OPĆINA VELIKA PISANICA

Velika Pisanica District
Osvježeno: 14.02.2019.
Vijesti

Proglašenje elementarne nepogode

prodaja zemljista

Župan Bjelovarsko-bilogorske županije je dana 06. lipnja 2018. godine donio Odluku o proglašenju elementarne nepogode na području općine Velika Pisanica na poljoprivrednim usjevima i dugogodišnjim nasadima, zbog olujnog nevremena s tučom koje je pogodilo dio općine Velika Pisanica dana 01. lipnja 2018. godine a prouzrokovalo je velike štete na poljoprivrednim usjevima i građevinskim objektima.  Obavještavamo sve stanovnike - oštećenike općine Velika Pisanica da prijavu nastale štete mogu izvršiti u Općini Velika Pisanica u što kraćem roku na obrascu kojeg možete preuzeti u privitku.
NAPOMENA: Ovaj obrazac namijenjen je oštećenicima (pravne i fizičke osobe) kako bi prijavili štetu od tuče na dugogodišnjim nasadima i poljoprivrednim usjevima. Pomoć za ublažavanje i uklanjanje posljedica elementarnih nepogoda, NE DAJE SE za štete na osiguranoj imovini i osiguranim osobama kod osiguravajućih društava. Pri prijavi broja oštećenih stabala, trsova i površina, oštećenik treba navesti ukupan broj stabala, trsova i hektara koje ima u posjedu.
Prijaviti se mogu samo kulture evidentirane u Arkod evidenciji poljoprivrednih kultura. Za prijavu je potrebno dostaviti kopiju osobne iskaznice, presliku žiro računa te presliku lista B zahtjeva za državnu potporu (poticaj) od 2018. godine.

Obrazac:
EN-P_Obrazac_prijave_2018.docx

FOTO GALERIJA
Velika Pisanica Velika Pisanica Velika Pisanica Velika Pisanica Velika Pisanica Velika Pisanica

SERVISNE INFORMACIJE I OBJAVE

KALENDAR
N P U S Č P S
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28    


KARTA VELIKE PISANICE
Velika Pisanica

ZANIMLJIVOSTI
Velika PisanicaNaselje Velika Pisanica duga je cak 13 km, te se time smatra jedno od najdužih ako ne i najduže selo u Hrvatskoj.

Velika Pisanica - Edo MurtićU Velikoj Pisanici je 4. svibnja 1921. godine rođen proslavljeni svjetski slikar, grafičar i scenograf Edo Murtić.

Branko KreštanHrvatski pjesnik Branko Kreštan rođen je 13. kolovoza 1944. u Velikoj Pisanici gdje je i završio osnovnu školu. Kao učitelj radio je u Novoj Pisanici.

U Velikoj Pisanici rođen Željko Vidaković - poznati rukometašU Velikoj je Pisanici 21. kolovoza 1954. rođen Željko Vidaković - hrvatski rukometaš. Rukomet je počeo igrati u rukometnom klubu “Partizan” Bjelovar 1964.

ZADNJE VIJESTI

AKTUALNO

NATJEČAJI

NEVLADINE UDRUGE

TURISTIČKA PONUDA

Lokalna akcijska grupa Sjeverna Bilogora