OPĆINA VELIKA PISANICA

Velika Pisanica District
Osvježeno: 13.02.2024.
Zadnje vijesti

Odbačen otpad u šumu pokraj Nove Pisanice

Velika Pisanica

U Novoj Pisanici kod šume zasad nepoznati počinitelj odbacio je otpad!!! Zgroženi smo takvim postupanjem te poduzimamo sve radnje u svrhu pronalaska i kažnjavanja počinitelja!

Molimo sve koji imaju bilo kakvog saznanja o počinitelju/ima da nam jave, može i anonimno, na 043 883-920 ili na e-mail info[at]velika-pisanica.hr

Isto tako, u svrhu sprečavanja takvih i sličnih djela, kao i nepropisnog paljenja otpada izvršit ćemo kontrolu korisnika usluge odvoza otpada s područja…

Raspored blagoslova obitelji

Velika Pisanica

RASPORED BLAGOSLOVA OBITELJI
(IDU 2 SVEĆENIKA)
8.1. OD 10 SATI: ČAĐAVAC, BAČKOVICA, POLUM, NOVA PISANICA
9.1. OD 9:30 SATI: BABINAC OD ŠUME TE OD SKRETANJA S GLAVNE CESTE
10.1. OD 9:30 SATI: UL. HRV. REPUBLIKE OD N. PISANICE DO CRKVE S JEDNE I DRUGE STRANE
11.1. OD 9:30 SATI: UL. HRV. MUČENIKA OD CRKVE S JEDNE I DRUGE STRANE
12.1. OD 9:30 SATI: TRG STJEPANA RADIĆA, BJELOVARSKA, UL. ALOJZIJA STEPINCA TE UL. BANA JELAČIĆA

Posjet prvorođenoj bebi sa područja Bjelovarsko-bilogorske županije

Velika Pisanica

Općinski načelnik Općine Velika Pisanica sa suradnicama posjetio je obitelj Oskoruš iz Velike Pisanice, roditelje prvorođenog djeteta u Bjelovarsko-bilogorskoj županiji.
Roditeljima, malenoj Jani i cijeloj obitelji želimo sve najbolje i sretni smo što je prvorođeno dijete iz naše Županije upravo sa područja općine Velika Pisanica.
Nadamo se da je ovo dobar pokazatelj godine u kojoj ćemo podijeliti više naknada za novorođeno dijete u odnosu na prijašnje godine.

Obavijest umirovljenicima o isplati božićnica

Velika Pisanica

Poštovane umirovljenice i umirovljenici s područja općine Velika Pisanica, krajem prošle godine Općina Velika Pisanica isplatila je božićnice umirovljenicima koji primaju mirovinu u mjesečnom iznosu do 400,00 eura i primateljima nacionalnih mirovina temeljem popisa umirovljenika dobivenog od Hrvatskog zavoda za mirovinsko osiguranje.
Nakon podjele božićnica imamo saznanja da pojedini mještani koji zadovoljavaju uvjete za dodjelom božićnice istu nisu dobili budući da nisu bili…

Jednokratna novčana pomoć za opremu novorođenog djeteta

Velika Pisanica

Općinski načelnik Općine Velika Pisanica 3. siječnja 2024. godine donio je Odluku o pomoći za opremu novorođenog djeteta. Općina Velika Pisanica isplaćivat će jednokratnu novčanu pomoć za opremu novorođenog djeteta u iznosu od 550,00 eura. Uvjet za dobivanje jednokratne pomoći je prebivalište na području Općine Velika Pisanica za podnositelja zahtjeva i drugog roditelja najmanje mjesec dana prije rođenja djeteta. Zahtjev se podnosi putem sustava e-novorođenče ili osobnim dolaskom…

Stranica 4 od 345 | « Prvi  <  2 3 4 5 6 >  Zadnji »
FOTO GALERIJA
Velika Pisanica Velika Pisanica Velika Pisanica Velika Pisanica Velika Pisanica Velika Pisanica

VIRTUALNA ŠETNJA
VIRTUALNA ŠETNJA - Velika Pisanica

PROMO VIDEO
PROMO VIDEO - Velika Pisanica
Velika Pisanica - UDOMLJAVANJE ŽIVOTINJA

SERVISNE INFORMACIJE I OBJAVE

KALENDAR
N P U S Č P S
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29    
KARTA VELIKE PISANICE
Velika Pisanica

ZANIMLJIVOSTI
Velika PisanicaNaselje Velika Pisanica duga je cak 13 km, te se time smatra jedno od najdužih ako ne i najduže selo u Hrvatskoj.

Velika Pisanica - Edo MurtićU Velikoj Pisanici je 4. svibnja 1921. godine rođen proslavljeni svjetski slikar, grafičar i scenograf Edo Murtić.

Branko KreštanHrvatski pjesnik Branko Kreštan rođen je 13. kolovoza 1944. u Velikoj Pisanici gdje je i završio osnovnu školu. Kao učitelj radio je u Novoj Pisanici.

U Velikoj Pisanici rođen Željko Vidaković - poznati rukometašU Velikoj je Pisanici 21. kolovoza 1954. rođen Željko Vidaković - hrvatski rukometaš. Rukomet je počeo igrati u rukometnom klubu “Partizan” Bjelovar 1964.

VIDI WEB TOP 100 - 2012

ZADNJE VIJESTI

AKTUALNO

NATJEČAJI

POTPORE I SUBVENCIJE

NEVLADINE UDRUGE

TURISTIČKA PONUDA

Pisanička Eko Etno Staza
PODUZETNIČKI PARK