OPĆINA VELIKA PISANICA

Velika Pisanica District
Osvježeno: 31.05.2023.
Zadnje vijesti

Raspisan javni poziv za dodjelu javnih priznanja Općine Velika Pisanica

Općinsko vijeće Općine Velika Pisanica raspisalo je Javni poziv za podnošenje prijedloga za dodjelu javnih priznanja Općine Velika Pisanica. Javna priznanja iskazi su javne pohvale domaćim i stranim fizičkim i pravnim osobama, koje su svojim radom, djelovanjem i demokratskim usmjerenjem pridonijeli promicanju ugleda Općine Velika Pisanica.
Javna priznanja Općine Velika Pisanica su:
- Priznanje počasnom građaninu Općine Velika Pisanica,
- Zlatna Povelja Općine…

Čestitka povodom Uskršnjih blagdana

Velika Pisanica

Obavijest o stručnom mjerenju vitamina i minerala

Obavijest_o_mjerenju_vitamina_i_minerala.pdf

Sjajan rezultat studentice Ivane Merc

Velika Pisanica

Povodom iznimnog rezultata studentice Visokog gospodarskog učilišta u Križevcima Ivane Merc u prostorijama Općine Velika Pisanica od strane općinskog načelnika Fredija Palija organiziran je prijem kojemu su nazočili dekanica VGUK dr.sc. Marcela Andreata-Koren, profesor dr.sc. Dražen Čuklić te Ivana Merc, studentica i mještanka općine Velika Pisanica. Ivana Merc studentica Visokog gospodarskog učilišta u Križevcima natjecala se na Međunarodnom natjecanju u ocjenjivanju goveda u…

Asfaltiranje nerazvrstane ceste u Polumu

Velika PisanicaVelika PisanicaVelika Pisanica

Općina Velika Pisanica i dalje ulaže u nerazvrstane ceste. Iz sredstava proračuna Općine Velika Pisanica financirano je asfaltiranje nerazvrstane ceste u naselju Polum dužine 1250 m². Navedene radove izvršilo je Poduzeće za ceste d.o.o., a ukupna vrijednost projekta iznosi 608.750,00 kn odnosno 80.843,3 €.

Stranica 4 od 330 | « Prvi  <  2 3 4 5 6 >  Zadnji »
FOTO GALERIJA
Velika Pisanica Velika Pisanica Velika Pisanica Velika Pisanica Velika Pisanica Velika Pisanica

PROMO VIDEO
Velika Pisanica - UDOMLJAVANJE ŽIVOTINJA

SERVISNE INFORMACIJE I OBJAVE

KALENDAR
N P U S Č P S
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30  
KARTA VELIKE PISANICE
Velika Pisanica

ZANIMLJIVOSTI
Velika PisanicaNaselje Velika Pisanica duga je cak 13 km, te se time smatra jedno od najdužih ako ne i najduže selo u Hrvatskoj.

Velika Pisanica - Edo MurtićU Velikoj Pisanici je 4. svibnja 1921. godine rođen proslavljeni svjetski slikar, grafičar i scenograf Edo Murtić.

Branko KreštanHrvatski pjesnik Branko Kreštan rođen je 13. kolovoza 1944. u Velikoj Pisanici gdje je i završio osnovnu školu. Kao učitelj radio je u Novoj Pisanici.

U Velikoj Pisanici rođen Željko Vidaković - poznati rukometašU Velikoj je Pisanici 21. kolovoza 1954. rođen Željko Vidaković - hrvatski rukometaš. Rukomet je počeo igrati u rukometnom klubu “Partizan” Bjelovar 1964.

VIDI WEB TOP 100 - 2012

ZADNJE VIJESTI

AKTUALNO

NATJEČAJI

POTPORE I SUBVENCIJE

NEVLADINE UDRUGE

TURISTIČKA PONUDA

Pisanička Eko Etno Staza
PODUZETNIČKI PARK