OPĆINA VELIKA PISANICA

Velika Pisanica District
Osvježeno: 21.03.2019.
Zadnje vijesti

Ministar turizma Damir Bajs posjetio Veliku Pisanicu

seoski turizam

Ministar turizma Damir Bajs je u sklopu posjete Bjelovarsko-bilogorskoj županiji 30.07.08 posjetio i neke od turističkih destinacija na području općine Velika Pisanica. Delegacije Ministartstva turizma i Bjelovarsko - bilogorske županije obišli su Eko gospodarstvo obitelji Vlajinić “Na malenom brijegu” u Ribnjačkoj i Sporsko rekreacijski centar Kukavica u Velikoj Pisanici.

Pokroviteljstvo Ministarstva poljoprivrede za II smotru sportskih konja i sajam konjičke opreme

sajam konja

Konjička udruga Konji gizdavi iz Velike Pisanice dobila je pokroviteljstvo Ministarstva poljoprivrede, ribarstva i ruralnog razvoja u iznosu od 30 tisuća kuna za održavanje II Smotre sportskih konja i sajma konjičke opreme 11. i 12. listopada na prostoru sportsko rekreacijskog centra Kukavica u Velikoj Pisanici. Udruga je nositelj organizacije sajma, a partneri će i ove godine biti Bjelovarsko…

Fond za zaštitu okoliša - natječaji

fond za zaštitu okoliša

Fond za zaštitu okoliša i energetsku učinkovitost raspisao je nekoliko natječaja iz svog djelokruga ukupne vrijednosti približno 13 milijuna kuna. Natječaji se odnose na:
- FINANCIRANJE PROGRAMA I PROJEKATA U PODRUČJU ENERGETSKE UČINKOVITOSTI I KORIŠTENJA OBNOVLJIVIH IZVORA ENERGIJE
- KUPNJU KANTI, KONTEJNERA, ZELENIH OTOKA I PRESS KONTEJNERA (ROLO KONTEJNERA)
- SANACIJU…

Natječaji Ministarstva poljoprivrede, ribarstva i ruralnog razvoja

eko zimnica

Ministarstvo poljoprivrede, ribarstva i ruralnog razvoja raspisalo je nekoliko natječaja za obiteljska poljoprivredna gospodastva i udruge iz djelokruga ministarstva. Raspisani natječaji odnose se na Mjere: 2, 4,  6, 8 i 9 iz programa ruralnog razvoja. Ovisno o natječaju krajnji rokovi za aplikaciju projekata su u kolovozu odnosno u rujnu. Svi tekstovi natječaja, obrasci i potrebna dokumentacija…

Stranica 300 od 317 | « Prvi  <  298 299 300 301 302 >  Zadnji »
FOTO GALERIJA
Velika Pisanica Velika Pisanica Velika Pisanica Velika Pisanica Velika Pisanica Velika Pisanica

SERVISNE INFORMACIJE I OBJAVE

KALENDAR
N P U S Č P S
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31            


KARTA VELIKE PISANICE
Velika Pisanica

ZANIMLJIVOSTI
Velika PisanicaNaselje Velika Pisanica duga je cak 13 km, te se time smatra jedno od najdužih ako ne i najduže selo u Hrvatskoj.

Velika Pisanica - Edo MurtićU Velikoj Pisanici je 4. svibnja 1921. godine rođen proslavljeni svjetski slikar, grafičar i scenograf Edo Murtić.

Branko KreštanHrvatski pjesnik Branko Kreštan rođen je 13. kolovoza 1944. u Velikoj Pisanici gdje je i završio osnovnu školu. Kao učitelj radio je u Novoj Pisanici.

U Velikoj Pisanici rođen Željko Vidaković - poznati rukometašU Velikoj je Pisanici 21. kolovoza 1954. rođen Željko Vidaković - hrvatski rukometaš. Rukomet je počeo igrati u rukometnom klubu “Partizan” Bjelovar 1964.

ZADNJE VIJESTI

AKTUALNO

NATJEČAJI

NEVLADINE UDRUGE

TURISTIČKA PONUDA

Lokalna akcijska grupa Sjeverna Bilogora