OPĆINA VELIKA PISANICA

Velika Pisanica District
Osvježeno: 15.04.2024.
Vijesti

Javni poziv korisnicima proračuna Općine V. Pisanica za dostavu Programa/Projekata za 2020. godinu

Velika Pisanica

Na temelju članka 48. Statuta Općine Velike Pisanice („Službeni glasnik Općine Velika Pisanica“ br. 05/2018), Općinski načelnik Općine Velika Pisanica dana 28. listopada 2019. godine, raspisujeJAVNI POZIV KORISNICIMA PRORAČUNA OPĆINE VELIKA PISANICA ZA DOSTAVU PROGRAMA/PROJEKATA ZA 2020. GODINU
članak 1.
Pozivaju se udruge iz područja športa, socijalne skrbi, zdravstva, udruge mladeži i djece, gospodarske udruge, braniteljske udruge, udruge iz područja vatrogastva i zaštite i spašavanja, kulture, vjerske organizacije i druge udruge i neprofitne organizacije sa sjedištem na području općine Velika Pisanica ili udruge koje djeluju na području općine Velika Pisanica, koje očekuju sufinanciranje programa/projekata iz Proračuna Općine Velika Pisanica za 2020 godinu da dostave prijavu programa/projekata rada za 2020. godinu.
članak 2.
Programi se prijavljuju na prijavnom obrascu koji je sastavni dio ovog javnog poziva.
Ako udruga ima više programa svaki program se mora prijaviti na zasebnom obrascu.
Obrazac je potrebno u cijelosti popuniti sa svim podacima koji se traže te isti mora biti potpisan od strane osobe ovlaštene za zastupanje Udruge.
Udruge koje nisu registrirane u registru neprofitnih organizacija (RNO broj) koji se vodi u Ministarstvu financija ne mogu sudjelovati u ovom javnom pozivu i ne mogu biti financirane iz javnih proračuna, pa tako ni proračuna Općine Velika Pisanica.
članak 3.
Rok za dostavu programa/projekata je 12. studenog 2019. godine. Prijave je potrebno dostaviti osobno ili na adresu:
OPĆINA VELIKA PISANICA
JEDINSTVENI UPRAVNI ODJEL
TRG HRVATSKIH BRANITELJA 3
43271 VELIKA PISANICA
„Prijava programa/projekata udruga za 2020. godinu“
Tekst natječaja i prijavni obrazac mogu se podići u uredu Općine ili preuzeti sa službene stranice Općine Velika Pisanica http://www.velika-pisanica.hr
Korisnici proračuna Općine Velika Pisanica koji ne dostave ispunjenu i ovjerenu prijavnicu sa propisanom dokumentacijom do navedenog roka neće se uzimati u obzir za financiranje u 2020. godini.
članak 4.
Sve udruge koji se jave na poziv bit će obaviješteni o rezultatima odabira najkasnije 30 dana nakon usvajanja Proračuna Općine Velika Pisanica za 2020. godinu.
članak 5.
Ovaj javni poziv objavit će se na službenoj stranici Općine Velika Pisanica http://www.velika-pisanica.hr, na oglasnoj ploči Općine Velika Pisanica te na mjestima uobičajenim za oglašavanje na području općine Velika Pisanica.

Općinski načelnik
Fredi Pali

Dokumentacija:
Javni_poziv_za_udruge,_vjerske_organizacije_i_ostale_neprofitne_udruge.pdf
Obrazac_za_prijavu_udruge_2020.doc
OBRAZAC_PRORAČUNA_PROJEKTA.doc

FOTO GALERIJA
Velika Pisanica Velika Pisanica Velika Pisanica Velika Pisanica Velika Pisanica Velika Pisanica

VIRTUALNA ŠETNJA
VIRTUALNA ŠETNJA - Velika Pisanica

PROMO VIDEO
PROMO VIDEO - Velika Pisanica




Velika Pisanica - UDOMLJAVANJE ŽIVOTINJA

SERVISNE INFORMACIJE I OBJAVE

KALENDAR
N P U S Č P S
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30        




KARTA VELIKE PISANICE
Velika Pisanica

ZANIMLJIVOSTI
Velika PisanicaNaselje Velika Pisanica duga je cak 13 km, te se time smatra jedno od najdužih ako ne i najduže selo u Hrvatskoj.

Velika Pisanica - Edo MurtićU Velikoj Pisanici je 4. svibnja 1921. godine rođen proslavljeni svjetski slikar, grafičar i scenograf Edo Murtić.

Branko KreštanHrvatski pjesnik Branko Kreštan rođen je 13. kolovoza 1944. u Velikoj Pisanici gdje je i završio osnovnu školu. Kao učitelj radio je u Novoj Pisanici.

U Velikoj Pisanici rođen Željko Vidaković - poznati rukometašU Velikoj je Pisanici 21. kolovoza 1954. rođen Željko Vidaković - hrvatski rukometaš. Rukomet je počeo igrati u rukometnom klubu “Partizan” Bjelovar 1964.

VIDI WEB TOP 100 - 2012

ZADNJE VIJESTI

AKTUALNO

NATJEČAJI

POTPORE I SUBVENCIJE

NEVLADINE UDRUGE

TURISTIČKA PONUDA

Pisanička Eko Etno Staza
PODUZETNIČKI PARK