenika Marko Oskoruš. Općinski načelnik Fredi Pali i predsjednica Općinskog vijeća Marina Uher čestitali su novoizabranom Savjetu…

Stranica 1 od 326 |  1 2 3 >  Zadnji »
FOTO GALERIJA
Velika Pisanica Velika Pisanica Velika Pisanica Velika Pisanica Velika Pisanica Velika Pisanica

PROMO VIDEO
Velika Pisanica - UDOMLJAVANJE ŽIVOTINJA

SERVISNE INFORMACIJE I OBJAVE

KALENDAR
N P U S Č P S
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31  
KARTA VELIKE PISANICE
Velika Pisanica

ZANIMLJIVOSTI
Velika PisanicaNaselje Velika Pisanica duga je cak 13 km, te se time smatra jedno od najdužih ako ne i najduže selo u Hrvatskoj.

Velika Pisanica - Edo MurtićU Velikoj Pisanici je 4. svibnja 1921. godine rođen proslavljeni svjetski slikar, grafičar i scenograf Edo Murtić.

Branko KreštanHrvatski pjesnik Branko Kreštan rođen je 13. kolovoza 1944. u Velikoj Pisanici gdje je i završio osnovnu školu. Kao učitelj radio je u Novoj Pisanici.

U Velikoj Pisanici rođen Željko Vidaković - poznati rukometašU Velikoj je Pisanici 21. kolovoza 1954. rođen Željko Vidaković - hrvatski rukometaš. Rukomet je počeo igrati u rukometnom klubu “Partizan” Bjelovar 1964.

VIDI WEB TOP 100 - 2012

ZADNJE VIJESTI

AKTUALNO

NATJEČAJI

POTPORE I SUBVENCIJE

NEVLADINE UDRUGE

TURISTIČKA PONUDA

Pisanička Eko Etno Staza
PODUZETNIČKI PARK