OPĆINA VELIKA PISANICA

Velika Pisanica District
Osvježeno: 20.06.2024.
Zadnje vijesti

Projekt “Javni radovi”  u općini Velika Pisanica

velika pisanica

Općina Velika Pisanica u suradnji sa Hrvatskim zavodom za zapošljavanje - ispostava Bjelovar provodi projekt Javnih radova u sklopu Mjere 7. Cilj projekta je društveno korisnim radom afirmirati socijalnu uključenost i ublažiti socijalne posljedice nezaposlenosti kroz suradnju jedinica lokalne samouprave i institucija u njihovu vlasništvu, nevladinih udruga isl, kao i povećati zapošljivost dugotrajno nezaposlenih osoba, s osobitim naglaskom na njihovu socijalnu uključenost. Po izboru Hrvatskog…

Natječaj za idejno, likovno i grafičko riješenje grba i zastave Općine Velika Pisanica

velika pisanica

Na temelju članka 27 Statuta Općine Velika Pisanica, Općinsko vijeće raspisuje Natječaj ” Za idejno, likovno i grafičko rješenje grba i zastave Općine Velika Pisanica”
Natječaj je otvoren 60 dana zaključno sa 30.08.2009. Detalji natječaja nalaze se u slijedećem dokumentu:
Natječaj_-_grb_i_zastava.doc

Poziv za 4.  tradicionalnu pisaničku ljetnu malonogometnu ligu

Nogometni klub Bilo Velika Pisanica

Nogometni klub BILO i Općina Velika Pisanica i ove godine organiziraju tradicionalnu ljetnu malonogometnu ligu. Liga se organizira konstantno još od 2006. godine.
Kao i prijašnjih, i ove godine liga započinje posljednjeg vikenda u lipnju i traje do kraja srpnja svakog petka i subote s početkom u 20 sati.  Ekipe su kao i do sada podijeljene u odnosnu na raspored ulica u Velikoj Pisanici i ostalih naselja općine. Važno je naglasiti da se liga temelji na neselektivnom bavljenju…

Uspješan završetak sezone za nogometni klub BILO

Nogometni klub Bilo Velika Pisanica

Nogometni klub BILO iz Velike Pisanice ovo je godine po drugi put nastupao u prvoj županijskoj nogometnoj ligi, što je ujedno i najveći uspjeh kluba u povijesti, s obzirom da se je do sada uglavnom natjecao u nižim kategorijama.  Nakon završetka sezone 2008/09. nogometni klub BILO natjecanje je završio na odličnom 6 mjestu.
S obzirom na kapacitete i ograničene financijske mogućnosti uprava i igrači kluba zadovoljni su postignutim uspjehom, te vrlo motivirani kreću prema slijedećoj…

16. dani općine Velika Pisanica

dan općine

U petak, 19.06.2009. godine svečanom je sjednicom započelo obilježavanje dana općine Velika Pisanica. Dan općine obilježava se u sklopu blagdana Presvetog srca Isusova koji je zaštitinik župe Velika Pisanica. Svečanost je započela polaganjem vjenaca poginulim hrvatskim braniteljima, a nastavila se svečanom sjednicom općinskog vijeća. Dani općine nastavljeni su tradiconalnim sporsko zabavnim sadržajima na općinskom igralištu, upotpuneni nogometnim utakmicama, tradicionalnim turnirom…

Stranica 321 od 353 | « Prvi  <  319 320 321 322 323 >  Zadnji »
FOTO GALERIJA
Velika Pisanica Velika Pisanica Velika Pisanica Velika Pisanica Velika Pisanica Velika Pisanica

VIRTUALNA ŠETNJA
VIRTUALNA ŠETNJA - Velika Pisanica

PROMO VIDEO
PROMO VIDEO - Velika Pisanica
Velika Pisanica - UDOMLJAVANJE ŽIVOTINJA

SERVISNE INFORMACIJE I OBJAVE

KALENDAR
N P U S Č P S
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30            
KARTA VELIKE PISANICE
Velika Pisanica

ZANIMLJIVOSTI
Velika PisanicaNaselje Velika Pisanica duga je cak 13 km, te se time smatra jedno od najdužih ako ne i najduže selo u Hrvatskoj.

Velika Pisanica - Edo MurtićU Velikoj Pisanici je 4. svibnja 1921. godine rođen proslavljeni svjetski slikar, grafičar i scenograf Edo Murtić.

Branko KreštanHrvatski pjesnik Branko Kreštan rođen je 13. kolovoza 1944. u Velikoj Pisanici gdje je i završio osnovnu školu. Kao učitelj radio je u Novoj Pisanici.

U Velikoj Pisanici rođen Željko Vidaković - poznati rukometašU Velikoj je Pisanici 21. kolovoza 1954. rođen Željko Vidaković - hrvatski rukometaš. Rukomet je počeo igrati u rukometnom klubu “Partizan” Bjelovar 1964.

VIDI WEB TOP 100 - 2012

ZADNJE VIJESTI

AKTUALNO

NATJEČAJI

POTPORE I SUBVENCIJE

NEVLADINE UDRUGE

TURISTIČKA PONUDA

Pisanička Eko Etno Staza
PODUZETNIČKI PARK