OPĆINA VELIKA PISANICA

Velika Pisanica District
Osvježeno: 02.05.2024.
Zadnje vijesti

Održana predstava u sklopu projekta Mladi su budućnost sela

Velika Pisanica

U sklopu projekta “Mladi su budućnost sela” u ponedjeljak 10.08.2015. godine u 18:00 h je održana je predstava „Klaunovska posla“ u izvedbi Dječjeg kazališta Šareni svijet. Predstava je namijenjena djeci od 3 do 15 godina.
O predstavi:
Klaun Srećko balonima omotan, uvijek je veseo i pomalo smotan. Ova izvedba zabavnog je karaktera. Izvedbu “Klaunovska posla“ izvodi klaun Srećko koji na smiješan i zabavan način potiče dječju maštu i kreativnost. Kroz…

Zajednica Mađara Pisanica u emisiji Hrt-a Prizma

Velika Pisanica

Aktivnosti Zajednice Mađara Pisanica prikazane su prošle subote,  01.08. u mozaičnoj emisiji Hrt-a namijenjene manjinama Prizma, prilog možete pogledati na linku hrt-a emisije na zahtjev   http://www.hrt.hr/enz/prizma/ i to 20,47 minuta emisije. Između ostali vrijednih članova Zjednice o manjinskom suživotu su govorili predsjednica Zajednice i Općinski načelnik.

Poziv na kazališnu predstavu “Klaunovska posla”

Velika Pisanica

Udruga žena Velike Pisanice u sklopu projekta “Mladi su budućnost sela” sufinanciranog od strane “Zaklade Hrvatska za djecu” poziva Vas na kazališnu predstavu koje će se održati u ponedjeljak 10. kolovoza u Društvenom domu u Velikoj Pisanici s početkom u 18.00 sati. Ulaz za sve je besplatan. Veselimo se Vašem dolasku.
O predstavi: Izvedbu “Klaunovska posla“ izvodi klaun Srećko koji na smiješan i zabavan način potiče dječju maštu i kreativnost. Kroz…

Raspored dječjih radionica u kolovoz projekt “Mladi su budućnost sela”

Velika Pisanica

Kako bi provođenje slobodnog vremena najmlađih stanovnika naše Općine učinili što kvalitetnijim i zabavnijim, a u isto vrijeme kreativnim i edukativnim Udruga žena Velike Pisanice uz potporu Zaklade „Hrvatska za djecu“ i podršku Općine Velika Pisanica provodi projekt pod nazivom „Mladi su budućnost sela“.  Kroz niz radionica uz stručno vodstvo mali polaznici moći će se likovno, dramski, literarno i glazbeno izražavati, također, bit će organizirano nekoliko zanimljivih…

Foto poziv “Ljeto na selu”

Velika Pisanica

Općina Velika Pisanica poziva sve zaintersirane fotografe amatere da nam pošalju svoje amaterske fotografije sa temom „Ljeto na selu“.  Fotografije koje se mogu poslati moraju sadržavati elemente biljnog i životinjskog svijeta, krajolika, poljoprivrednih radova, običaja i sl.  povezanih sa Općinom Velika Pisanica i godišnjim dobom ljeto. Ovaj poziv otvoren je do 20. rujna 2015. godine. Jedan autor na ovaj poziv može poslati do 10 fotografija. Uz kratak opis fotografije važno…

Stranica 2 od 2 |  <  1 2
FOTO GALERIJA
Velika Pisanica Velika Pisanica Velika Pisanica Velika Pisanica Velika Pisanica Velika Pisanica

VIRTUALNA ŠETNJA
VIRTUALNA ŠETNJA - Velika Pisanica

PROMO VIDEO
PROMO VIDEO - Velika Pisanica




Velika Pisanica - UDOMLJAVANJE ŽIVOTINJA

SERVISNE INFORMACIJE I OBJAVE

KALENDAR
N P U S Č P S
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31          




KARTA VELIKE PISANICE
Velika Pisanica

ZANIMLJIVOSTI
Velika PisanicaNaselje Velika Pisanica duga je cak 13 km, te se time smatra jedno od najdužih ako ne i najduže selo u Hrvatskoj.

Velika Pisanica - Edo MurtićU Velikoj Pisanici je 4. svibnja 1921. godine rođen proslavljeni svjetski slikar, grafičar i scenograf Edo Murtić.

Branko KreštanHrvatski pjesnik Branko Kreštan rođen je 13. kolovoza 1944. u Velikoj Pisanici gdje je i završio osnovnu školu. Kao učitelj radio je u Novoj Pisanici.

U Velikoj Pisanici rođen Željko Vidaković - poznati rukometašU Velikoj je Pisanici 21. kolovoza 1954. rođen Željko Vidaković - hrvatski rukometaš. Rukomet je počeo igrati u rukometnom klubu “Partizan” Bjelovar 1964.

VIDI WEB TOP 100 - 2012

ZADNJE VIJESTI

AKTUALNO

NATJEČAJI

POTPORE I SUBVENCIJE

NEVLADINE UDRUGE

TURISTIČKA PONUDA

Pisanička Eko Etno Staza
PODUZETNIČKI PARK