OPĆINA VELIKA PISANICA

Velika Pisanica District
Osvježeno: 15.04.2024.
Zadnje vijesti

Važna obavijest za najmlađe stanovnike

pokloni za djecu

Draga djeco,  od rođenja do 4. razreda osnovne škole koji živite na području općine Velika Pisanica imamo za vas !!! VAŽNU OBAVIJEST!!!.  U (srijedu) 05. prosinca 2018. godine u 16 h u Društvenom domu u Velikoj Pisanici za sve vas će se održati predstava “Avantura Sv. Nikole” i podjela slatkih darova povodom blagdana Sv. Nikole.  Radosno Vas očekujemo  

Poziv na radionicu Lokalne akcijske grupe

Velika Pisanica

Lokalna akcijska grupa Sjeverna Bilogora poziva sve zainteresirane sa područja 9 općina obuhvaćenim Lagom na radionicu koja će se održati 04.12.2018. godine u Ribnjačkoj Izletište na malenom Brijegu s početkom 19.00 sati. Teme radionice : Informacije vezane uz izmjene lokalne strategije, radionica marketinga i promocije OPG-a. Lokalna akcijska grupa Sjeverna Bilogora obuhvaća općine: Velika Pisanica, Veliko Trojstvo, Rovišće, Šandrovac, Veliki Grđevac, Nova Rača, Severin, Kapela…

Nastup Zajednice Mađara Pisanica na 12. večeri nacionalnih manjina

Velika Pisanica

Na 12. večeri nacionalnih manjina održanoj u Bjelovaru protekle subote 24. studenog 2018. godine u organizaciji Češke obeci Bjelovar, čast da predstavlja mađarsku zajednicu u Hrvatskoj dobila je naša udruga Zajednica Mađara Pisanica. Predstavnici udruge Mađara s našeg područja pripremili su svoje specijalitete od hrane, kolača do pića, te predstavili ručne radove koju su ponudili brojnim posjetiteljima. U folklornom dijelu programa mađarsku manjinu predstavljao je MKUD „PetÅ‘fi…

Započela realizacija projekta “Više od livade, više od športa”

Velika Pisanica

Nogometni klub BILO Velika Pisanica s partnerima Osnovnom školom Velika Pisanica i Općinom Velika Pisanica, trenutno provodi projekt pod nazivom ‘‘Više od livade, više od športa’‘. Ukupna vrijednost projekta iznosi 49 tisuća kuna, a u 100% iznosu je financiran od strane Hrvatske banke za obnovu i razvitak i to zahvaljujući uspješnoj prijavi na njihov javni natječaj za dodjelu donacija pod nazivom Stvaramo jednake mogućnosti.
Cilj projekta je djeci i mladima…

Nove dječje igralište u Velikoj Pisanici

Velika Pisanica

U Velikoj Pisanici, 20. studenog 2018. godine izvršena je svečana primopredaja dječjeg igrališta u Velikoj Pisanici sufinancirana od strane mađarske Vlade kroz partnersku organizaciju Forum mađarskih prosvjetnih djelatnika u Hrvatskoj sa sjedištem u Osijeku.
Forum mađarskih prosvjetnih djelatnika u Hrvatskoj potpisao je sa Općinom Velika Pisanica Sporazum o suradnji u svrhu doprinosa očuvanja jezika, kulture i identiteta pripadnika mađarske manjine koji žive na području općine…

Stranica 1 od 2 |  1 2 >
FOTO GALERIJA
Velika Pisanica Velika Pisanica Velika Pisanica Velika Pisanica Velika Pisanica Velika Pisanica

VIRTUALNA ŠETNJA
VIRTUALNA ŠETNJA - Velika Pisanica

PROMO VIDEO
PROMO VIDEO - Velika Pisanica




Velika Pisanica - UDOMLJAVANJE ŽIVOTINJA

SERVISNE INFORMACIJE I OBJAVE

KALENDAR
N P U S Č P S
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30  




KARTA VELIKE PISANICE
Velika Pisanica

ZANIMLJIVOSTI
Velika PisanicaNaselje Velika Pisanica duga je cak 13 km, te se time smatra jedno od najdužih ako ne i najduže selo u Hrvatskoj.

Velika Pisanica - Edo MurtićU Velikoj Pisanici je 4. svibnja 1921. godine rođen proslavljeni svjetski slikar, grafičar i scenograf Edo Murtić.

Branko KreštanHrvatski pjesnik Branko Kreštan rođen je 13. kolovoza 1944. u Velikoj Pisanici gdje je i završio osnovnu školu. Kao učitelj radio je u Novoj Pisanici.

U Velikoj Pisanici rođen Željko Vidaković - poznati rukometašU Velikoj je Pisanici 21. kolovoza 1954. rođen Željko Vidaković - hrvatski rukometaš. Rukomet je počeo igrati u rukometnom klubu “Partizan” Bjelovar 1964.

VIDI WEB TOP 100 - 2012

ZADNJE VIJESTI

AKTUALNO

NATJEČAJI

POTPORE I SUBVENCIJE

NEVLADINE UDRUGE

TURISTIČKA PONUDA

Pisanička Eko Etno Staza
PODUZETNIČKI PARK