OPĆINA VELIKA PISANICA

Velika Pisanica District
Osvježeno: 02.05.2024.
Zadnje vijesti

Posjet prijateljske Općine Kiskorpád

Velika Pisanica

U zgradi Općine Velika Pisanica Općinski načelnik Fredi Pali, zamjenica Općinskog načelnika Zorica Vasić te predsjednica Općinskog vijeća Ana Nemet primili su delegaciju iz mađarskog mjesta Kiskorpáda s kojom Općina Velika Pisanica ima potpisan Sporazum o suradnji. U pratnji stučnog prevoditelja gosp. Tibora Čuča delegaciju je predvodio načelnik Kiskorpáda g. Epstein Ferenc sa članovima općinskog vijeća spomenute općine.  Osim općinske uprave delegacija je posjetila…

Obavijest Komunalac d.o.o. Bjelovar

Velika Pisanica

Nakon što su Vam podijeljene PEHD posude za komunalni otpad volumena 120 litara, te nakon što je povećana učestalost odvoza komunalnog otpada na 1x tjedno, stvoren je preduvjet da zaduženi volumen posude od 120 litara bude dostatan za tjednu količinu otpada prosječnog domaćinstva. Slijedom naprijed navedenog postepeno od 01. svibnja 2015. godine, nećemo više kao što smo to činili u prijelaznom periodu, tolerirati uz posudu dodatne vreće sa otpadom osim doplatnih polietilenskih vreća…

Obavijest: Javni radovi i Stručno osposobljavanje

Velika Pisanica

Općina Velika Pisanica u suradnji sa Hrvatskih zavodom za zapošljavanje raspisala je natječaj za pet djelatnika u javnim radovima u sklopu programa „Revitalizacija javnih površina na području Općine Velika Pisanica“.
Pozivamo sve zainteresirane kandidate koji ispunjavaju uvjete Zavoda za zapošljavanje za mjeru „Radom za zajednicu i sebe“, vrsta intervencije: javni rad da podnesu pisanu zamolbu u Općinu Velika Pisanica, Trg hrvatskih branitelja 3. Detalji mjere objavljeni…

Sretan Uskrs

Velika Pisanica

Najbolje želje povodom Uskršnjih blagdana svim stanovnicima naše Općine, poslovnim partnerima, posjetiteljima naše Općine i web stranice, kao i svim ljudima dobre volje želi Općina Velika Pisanica!

Već tradicionalno, u središtu najdužeg sela u Hrvatskoj ovih je dana postavljena 2,5 metara visoka Uskršnja pisanica. Pisanica je oslikana lokalnim pisaničkim motivima Katoličke, Pravoslavne i Reformirane crkve,  pokazujući na taj način svo bogatstvo različitih nacionalnosti,…

Stranica 2 od 2 |  <  1 2
FOTO GALERIJA
Velika Pisanica Velika Pisanica Velika Pisanica Velika Pisanica Velika Pisanica Velika Pisanica

VIRTUALNA ŠETNJA
VIRTUALNA ŠETNJA - Velika Pisanica

PROMO VIDEO
PROMO VIDEO - Velika Pisanica




Velika Pisanica - UDOMLJAVANJE ŽIVOTINJA

SERVISNE INFORMACIJE I OBJAVE

KALENDAR
N P U S Č P S
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30    




KARTA VELIKE PISANICE
Velika Pisanica

ZANIMLJIVOSTI
Velika PisanicaNaselje Velika Pisanica duga je cak 13 km, te se time smatra jedno od najdužih ako ne i najduže selo u Hrvatskoj.

Velika Pisanica - Edo MurtićU Velikoj Pisanici je 4. svibnja 1921. godine rođen proslavljeni svjetski slikar, grafičar i scenograf Edo Murtić.

Branko KreštanHrvatski pjesnik Branko Kreštan rođen je 13. kolovoza 1944. u Velikoj Pisanici gdje je i završio osnovnu školu. Kao učitelj radio je u Novoj Pisanici.

U Velikoj Pisanici rođen Željko Vidaković - poznati rukometašU Velikoj je Pisanici 21. kolovoza 1954. rođen Željko Vidaković - hrvatski rukometaš. Rukomet je počeo igrati u rukometnom klubu “Partizan” Bjelovar 1964.

VIDI WEB TOP 100 - 2012

ZADNJE VIJESTI

AKTUALNO

NATJEČAJI

POTPORE I SUBVENCIJE

NEVLADINE UDRUGE

TURISTIČKA PONUDA

Pisanička Eko Etno Staza
PODUZETNIČKI PARK