OPĆINA VELIKA PISANICA

Velika Pisanica District
Osvježeno: 19.06.2019.
Vijesti

Ženski nogometni klub BILO

Velika Pisanica

Ženski nogometni klub „Bilo“ iz Velike Pisanice započeo je s radom sredinom travnja 2013. godine.  Ekipu čine 20-tak djevojaka iz Velike Pisanice te okolnih mjesta. Do sada su odigrale tri utakmice. Prve protivnice su bile igračice ŽNK „Opća opasnost“ iz Hercegovca, nažalost rezultat nije bio sjajan za naše djevojke ali su uspjele zabiti počasni pogodak. Druga utakmica je, također, odigrana protiv ženske ekipe iz Hercegovca, ali ovaj put domaćin je bila ekipa iz Velike Pisanice. Utakmica je odigrana u miroljubivoj, prijateljskoj atmosferi. Treću provjeru Sicine trupe imale su na domaćem terenu protiv pionira NK „Bila“  te upisale treći poraz. S obzirom na nedavni početak rada ekipe, te mladost djevojaka pokazana je zavidna razina kvalitete i želje za napredovanjem, u tome će im ne sumnjivo pomoći stručna ruka trenera Silvia Radovića.

Na slici s lijeva na desno: Adrijana Matić, Marina Uher, Melita Marjakaj, Ivana Sabadžija, Ana-Marija Dent, Valentina Budrovčan, Iva Veg, Monika Gelenčir, Antonela Šimić, Marta Krančević, Marina Milović (kapetanica)
čuče s lijeva na desno: Ruža Brnjaković, Ivana Milović, Andrea Gebik, Mlađenka Dent, Danijela Pečar, Melita Varvir, trener Silvio Radović

FOTO GALERIJA
Velika Pisanica Velika Pisanica Velika Pisanica Velika Pisanica Velika Pisanica Velika Pisanica

SERVISNE INFORMACIJE I OBJAVE

KALENDAR
N P U S Č P S
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30            


KARTA VELIKE PISANICE
Velika Pisanica

ZANIMLJIVOSTI
Velika PisanicaNaselje Velika Pisanica duga je cak 13 km, te se time smatra jedno od najdužih ako ne i najduže selo u Hrvatskoj.

Velika Pisanica - Edo MurtićU Velikoj Pisanici je 4. svibnja 1921. godine rođen proslavljeni svjetski slikar, grafičar i scenograf Edo Murtić.

Branko KreštanHrvatski pjesnik Branko Kreštan rođen je 13. kolovoza 1944. u Velikoj Pisanici gdje je i završio osnovnu školu. Kao učitelj radio je u Novoj Pisanici.

U Velikoj Pisanici rođen Željko Vidaković - poznati rukometašU Velikoj je Pisanici 21. kolovoza 1954. rođen Željko Vidaković - hrvatski rukometaš. Rukomet je počeo igrati u rukometnom klubu “Partizan” Bjelovar 1964.

ZADNJE VIJESTI

AKTUALNO

NATJEČAJI

NEVLADINE UDRUGE

TURISTIČKA PONUDA

Lokalna akcijska grupa Sjeverna Bilogora