OPĆINA VELIKA PISANICA

Velika Pisanica District
Osvježeno: 08.07.2020.
Vijesti

Reality show “Ljubav je na selu” u Velikoj Pisanici

U prvoj epizodi nove sezone upoznat ćemo osmoricu novih kandidata, osmoricu stasitih, radišnih momaka koji zbog svojih zahtjevnih farmerskih zanimanja i malog broja djevojaka u njihovim selima ne uspijevaju upoznati onu pravu. U njihovoj romantičnoj potrazi farmere će ponovno voditi naša prekrasna voditeljica Lorena Nosić, dobra vila koja će im pomoći u ostvarivanju njihovih želja. Kada vide profile zgodnih farmera, gledateljicama će preostati samo izabiranje onih kojima će poslati svoja pisma – četvorica kandidata koji zaprime najviše pisama postat će finalisti showa.

Šarmantni i iskreni farmeri u potrazi za srodnim dušama, koje će ih razumjeti i uz koje će pronaći ljubav, ovaj put dolaze iz mjesta duž Jadranske obale -  Vlake pokraj Opuzena, Murvice na Braču, te Kustića na Pagu – kao i iz kontinentalne Hrvatske – iz Jastrebarskog, Bjeliševca, Donjeg Čaglića kraj Lipika te Velike Pisanice blizu Bjelovara.

Hoće li prijavljeni farmeri upoznati žene svojih života? Hoće li one pristati na život na farmi? Selo je opet spremno za romansu. Ne propustite uzbuđenja!
RTL televizija - četvrtak 10.09.2009. u 20.00 sati.
Izvor: http://www.rtl.hr

Jedan od ovogodišnjih kandidata je i tridesetogodišnji Goran Tkaličanac iz Velike Pisanice, uvijek veseo, komunikativan i optimističan, Goran je zemljoradnik koji uz sav naporan posao na svome imanju kraju privodi i magisterij na Agronomskom fakultetu.  Želimo mu puno uspjeha u nastavku druge sezone emisije Ljubav je na selu.

Sve zainteresirane djevojke pismo našem kandidatu mogu uputiti klikom na link:
http://www.ljubavjenaselu.rtl.hr/pismo.php

www.rtl.hr

goran tkaličanac
Izvor fotografija: http://www.ljubavjenaselu.rtl.hr

FOTO GALERIJA
Velika Pisanica Velika Pisanica Velika Pisanica Velika Pisanica Velika Pisanica Velika PisanicaVelika Pisanica - Obavijesti koronavirus

SERVISNE INFORMACIJE I OBJAVE

KALENDAR
N P U S Č P S
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31  


KARTA VELIKE PISANICE
Velika Pisanica

ZANIMLJIVOSTI
Velika PisanicaNaselje Velika Pisanica duga je cak 13 km, te se time smatra jedno od najdužih ako ne i najduže selo u Hrvatskoj.

Velika Pisanica - Edo MurtićU Velikoj Pisanici je 4. svibnja 1921. godine rođen proslavljeni svjetski slikar, grafičar i scenograf Edo Murtić.

Branko KreštanHrvatski pjesnik Branko Kreštan rođen je 13. kolovoza 1944. u Velikoj Pisanici gdje je i završio osnovnu školu. Kao učitelj radio je u Novoj Pisanici.

U Velikoj Pisanici rođen Željko Vidaković - poznati rukometašU Velikoj je Pisanici 21. kolovoza 1954. rođen Željko Vidaković - hrvatski rukometaš. Rukomet je počeo igrati u rukometnom klubu “Partizan” Bjelovar 1964.

VIDI WEB TOP 100 - 2012

ZADNJE VIJESTI

AKTUALNO

NATJEČAJI

NEVLADINE UDRUGE

TURISTIČKA PONUDA

Pisanička Eko Etno Staza