OPĆINA VELIKA PISANICA

Velika Pisanica District
Osvježeno: 17.01.2019.
Vijesti

Plastičnim čepovima do skupih lijekova

Velika Pisanica

I naša se škola odazvala pozivu Lige protiv raka Bjelovarsko-bilogorske županije te se uključila u provedbu projekta Udruge oboljelih od leukemije i limfoma Hrvatske iz Čakovca. „Plastičnim čepovima do skupih lijekova“.
Cilj projekta ja da se od novca prikupljenog reciklažom sakupljenih čepova sufinancira nabava skupih lijekova za liječenje članova Udruge oboljelih od leukemije i limfoma.
Sakupljamo sve vrste plastičnih čepova, od sokova, piva, deterdženata (samo plastične). Sakupljene čepove možete donijeti u prostorije OŠ Velika Pisanica, a mi ćemo ih prevesti u Bjelovar odakle će sakupljene količine biti proslijeđene u Čakovec te će biti predane otkupljivačima. Akcija nije vremenski ograničena.
Za više informacija možete se obratiti učiteljici Nataši Saraja.
Pozivamo sve učenike, učitelje, ali i sve mještane da se uključe u ovu akciju. Na ovaj način pomažemo potrebitima, ali se učimo i razvrstavanju otpada, jer plastični čepovi ionako najčešće završe u smeću ili prirodi.

FOTO GALERIJA
Velika Pisanica Velika Pisanica Velika Pisanica Velika Pisanica Velika Pisanica Velika Pisanica

SERVISNE INFORMACIJE I OBJAVE

KALENDAR
N P U S Č P S
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31    


KARTA VELIKE PISANICE
Velika Pisanica

ZANIMLJIVOSTI
Velika PisanicaNaselje Velika Pisanica duga je cak 13 km, te se time smatra jedno od najdužih ako ne i najduže selo u Hrvatskoj.

Velika Pisanica - Edo MurtićU Velikoj Pisanici je 4. svibnja 1921. godine rođen proslavljeni svjetski slikar, grafičar i scenograf Edo Murtić.

Branko KreštanHrvatski pjesnik Branko Kreštan rođen je 13. kolovoza 1944. u Velikoj Pisanici gdje je i završio osnovnu školu. Kao učitelj radio je u Novoj Pisanici.

U Velikoj Pisanici rođen Željko Vidaković - poznati rukometašU Velikoj je Pisanici 21. kolovoza 1954. rođen Željko Vidaković - hrvatski rukometaš. Rukomet je počeo igrati u rukometnom klubu “Partizan” Bjelovar 1964.

ZADNJE VIJESTI

AKTUALNO

NATJEČAJI

NEVLADINE UDRUGE

TURISTIČKA PONUDA

Lokalna akcijska grupa Sjeverna Bilogora