OPĆINA VELIKA PISANICA

Velika Pisanica District
Osvježeno: 25.05.2020.
Zadnje vijesti

IZVAN SNAGE - VAŽNA OBAVIJEST!!

Velika Pisanica

Sukladno Odluci Nacionalnog stožera e-propusnica više nije potrebna za kretanje na području Bjelovarsko-bilogorske županije već se izdaje za odlazak na područje drugih županija.
Apeliramo da i dalje budete odgovorni, da se pridržavate svih propisanih mjera, da ostanete kod kuće što je više moguće, da vodite brigu o osobnoj higijeni i higijeni prostora, da održavate preporučenu…

Čestitka za Uskrs 2020.

Velika Pisanica

Dragi mještani s područja naše Općine i svi dragi pratitelji stranice, u ime Općine Velika Pisanica, Civilnog stožera Općine i u svoje osobno ime želim Vam, prije svega, zdrav i sretan Uskrs. Poštujte sve upute Stožera i Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo. Odgovornim ponašanjem možemo zaštiti sebe i sve oko nas.  Ovih blagdana iznimno je važno ostati kod kuće, stoga Vas molim…

NOVO VATROGASNO VOZILO VZO-u VELIKA PISANICA

Velika Pisanica

U sjeni globalne pandemije, iz Velike Pisanice dolazi jedna radosna vijest. Naime, Općina Velika Pisanica svojoj vatrogasnoj zajednici nabavila je vatrogasno navalno vozilo. Radi se o vatrogasnom kamionu sa cisternom od 2000 litara i kompletnom vatrogasnom opremom za požarne i tehničke intervencije uključujući i pneumatske škare. K tome, kamion ima duplu kabinu u kojoj se može prevesti 8…

IZVAN SNAGE - Obavijest o izdavanju propusnica

Velika Pisanica

Sukladno Odluci Stožera civilne zaštite RH e-propusnica od 20. travnja 2020. godine više nije potrebna za kretanje na području Bjelovarsko-bilogorske županije već se izdaje za odlazak na područje drugih županija.  Ukoliko imate potrebe kretati se izvan županije molimo Vas da za izdavanje propusnica koristite sustav e-građani ili da zahtjev uputite putem e-maila .

Stranica 2 od 346 |  <  1 2 3 4 >  Zadnji »
FOTO GALERIJA
Velika Pisanica Velika Pisanica Velika Pisanica Velika Pisanica Velika Pisanica Velika PisanicaVelika Pisanica - Obavijesti koronavirus

SERVISNE INFORMACIJE I OBJAVE

KALENDAR
N P U S Č P S
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31            


KARTA VELIKE PISANICE
Velika Pisanica

ZANIMLJIVOSTI
Velika PisanicaNaselje Velika Pisanica duga je cak 13 km, te se time smatra jedno od najdužih ako ne i najduže selo u Hrvatskoj.

Velika Pisanica - Edo MurtićU Velikoj Pisanici je 4. svibnja 1921. godine rođen proslavljeni svjetski slikar, grafičar i scenograf Edo Murtić.

Branko KreštanHrvatski pjesnik Branko Kreštan rođen je 13. kolovoza 1944. u Velikoj Pisanici gdje je i završio osnovnu školu. Kao učitelj radio je u Novoj Pisanici.

U Velikoj Pisanici rođen Željko Vidaković - poznati rukometašU Velikoj je Pisanici 21. kolovoza 1954. rođen Željko Vidaković - hrvatski rukometaš. Rukomet je počeo igrati u rukometnom klubu “Partizan” Bjelovar 1964.

VIDI WEB TOP 100 - 2012

ZADNJE VIJESTI

AKTUALNO

NATJEČAJI

NEVLADINE UDRUGE

TURISTIČKA PONUDA

Pisanička Eko Etno Staza